Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Shame on us

Amiért még mindig azt mondom, hogy emberállatok vagyunk. Kegyetlen, profitorientált állatok.

Sorozatok

Szóval mit is rág a szemünk?

Dexter
Hogyan próbál az antiszociális sorozatgyilkos beilleszkedni a mindennapi életbe. Szeressük Dextert, közben magunk is kiváló sorozatgyilkossá válhatunk.


Dollhouse
Bárki lehetsz, akinek a személyiségét beléd táplálják. Csak össze ne vesszenek és el ne felejtsd te ki voltál. Mindenki a nőt akarja.


Dr. House
Antiszociális, őrült, drogfüggőség, semminek semmi értelme, szarkazmus. És mindenki hazudik.


Flashforward
az a bizonyos 137 másodperc. És van benne leszbikus is!


Lie to Me
Itt is mindenki hazudik, de itt mindenkit lebuktatnak.


Medium
Jövőt látjuk az álmunkban, segítünk bűntényeket megoldani úgy hogy szellemekkel cseverészünk. Feltaláló férj, imádnivaló gyerekek.


Psych
"I know, you know, that I'm not telling the truth". Idiótizmus felső foka, megint csak hazugságok, megint csak bűntények.


Címkék: sorozat

Levelek KJB-nek

Azon gondolkodtam, hogy lassan tényleg meg kéne már emészteni ezt a dolgot, meg a többit, az összes hülyeséget, amit az emberek egymással csinálnak, akarva vagy akaratlanul. Mindig azt mondta, "majd lesz valakid". Szóval párkapcsolati poszttrauma feldolgozása a majd lesz valakimnek írt levelekkel, alkohol és cigaretta nélkül (a THC-ról akkor se mondok le havi 1x), s próbálom betartani a szavamat, "majd egyszer nevetünk ezen az egészen".

Kedves Jövendőbeli Barátnőm (továbbiakban: KJB)!

A gerontomániával nincs semmi problémám. De szeretném, ha ez irányú hajlamaidat csak akkor élnéd ki, amikor én már elmúltam 40. Előre is köszönöm.

Eltérés

Volt egy nézeteltérésünk. Pontosabban eltért a nézetünk egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amit én nem tudtam megérteni. Észre vette rajtam, s azt mondta ezen felesleges is gondolkodnom, mert ő sem gondolkodik rajta túl sokat. Kicsit szomorúan néztem rá, s oda lépett mellém és azt mondta: "Maga csak szeressen engem nagyon."
Egyszer ő is mondott hasonlót, csak kicsit másképp: "Ugye te soha nem fogsz engem megutálni?"


Címkék: emlék gondol

Pictures

Nem igazán értettem a tegnapi rohanás miértjét. Pedig úgy éreztem fontos lenne megint megértenem valamit. Aztán ma reggel tekerés közben eszembe jutott, hogy tegnap péntek volt.
Valahogy átalakult a kommunikáció intuitív megérzésekké. Vagy talán már az elejétől fogva így volt? "Te is mindig azt figyeled, hogy mi van a másikkal."
Nem találjuk magunkat a múlt és a jövő képei között, elvesztünk a jelen szűrrealitásában.


Címkék: gondol TimoMaas

Pofozz fel

Egyszer azt mondtam neki, hogy az kéne, hogy valaki jól felpofozza. Egy perccel később magam is meglepődtem, hogy hogy mondhattam ilyet, pont neki.
Mindig apám jut erről eszembe. Amikor pici voltam és elestem a kerékpárral, ő mindig azt csinálta, hogy oda rohant, felrántott a földről, felpofozott, s megnézte melyik alkatrész csorbult el, s neki állt megjavítani. Én az esetek többségében ott álltam egy vagy több vérző testrésszel és gyűlöltem őt és a kerékpárt is.
A vicces az, hogy amennyire megvetettem ezért őt, ugyanezt csinálom, amikor elesek. Felpattanok, elvonszolom magamat az útból (vagy útról), megbütykölöm, amit megtudok, aztán tovább tekerek egy helyre, ahol rendbe tudom magamat is szedni.
Vitathatatlanul szar módszert alkalmazott, de azaz igazság, hogy célravezetőbbet nem igazán tudok most mondani.
Címkék: emlék gondol
süti beállítások módosítása