Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Észrevételek az elmúlt 24h-ból:

A fórum júzer sztereótípiák

Kiegészíteném még egy, mostanában egyre terjedő csoporttal: Álnevező júzer. Ezeket a júzereket valamien hatalmas sértés érte fórumozás közben, s minden visszavágási kísérletük kudarcba fulladt. Ezért végső elkeseredésükben új nickhez folyamodnak, s azzal próbálkoznak a másik becsületén foltot ejteni. De nagyon hamar lebuknak, vannak akik a saját képüket az álnickre is feltöltik, jellegzetes írásmódjukatmegtartják, vagy  elég ránézni a regisztráció dátumára, az összes hozzászólásra (ami általában 1ben szokott kifulladni). Miután az álnickjüket is sikeresen lejáratták csinálnak még egyet, s újból próbálkoznak, semmit sem okulva az elözőekből.
Ez egészen torelálható, ha csak egypárszor fordul elő, de most már mint a sáskák... én admin helyben gyorsan eg yip cím ellenőrzés, vagy regisztrál e-mail címet néznék és bannolnám egy pár hétre.

 

Tegnep szó volt a DVD írókról newage blogjában. Aztán utánna is néztem a dolgoknak egy picit. A név kötelezz és én ezért Pioneert fogok venni. Nem azért, emrt gagyinak találnám a többit, hanem azért, mert elmentem egy DVD korongokat forgalmozó lapra, s még a leggagyibb DVDnél sem rontott az író, míg más írók azért 30ból 2, vagy többet is akár.
Aztán, h *filmmásolás* terén is okosodjak elolvastam a fórumot. Az érdekes az volt, h a fórum 2003ban volt aktív, s igen meglepő volt. Az olcsóbb írok ára akkor volt kb 60e FT, a dvd korongok pedig csillagászati árak között mozogtak. Ez a xar a mai világban, 1-2 év alatt szinte minden elértéktelenedik, s főleg itt magyarországon méregdrágán adják az ilyen cuccosokat. Ilyenkor legbölcsebb várni, de mire kivártuk, hogy lemegy az ára, addigra a piacra valami új cuccot dobnak, amire csorgathatjuk a nyálunkat ismét.
Amit még érdemes megemlíteni az a DVD lemezek ára. A nyers DVDéket nagykerben (Auchan, Office Depot, MediaMarkt) kb 300-500 FTos árakon adják, amit én még tisztességesnek is találtam, hiszen 2CD áráért sokkal többet kapok. Aztán invalid felvilágosított, h nana nem olyan forró aza kása és vannak sokkal olcsóbban. És pont a Depo reklámai között találtam rá a fent említett külföldi illetékű cég nyers DVD kínálatára. És ledöbbentem.... 25 darab verbatim írható DVD 154,94 HUF, vagy aki nem ennyire igényes vehet 50db RED Ul-Tran írható DVD 98,13 HUFért. Döbbenet üllt ki az arcomon. Eldöntöttem, amint megvettem a DVDírót, innen fogok rendelni egyes egyedül. 2kg alatt csak 3€ plusz utánvételi díj jár, ami ahhoz képest amennyit megspóroltam potom összeg. A következő csapás akkor ért, amikor megnéztem az írható CD árakat, szívinfarktus közeli állapot.... hogy én 200 FT-ért vettem a Philips cdimet. Én többet boltbna nem vásárolok!!!!! Sem vietnámi néniktől, akikkel úgy kell alkudozni.
DVD íróra visszatérve, én eredetielg ennek az elődjét akartam megvenni, mivle apám mondta, h duplarétegű íróhoz a DVD kb 5e fT, de hál' égnek Invalid és Hiyurei is felvilágosíttott, h nem is, Most 2,2e FT a legolcsóbb (Hiyurei) és hogy 8-10 hónapon belül le fog menni az ára 2 DVD árára (invalid). Ennél több nekem nem is kell :))). Gyorsan meg is írtam apámnak (nem is értem miért), meg adtam nkei linket az oldalhoz erre a válasz:

"jó az iró,de a két éves garanciálissat vedd meg a BASYS-tól!irható dvd
lemez az osönben:1-rétegu 500 rupia,2-rétegü 4500 rupia(ez még
1nlöre felejtos kategória)!
PUUUSSSSSSZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!
APA"

