Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Snog

Pandalized Vandal

A tegnapi nap nevetséges projektje pandamacis sapka beszerzése (mert tetszik, és láttam pandakapucnis pulcsit is, instant love).
Aztán persze rá kellett jönnöm, hogy lassan jön a hideg, az augusztusban vett nadrágom már övestül esik le rólam, a kedvenc adidas pulcsim is nagyjából kétszer akkora, mint én... szóval igen csak rászorulok a ruhatár bővítésre.
Bizonytalanul léptem be a boltokba, hogy most merre is menjek, női részleg vagy férfi részleg felé?

És még mielőtt kitérnék az átélt kálváriára, azt hiszem fontos lenne kitérni, egy megjegyzésre, amit még Berlin mondott egy beszélgetésünk alkalmával, s az nagyon megragadt fejemben: "... változott a testem". Ez azért lett érdekes nekem, mert nem azt mondta, hogy fogyott, vagy azt, hogy hízott, ahogy azt általában az emberek szokták. Innentől fogva kezdtem úgy gondolkodni erről, hogyha az ember változik (akár fizikailag, akár lelkiekben) ez azt is jelenti, hogy új igények jönnek létre és lesznek olyanok, amik elmúlnak, érvényüket vesztik, s a legjobb, amit ilyenkor önmagunkkal szemben tehetünk az az, hogy rájöjjünk mik is ezek az új igények.
Azt hiszem az elmúlt egy évben, de igazán intenzíven az utóbbi pár hónapban rajtam, bennem és körülöttem annyi minden megváltozott, hogy néha egész banális dolgokon kapom magamat: pl perceken keresztül nézem az arcomat, a kezemet vagy éppen a lábamat, hogy igen, ez most én vagyok.

Szóval Wimbledon Centre Court és próbálom kitalálni, hogy mi tetszik. Végül is az döntött, hogy van egy nagyon jó és nagyon szép fekete kabátom, s ahoz néztem valami hozzá illő nadrágot és pulóvert, mert a seggről lecsúszó deszkás nadrág miatt eléggé diszharmonikus volt a megjelenésem.
Sok-sok nézelődés után sikerült első látásra szerembe esnem egy teknősnyakú pamutpulcsiba, aztán találtam hozzá egy "színházba járós" fekete szövetnadrágot, amivel egész megbékéltem. Mentem tovább, hogy dejó, akkor már csak pandasapi és készen is vagyok mára, aztán pánikszerűen jött a felismerés, hogy oké, de ehhez nem megy a magas szárú fekete-fehér edzőcipő még véletlenül sem.
Újabb dilemma, életem első pár női cipellőjének beszerzése, amiből lett két újabb nadrág, mert hogy mi van, ha elönt az agyfrász és semmi kedvem nem lesz abban a cipőben kopogni az utcákon. Úgy három órányi próbálgatás után végre megtaláltam az összeillő darabokat, amikben nem éreztem magamat transzvesztitának és egy újabb órányi válogatás és bolti riasztó aktiválás után a megfelelő pandasapkát is sikerült megtalálnom magamnak.
Egyelőre konklúzió: pandasapi irtó cuki, s iszonyat nehéz "nőnek" lenni.

pandahat vid di öméjzing sztrájpi szoksz in dö bekgránd

Címkék: shopping

math

Na erre ki emlékszik?
Még középiskolában, amikor a tanár felírta a táblára ezt a képletet, így szólt:
"Ezt akkor is tudnotok kell, ha éppen hajnali 2 órakor ébresztenek fel álmodból!"
És ez jött elő, mint rémálom, hogy nem emlékeztem rá, hajnali kettőkor. Hirtelen kedvem támadt matekozni.

Címkék: számok

wireless confessions

"Ezt én is hasonlóan érzem, kicsit néha zavarban is vagyok hogy a szerelem, vagyis pontosabban egy kapcsolat a másik emberrel ennyire pozitív is lehet, néha hajlamosak vagyunk összekeverni a nagy szerelmet a mély szenvedéssel, vagyis nálam ez előfordult, most meg néha el is gondolkodom, hogy mit is csináltam eddig, meg miért, meg minek is? Aztán persze nem mondhatom, hogy minden hiába való volt, hiszen ezek a dolgok kellettek, hogy megtörténjenek velem, jobban mondva velünk, ahhoz, hogy most így azok legyünk, akik vagyunk."

mass

Múlthéten azt mondta a jobb térdem, hogy már egész rendben van és fokozatosan újra kezdtem az edzéseket. Haza látogatás és térdfájós időszak miatt úgy 4 hét maradt ki, mondanom sem kell, hogy remegve álltam rá a mérlegre, hogy mennyit sikerült visszapakolnom magamra, s meglepően 1,5kg-mal könnyebb voltam, mint amennyit legutóbb mértem, egy pillanatra megkönnyebbültem, csak azért, hogy a comberősítő gépnél realizáljam, hogy eltűntek a combizmaim... ezek után nem mertem elővenni a zsírcsipeszt, hogy testkompozíciót mérjek, mert valószínűleg elsírtam volna magamat a vesztett izomtömeg láttán. Helyette bevásároltam fehérje porokból meg csirkemellből és átdolgoztam az étrendemet.
Ma újra mértem magamat, az eredmény hát, jó-is, rossz-is lett, arra számítottam, h max egy fél kiló jön le, helyette újabb 1,5kg-mal lettem kevesebb, így tovább nem halogathattam, és megcsipeszeltem magamat: vesztettem 2kg izmot és 1kg hájat.
Szóval a következő hazalátogatásig a cél, hogy legalább 1kg izmot visszanyerjek és további 5kg zsír igazán megtehetné, hogy távozik. A futás egyelőre kiiktatva, mert még azért csinál vicces dolgokat a térdem, a jobb lábfejemben már így is össze-vissza állnak a csontok, már csak az hiányzik, hogy a térdemet is elcsesszem.
Célzóna egyébként a 12-15% testzsír arány elérése, jövő nyárra, ami kb ezt jelentené:



(Persze a képből ki lehet takarni a fejet, a melleim jó ha negyed ekkorának megmaradnak és műkörmöt sem szeretnék :))

Címkék: test edz
süti beállítások módosítása