Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Break the Line

"and all i try is to break the thin line
nothings gonna stop the way of life
be sure that that it's safe
i`ll show you a place
where we can be and everyone is dreaming of"

8,3 2x20 win, yessss.
(Egyébként amikor először megnövesztettem a hajamat pont olyat akartam, mint amilyen Sandra Nasicnak van ebben a videoklipben.)

Tetthely

Pofoznivaló egoista hülye picsa, ez a legtalálóbb jellemzés, amit valaha is kaptam (és egyet is értek vele), de megnyugtatásomul elmondták, hogy másként nem is szeretnének.

"Nem mertem. Húztam még magam egy kicsit a nagyobb élvezet reményében. Elhatároztam, hogy addigra tökéletes leszek. Teljességgel ellenállhatatlan. Amikor súrlódtam a valósággal és átnyúló kezek tapogatták testem, dagadni kezdett a májam. Mindig érzek fejlődést. Igazat kell, hogy adjak pszichiáteremnek. Igaz, őt faképnél hagytam. Egyszer nem jött el a találkánkra. Ifjan s bohón hazudoztam neki a százszor szépekről. Erre ő csak a combjait tárogatta. Hagyjuk ezt most. A lényeg, hogy tovább csiszolom karátaim számát. Ékkő leszek, unikum. Még Zwack is megirigyelhet majd. Gyógyír leszek a virágom szirmainak megalvadt vérén. Csak néha bizonytalanít el valami. Nem tudhatom, mikor billenek át. Egyszercsak felélem majd minden lendületem és... Nem tudok majd segíteni. Kár lenne értem. Jöjjön már el a cél."

Fingersmith

KSZ: de mit lehet mondani vkinek aki valszeg le sem szar
????
me: :D
mesélek
KSZ: mi tök jo?
me: én ezt eljátszottam tegnap
Flowersmith-es virágárus kislány
KSZ: :-D
me: akit én magamban csak Fingersmithnek hívok
KSZ: :-DDDDDDDDDDDDDDDD
me: mert úgy kiakad rá a gaydarom
szóval kb 3hónapja nézegetem és tegnap azt modntam, picsába meghívom egy kávéra :D
KSZ: ??
huh
me: munka utána eredtem
után utána*
KSZ: követte???????
me: és úgy dobogott a szívem, eskü mintha kisiskolás lennék
jaja :D követtem
(ijesztő, mi :D?)
KSZ: :-DDDDDDDDD
kurvajó
me: és így megfogom a vállát és mondom, h excuse me, i don't wanna sound rude, but do you like Latte?
és így néz
aztán mondja, persze igen
KSZ: :-D
me: (én közben folyamatosan szívrohamot kapok)
megkérdezem tőle, van-e kedve meginni egyet velem
KSZ: jaj mekkora szöveg
me: aztán jött a megsemmisítő válasz, h most végzett a munkával (köszi, tudom bakker, csak  negyed órát vártam arra, h végre elpakold a virágokat)
KSZ: jaj baby de szeretem, maga akkora vagány!!!!!!!!!
me: :D
és siet haza, szóval mosolyogtam egyet, h no problem, teljes megsemmisülés, de röhögtem rajta  egy nagyot, régen éreztem ennyire, h "élek"
de majd kifogok rajta, holnap viszek neki 1 kávét miközben dolgozik :D
KSZ: vajon hova sietett annyira? :-O
me: gondolom haza megdugni a barátnőjét :D
de annyira cukker hangja volt :D
KSZ: ááááá

Címkék: lol fail chatlog

Lloyds

Nagyvilági lettem, a bankkártya gyűjteményem kiegészült egy újabb plasztik darabbal, amin a Lloyds bank logója virít (vagy inkább üget).

Az ügyintézés, ami egyébiránt roppant egyszerű lett volna, persze hogy nálam tök bonyolultra sikeredett (nagyjából május végén kezdtem neki a bankszámla nyitásnak...), de a lényeg, hogy most már van angol bankszámlám, bankkártyám és így nem kell többé 20 kilónyi aprópénzt tárolnom a fiókomban.
Sikeresen rábeszéltek arra, hogy legyen "Silver Accountom", amiért 3 hónapig kedvezményesen  ~4 GBP-t kell fizetnem, utána pedig  ~8 GBP a havi költsége. Nos, amiért meggyőző volt az 2 dolog:

Kapok 1 társkártyát, amit el tudok küldeni anyáméknak, s 1 egér kattintással rá tudom tölteni a pénzt, amit ők 2 perc múlva felvehetnek bármely ATM-nél, kedvezőbb konverziós költséggel, mintha továbbra is Western Unionoznék.

A második nagyon figyelemre méltó dolog az a havi kamatszámítás:

Csak azért, mert bent tartasz 3000GBP-t kapsz havonta 71GBP-t. A bent tartasz alatt pedig nem azt értik, mint Magyarországon, hogy lekötöd és nem nyúlhatsz hozzá, hanem tartsd azon a szinten és akkor jár, ha nem, akkor a kisebb bónuszt/általános kamatot kapod.

Persze van még ezeregy extrája, ha elvesztem a mobilom, kicserélik egy ugyan olyanra, ha lerobbanok kocsival, ingyen kapok autómentést, gyűjthetem a légi mérföldeket ingyen utazásra, ha külföldön ellopják a pénzem/kártyám kedvezményes gyorskölcsönt kaphatok és egy telefonhívással letilthatom és újra kérhetem az összes kártyámat (nem csak Lloyds, hanem magyar kártyákat is). Persze ezeket valószínűleg soha nem fogom használni (nagyon remélem), de azért meg kell hagyni, figyelemre méltó extrák.

És nem utolsó sorban, ez a ~8 GBP szinte semmi, ahhoz viszonyítva, hogy eddig 15GBP-be került megkapnom a fizetésemet postán, mert nem volt angol bankszámlám.

süti beállítások módosítása