Istenem, remélem én nem örököltem bizonyos génállományokat tőle...

|

Na kérem, a rádió müxik. Elvileg a kinézete csak időkérdése... a szervernek várnia kell egy ideig, míg észleli a configban tett változásokat.
Úgy közel 100mb-nyi zene van itten. lehet válogatni rendesen. Csak egy rövis lista:

  • Gackt
  • Dir en Grey
  • Zero-G (!!!!!)
  • Tizziano Ferro
  • E Nomine
  • Rammstein
  • Prozac+
  • Basement Jaxx
  • 3 Doors Down
  • SeeSaw (Hack OVA I)
  • Hellsing (OST 2)
  • Queen of the Damned OST
  • Noir OST

Kérés, óhaj, sóhaj mehet a boxba. Fikázás nem kell, tom, h ízlésficamom van!

 

 

|

A republikánus melegek sem szavaznak Bushra
2004-09-08 11:52:59
A Republikánus Párton belüli legnagyobb meleg csoportosulás vezetői megvonták támogatásukat Bushtól.

A melegek érdekeit képviselő Log Cabin Republicans vezetősége tegnap 22-2 arányban leszavazta George W. Bush újraválasztásának támogatását. A jelenlegi elnök ugyanis nem támogatja az egyneműek házasságát, sőt alkotmányilag lehetetlenítené el azt. "Az Alkotmány diszkriminalizációs módosítása sérti a konzervatív és republikánus elveket" - mondta Patrick Guerriero, a szervezet ügyvivője.

A Log Cabin már februárban bírálta Bush-t az alkotmánymódosítás miatt, mely szerintük megosztaná és meggyengítené az amerikai társadalmat. A bizottság 1996-ban Bob Dole-t támogatta a demokrata Bill Clinton ellenében, 2000-ben pedig éppen Busht, szemben Al Gore-ral.

A homoszexuálisok érdekeit képviselő republikánus Log Cabin kedden szembefordult a párt elnökjelöltjével, George W. Bushsal, miután az alkotmányban rögzítené az egyneműek házasságának tiltását.

A Gallup hétvégi felmérése szerint Bush 51:47-re vezet Kerry előtt, a Rasmussen Report viszont mindkét jelöltnek 47,3 százalékot jósol, ha szeptember 6-án lenne a szavazás.

Forrás: Magyar Hírlap, Pride.hu

Hát igen, Bush eléggé mellé trafált ezzel a cselekedetével. Az egy dolog, hogy ő homofób, vagy ellenkezőleg egy nagy köcsög, de amerika ha már a szabadságot akarj jelképezni, ne lépjen ilyen radikálisan a meleg ellen. Főleg ha már nem ilyen alacsony szinten kezdődött, hanem maguk a kormányzók kezdeményezték, nem holmi meleg tüntetésen. Amerika jóléti társadalom, a populáció folyamatosan nővekszik, háborúsdit, meg csak erőfitogtatásból játszanak... szóval nem látom értelmét ez az egész nagy ellenkezés mire volt jó? Nem így fogja megnyerni a jövőévi választásokat a keresztények támogatásával.... Nem is csodálkoznék rajta, ha Kerry ennek az egésznek a visszaállításával, vagy enyhítésével kezdené pályafutását.

Rövid élménybeszámoló és egyebek:

