Beny aka...

Sikerült megbeszélni a főbérlővel, hogy lehet nyuszmuszunk (ez volt Berlin kitétele, aki macskáról és tengerimalacról hallani se akart), s Beny néven futó törpe kosorrú, oroszlánfejű szépségre esett a választásom:

Beny

És jött a névválasztás, mondtam is Berlinnek, hogy mit szólna a "Bounty Kapitány"-hoz, mert olyan kalózos bountys marcóna feje van. Legnagyobb meglepetésemre Berlin azt mondta erre, hogy, Á-á, a gyereket az ő nevére kell venni (komolyan eddig a rosszullét keringette, ha a nyúlról volt szó, most meg egyenesen apai jogait hangoztatja).

Tehát így a vezeték neve Von Schwullschloss lett (Berlin háztartásbeli neve Hübschike Von Schwullschloss újabban), hát de ehhez milyen keresztnevet adjon az ember. Berlin szerint az Imánuel, a Károly Róbert, Jónás és  a Gepetto tökéletesen illene hozzá (itt megfogadtam, h ha ténylegesen lesz közös gyerekünk egyszer az életben, ő nem adhat neki nevet).

Én próbálkoztam a Kafkával, ha már német, meg komoly név, meg legyen köze a zsidósághoz is, de elbukott, úgy mind a Sámson, Káin, Ludwig, Bach, Castro és Astro is.

Aztán valahogy felmerült a Spárta név, s az hogy ha nem viselkedik (Berlin), akkor vérnyúlat fogok belőle nevelni és egy vezényszóra tőből fogja lerágni a lábát, bár ez az elképzelés annyira nem tetszett Berlinnek, de így jutottunk el a közös megegyezésre, hogy a nyúl neve legyen Leonidas von Schwullschloss. Ha már oroszlánfejű.

Ma reggel még annyit mondott, h tegyük még azt is hozzá, hogy I. Leonidas Von Schwullschloss a teljes neve, mert ő az első közös gyerek.

Gyerekért majd Februárban megyünk, akkor lesz 6-7 hetes a picÚr, hétvégén meg hazamegyek barkácsolni egy ilyet:

Design Sponge Design Sponge

Nagyjából annyiból jön ki, amennyibe egy normális ketrec kerül, de mégsem ketrec, nem hányom el magamat tőle, ha ránézek.

És most megyek tovább tanulni az állcsontok és fogak vérellátását. OhYesss...