Sörkert (szép ezüst és kékszínű taréjom volt :)):
Fantasztikus volt, főleg Zero-G- még egy posztert is szereztem, amit aláírattam a tagokkal :))), igaz azon az estén elég rendesen le is amortizálódott. Ittunk sert meg VBK-t. Oszitársamék jól berúgtak, de az én képesfelem is zsibbadt rendesen. Még pogózni is beálltam, csak orrba, gigán, pofán és oldalba basztak egypárszor, semmi életveszélyes. Aki meg ismeri azt a 3 picsát, akik előttem az elsősorban álltak és színpadra cigiztek unalmukban és néha el-el sütöttek egy képet a mobiljukkal, hát szépen meg is dögölhetnek! Micsoda viselkedés ez egy záróbulin, főleg akkor, amikor Zero-G játszik? Akik nem voltak, azon kívül, h kihagytak egy nagyon jó bulit a következőről maradtak le: Linda Daemon fekete ruhájáról, ami kb 2cm-rel a combtő alatt végződött és nem volt rajta melltartó. Számomra ő lett az új szexszimbólum. Nem tudtam hova figyelni sokszor... lent, középre, vagy a fejére. Khm, finoman megjegyzem, h oszitársaimmal (2 lány) érdekes táncokat lejtettünk ám :))) fúúúúj tiszta bűnfertő volt az a nap!
A hazajutás nem volt egyszerű, mivel azt se tudtam hol vagyok, vagyis tudtam, csak azt nem tudtam ott hol járnak az éjszakai buszok. Szal éjfélkor végeztünk kb és én 3ra értem haza.... de megérte.
Regge (tegnap)l sikerült felkellnem, gondolom nem kell különösebben részleteznem, h a napot a padon feküdve töltöttem az isiben. Egyedül Kicsi Joe Társadalom ismeret órája (ami végülis szociológia) vitt belém egy kis életet. Délutáni program pedig a goethe Institut meglátogatása volt Eszterrel, mivel szintfelmérést is végeztek jól elaludtam, míg vártam. Utánna huzacs haza és végigaludtam a napot.

A mainap azért simábban ment. Rájöttem, hogy a macskák egy igazán tanulékony kis szörnyetegek. Miután leesett nekik, hogy a gazdiék reggel korán elmennek és csak délután jönnek haza új stratégiát dolgoztak ki. Mivel most nem állnak a figyelem középpontjában, mikor hazajövünk állandóan mellettünk sündörögnek, s eljátszák az éhező, magára hagyott macskákat (ami a szomszédnéninél be is jött, emrt a múltkor unokáinak úgy mesélte, h mi ritkán adunk a cicusoknak enni....). Kapnak enni, ezek után futkorászak egy keveset, majd a pici bedöglik az ágyamba, a nagy meg a piros puffon alszik. Ez kb így marad egészen addig, amíg én nem akarok jogos helyemen aludni. Miután sikerült birtkba vennem az ágyamat a őici jön és letámad, doromból egy sort, h tudjam: szeret (és reggel ne felejtsek el enni adni). Ez eddig jó is lenne, de miutám megunta visszavonul a lábamhoz aludni, de amint fordulni merek, vagy megmozgatom valamimet, egyből karmok százai marnak húsomba, néha meg is csócsál. Aztán egyszer csak megunja, s akkor mind2en békésen alszunk. Egészen reggel 6ig, mivel a kis dög kitanulta, h ekkor kellek diszkréten ösztönöz az ébredésre. Ismét vadászik rám. Miután látta, h valamien szinten felébredtem, jön a hízelkedés. Képembe mászik, doromból, mutatja a hasát, az ember azt hinné, hogy jajj de rendes macska, ilyen kedvesen fogadja az ébredő gazdit..... amint kitápászkodok a konyhába, egyből érzékelhetővé vállik a macska igazi célja. Őrült nyüszítés, nyávogás, vad hízelgés és erős célzások a hütő írányába. Demokrácia, kettő egy ellen nyer, megkapják a reggelit, onnantól fogva le vagyok szarva. Én megyek suliba, de a macskák számára itt kezdődnek az igen lényeges dolgok. Miután megették a konyhában elhelyezett adagot, mennek a szomszédnénihez tejért és egyéb maradékokért (amire külön megkértük, hogy ne adjon nekik, de hiába). Szomszédnénit egyszerű ledönteni a lábáról, elég 1-2 hangosabb nyávogás az ajtaja előtt. Az igazi kihívás csak ezután jön, a ház úrnője, akit a gazdik csak úgy hívnak: anyu. Először is a kávéja előtt kell levenni a lábáról és éhező macskát játszani, mert ekkor még félkómás állapotban képes automatikusan kivenni a hütőből a konzervet és egy emberes adagot kirakni az immáron üres tányérba. Avagy a reggel folyamán akár 3x is ehetnek, ha ügyesek. Tényleg.... olyan rossz sorsuk lehet, ahogy a szomszédnéni állítja.
Egyébként megilyedtem, hogy a pici ellustult és elházasiasodott, mivel mostanában nem tépett szét semmit a fürdőszobában. Azt pont hét elején, amikor hazaértem láttma, hgy egy hatalmasat játszik a kertben. Megnéztem játéka tárgya egy döglött egér volt. Meg si dícsértem érte, de az kiderült számomra, hogy akármennyire is találom vonzónak a döglött egeret, azt csakis kizárólag ő eheti meg, más hozzá se nyúlhat. Hát tessék, hol itt az igazság :(?

Egyéb: meghalok..... heti 6 számítástechnika óránk van Jakoval, aki kb 5 órán keresztül tudj amagyarázni azt, hogy hogyan kell használni az egeret és annak jobb és bal gombját (hál égnek, az iskolában csak 3 gombos egerek vannak, nem 5, igaz a görgő funkcióját még mindig nem magyarázta el... ahhhhh mi lesz velem!!!???) És a win98 és win XP közötti különbséget ő egyedül csakis a megjelenésben látja. ISTENEM MIÉRT???? És ezt dupla meg tripla órákban..... visszasírom Karikkót.

Na ennyit mára azszem. Vasárnaptól fogva nem leszek egészen kedd estig. Kismaroson töltöm az időt ODB keretén belül :) avagy kártáyzás orrba-szájba a Dirivel meg Szarkával.
ui: midnjárt rakok fel radio.blogot is haha aztán lehet szörnyűlködni a zenei ízlésemen ;)

 

 

|

Haj-jaj...

(20:08:43)  ( Chi^ ) keeroy
(20:08:55)  ( Chi^ ) láttad tépett fejemet ^^;?
(20:09:13)  ( keeroy` )  volt alkalmam megtekinteni
(20:09:52)  ( Chi^ ) holnapra már cska be kel festeni kékre
(20:10:00)  ( Chi^ ) btw
(20:10:10)  ( keeroy` )  kek nem roszs
(20:10:11)  ( Chi^ ) te honna szerváltad a hajadhoz a kékfestéket?
(20:10:14)  ( keeroy` )  legalabb 2 honapig nem untam meg
(20:10:14)  ( keeroy` )  :)
(20:10:59)  ( keeroy` )  elmentem es megvettem
(20:11:01)  ( keeroy` )  :D
(20:11:11)  ( keeroy` )  az arus meg rohogott a markaba amikor latta hogy lila meg sarga meg piros a hajam
(20:11:14)  ( keeroy` )  es kek festeket kerek:P
(20:11:18)  ( Chi^ ) ... hajfesték, v trilakk kék :D?
(20:13:47)  ( keeroy` )  festek.
(20:13:48)  ( keeroy` )  :)
(20:13:57)  ( Chi^ ) és azt h szeded ki?
(20:14:09)  ( keeroy` )  hat ugy leginkabb sehogy
(20:14:15)  ( Chi^ ) :S
(20:14:22)  ( Chi^ ) nem árt az egy kicsit a hajnak?
(20:14:26)  ( keeroy` )  nem
(20:14:35)  ( keeroy` )  okos es ugyes emberrel kell csinaltatni
(20:14:37)  ( keeroy` )  aki tudja a dolgat
(20:14:41)  ( Chi^ ) és hány napon ekresztül nem tudod fésülni?
(20:14:47)  ( keeroy` )  de arra a kis rovid hangyapocsnyi hajadra teljesen mindegy
(20:14:49)  ( keeroy` )  :)
(20:14:52)  ( Chi^ ) LOL
(20:14:55)  ( Chi^ ) thx :D
(20:14:57)  ( keeroy` )  ha valami gaz van akkor visszano 1-2 honap alatt
(20:15:08)  ( keeroy` )  de nekem
(20:15:10)  ( keeroy` )  sosem volt ilyen
(20:15:14)  ( Chi^ ) ah avagy vághatom kopaszra, ha nem tetszik
(20:15:15)  ( keeroy` )  rovid volt meg a hajam, azon kezdtem el festeni
(20:15:24)  ( keeroy` )  hat
(20:15:34)  ( keeroy` )  szerintem olyan szep hajat meg a tvben a halivudi sztaroknak sem lattal, mint nekem van
(20:15:36)  ( keeroy` )  :)
20:16:35)  ( Chi^ ) lol és amikor hajat mosol?
(20:16:55)  ( keeroy` )  ?
(20:17:01)  ( keeroy` )  akkor ranyomom a sampont a hajamra
(20:17:02)  ( keeroy` )  es megmosom
(20:17:04)  ( keeroy` )  :)
(20:17:13)  ( Chi^ ) hát csak furi lehet
(20:17:21)  ( keeroy` )  1x volt hogy
(20:17:24)  ( keeroy` )  uszomester szolt
(20:17:27)  ( keeroy` )  usziban
(20:17:30)  ( Chi^ ) mármint nekem oan rémképeim vannak ezzel kapcsolatban, mit maikor kékhajsprayt használok
(20:17:31)  ( keeroy` )  bele ne ugorjak a vizbe mert tiszta kek lesz
(20:17:34)  ( keeroy` )  mondom lol
(20:17:34)  ( keeroy` )  .)
(20:17:37)  ( Chi^ ) egy csomóba összeáll
(20:17:52)  ( keeroy` )  hat nekem meg rovid hajam volt anno
(20:17:56)  ( keeroy` )  akkor mondta vmi fodrasz miutan beleturt
(20:18:01)  ( keeroy` )  hogy annyira dus meg annyira suru
(20:18:04)  ( keeroy` )  es annyira allokepes meg mittudomen
(20:18:09)  ( keeroy` )  hogy nagyon bemakoltam
(20:18:11)  ( keeroy` )  megnovesztettem
(20:18:17)  ( keeroy` )  noverem egesz nap a hajamban turkal hogy hogy irigyli
(20:18:17)  ( keeroy` )  .D
(20:18:24)  ( Chi^ ) loo
(20:18:26)  ( Chi^ ) l
(20:18:27)  ( keeroy` )  en meg azt irigylem hogy o legalabb bir smileykat irni :P
(20:19:59)  ( keeroy` )  nalam ugyanaz, mintha olyan lenne a hajam
(20:20:02)  ( keeroy` )  :)
(20:20:05)  ( keeroy` )  ugyanaz mint az eredeti csak mas szinu
(20:20:09)  ( keeroy` )  semmi szerkezeti, kemiai valtozas

0as gép...

Ma hajat vágtam, 0as géppel... s elkövettem azt a hibát, h balkézzel is próbáltam igazítani a hajamat.... term a kezem ugrott is egyet, s ennek köszönhetően kicsit ritkásabb lett, meg főleg, h ott van 1 forgóm is. De annyira szörnyű nem lett, csak majd anyut megkérem, h igazítson rajta egyet. gyakorlat teszi a mestert :), meg hál' égnek az én hajam főleg, amikor ien rövid gyorsan nő :D
Most így nézek ki:




Statisztika és erkölcs

A mai napot suliban statisztikával kezdtük, nemnagy újdonság, már 3 áve tanuljuk valamilyen szinten. Idén, mint 5ikesek, az egészet újra tanulni fogjuk, de egy kicsit másképpen. A tanárun az, aki eddig közgazdaságtant tanított nekünk, jó tanár, csak sok happyje van, emiatt másodikban nagyon nem szerettem, igaz tartani most is tartok tőle, de már sokkkal nagyobb érdeklődéssel veszek részt az óráin. Most is sikerült egy egész érdekes dolgot felhoznia a statistika erkölcsével kapcsolatban, ugyanis a következő eset történt romániában:

Mint minden 10 év eltelt után, a legtöbb országban népszámlálást tartanak, nem volt ez másként sem Romániában. Eddig minden rendben is van vele, de amikor a nemzetiségi kérdésről volt szó a következőket tette fel a kérdezőbiztos: Magyar, Székely, Csáng... stb? Eléggé ártatlannak tűnik, de ez egy eléggé aljas húzás volt a román kormánytól. Körübelül 2 millió magyarajkú ember élt kin románia területén, ami eléggé jelentős összeg. De ha a statisztika alapján ezt az egy nagyot sok kicsi részre osztjuk... már más a helyzet, akkor nem követelhetnek maguknak magyar iskolákat, magyar közigazgatást, magyar tanórákat, stb... mert külön-külön elenyésző létszámban vannak.
A tanárnő szerint normális estben a statisztikai hívatal igazgatójának ilyenkor le kéne mondania. Romániában nem tették, ehhez bizony komoly állami érdek fűződik.
Ennek ellenére, amint kikerültek a statisztikai adatok a nyílvánosságra az ottani egyházak együttes közreműködésével megcsinálták a saját kis népszámlálásukat a magyarságot illetően. Mi köze ennek az egyházhoz? Tanárnőnk lemondása szerint, Romániában nincs olyan, hogy egy újszülött gyereket meg ne kereszteljenek, azzal, hogy megkeresztelik egyben azt is jelenti, hogy magyar az illető. A románok ortodox templomba járnak, az összes többi katolikus, refomrátus, evangélikus templomba pedig 99%ban csak magyarok. Így megszületett a nem hívatalos, de sokkal reálisabb eredmény. Igaz a helyzeten nem sokat változtatott.

A témától eltekintve, a következő kis irományra találtam valahol. Sajnos a forrást nem írtam fel magamnak, így nem tudok linket adni, de aki netán tudja az eredetét az jelezze nekem.

Kultúrblokk

nem mutathat nem is áshat olyan vermet nektek senki
amibol egy csettintéssel kinn ne tudnátok teremni
nem mutathat nem nem is áshat olyan vermet nektek senki de senki de senki
amibol egy csettintéssel kinn ne tudnátok…
fogta és elindult megkeresni magát
azt az egyet akitol egyáltalán remélhette hogy megtudhatja a válaszát
a kérdésére amit mindenki másképpen ugyan de mégis folyton keres
nincsen két egyforma ahogyan te sem lehetsz ketto a kérdés is egyszeru
mint o maga
vajon mikor lehet boldog végre és ha nem lehet azt is hadd tudja meg
benne senki nem mer hinni mindenki pont orá kíváncsi ne félj hogyha
találkozna vele egybol tudná mit kérdezzen tole holtbiztos én mondom
benne is ott ficánkol az o saját kis kérdése
és aki a vérébol egyszeru az a kérdést és a választ és mindent amit kaphat
pontosan ugyanennyire egyszerunek gondol az ilyen ha gondol egyet
megtölti a hitét hittel és magának is beismeri hogy egy pillanatra sem
volt még kinyitva a szeme ezért aztán igazából ezidáig élni sem tudott
az amit életnek hitt az volt amit álmodott
és amire halványan emlékezett az volt az élete és nevetve mesélte
ha kínozta az álma most meg azt látja hogy körülötte csukott szemek
nevelnek csukott szemueket és akit ébreszteni próbált attól jót nem remélhetett
megnyugvást is csak nagyritkán nemhogy köszönetet
mert melegágyból felébredni senkinek nem fullhet a foga ido elott
ilyenkor aki beleszól az is jobban teszi ha legfeljebb csendben terelgeti
úgy hogy az a másik észre se vegye: végig o volt az aki a kérdéseit
a szájába tette és kimondatta vele
mert nagyobb dolog annál hogy odadobod magad csak egyvalami lehet:
úgy csinálni végig hogy soha ne tudja meg soha ne tudja meg az akiért teszed.

Na szóval jöjjön az élménybeszámoló:

Már az odafelé vezető út is érdekes volt A buszmegállóban szóbaelegyedtem egy sráccal, s ott lyukadtunk, ki hogy magyarországeg ynagy szar. Jó ekkor, áttértünk külföldre, de szerinte az is szar, emrt meghurcolnak, csomó idő és pénz az egész. Tehát mindenüt szar volt neki. Mondjuk mit vár? Külföldön senkiként kezd mindenki, még egy csőves is többet ér, mert az legalább ottani állampolgár. Nem baj, Újpestközpontban elválltak az útjaink.
Na ülltem volna fel a metróra, de úgy 23:30 környékén már zárva volt, mi a rosebb? Azt hittem, h a metró ienkor jár. Nem baj, írány a 14É. Ott egy részeg szúrt ki magának beszélgetés céljából, leráztam. Busz megjön, magyar és nem magyar értelmiségi képviseltette magát.... nem baj leszálltam, sajnos ők is pont akkor. Nagy meglepétesemre, mit látok hol áll meg a busz pont? Alibi music café.. vagy én voltma nagyon vak az utóbbi időben, vagy az utóbbi időben ez nem volt ott. Az értelmiségi réteg már kezdte is a buzizást az alibi láttán. Mindegy, az én célom ennél a helynél jóvla kiemelkedőbb volt, s 5 percen belül már ott is voltam. A buli sikerességéről a kint csoportusoló lányok már árulkodtak, a bejutás sem volt egszerű, éjfélkörnyéke úgy tűnik a csúcsidő kezdete. Elején csak egy kicsit megszeppenve nézegettem körül, a 2 emberből, akit emeddig ismertem egyet sem láttam.
Aztán megláttam crazeet úgy 15 perc múlva, intettem neki, aztán beszélgettünk, meg kérdezte jöttem-e valakivel? Mondtam, h igazándiból nem, de egy prideos emberkével meg volt beszélve egy sör. Szerencsés vagyok, mert ő nick alapján egyből be is azonosította és mondta bemutat, ha akarom. Inkább egy sörre szavaztam, hogy bátorságom valamien szinten összeszedjem, meg ha már sörről van szó, úgy is arról volt szó hogy egyet iszunk. 15 perc álldogálás után hozzá is jutottam az egy pohár és egy korsó mennyiségű sörhöz, és újabb 5 percmúlva oda is eljutottam, hogy megszólítottam az illetőt. Azt hittem innen majd simán mennek a dolgok, megisszuk a sört beszélünk valamit azt kész. De nem, felkészületlen voltam. Odamentem és simán azt mondta lényegében, hogy ő az, de mégsem az. Forrásomat biztosra véltem, már eddig is eléggé feszengtem, de most már meg is szeppentem, még kérdeztem valami hülyeséget, s ha beszélni nem akar, akkor nem, s odaadtam a sört aztán arébb kótyagoltam. Megitn összefutotta crazeevel, aztán felmentünk beszélgetni. Szokás szerint a cigimet mindig otthon hagyom, már jöhetek kb 1 egész doboz cigivel Crazeenek. De jó, hogy beszélgettünk, márt rájöttem, hogy akinek a blogját (Scully) eddig az övének hittem, nem az övé :$, de sebaj. Aztán csatlakozott egy másik nőszemély is :), aki köszönt nekem már akkor, amikor odaérkeztem. És kiderült, h ő is prideos. Kellemes meglepetés ért. Aztán a DJ is feljött egy picit. Nem lennék egy DJnek sem a helyében, van nagy tumultus, teljesen más korosztályokból és stílussal, és ha éppen valamelyik önézetesebbnek nem tetszik valami, azt a DJnek beintés formájában közli. Aztán lementünk ismét. A _tánctérre_. Hideg verejték. Vannak dolgok, amikben nem vagyok jó, nagyon sok olyan dolog van.. az egyik ilyen az a táncolás. Hjajj, égő de kb félórán keresztül álltam, s csak néztem ki a tökömből. De sörözgettem is egy keveset, aztán csak megjött a kedvem. Közben kiszúrtam egy csajt. Már csak azért is volt kiszúrni való, mert nagyon emlékeztetett Andreára (röviden és tömören: második nagy szerelmem), csak 10 évvel fiatalabb és fekete hajú kiadásban. De politikám alapkővei, mindent a szemnek semmit egyéb testrészeknek :). szal csak elnéztem egy darabig. Aztán láss csodát megint összefutottam egy emberrel, akit ismertem. Beszélgettünk egy percet aztán én elrohantam egy újabb adag sörért. Újabb meglepetés, az aki letagadta, h ő de mégsem ő, bevallotta, h mégis csak ő az :), s ez inkább egy ilyen viccteszt volt (haha akkor jól leszerepelhettem >.<), s nem így akarta, csak nem számított rá, h fel fogom ismerni. Megjelent eme társaság harmadik tagja is, akiről én máig nem tudom, h ki is a 2 lehetséges ember közül de nem baj. Most már azért kicsit sajnálom, h néhány hónappal ezelőtt nagyon túlreagáltam őket. Élőben teljesen mások. Nah szóval innetől kezdve már táncoltam is, ittam is a parketta csillogott is a legtöbb helyen. Közben kiderült, h az Andrea hasonmás a másik ismerősöm aktuális táncpartnerei közé tartozik, szóval kaptam az alkamon és bemutattam magamat. Táncoltam is velük, meg beszélgettem is a lánnyal. Aztán eljött a záróra ideje, ekkorra már kint punnyadtunk az egyik asztalnál és beszélgettünk. Felajánlották, h hazavisznek, mert mint kdierült az egyikük tőlem egy sarokra lakik. Először nem akartam elhinni, de tényleg így volt és haza is vittek.
Hazaértem, beugrottam a gép elé 10 percre, azt hittem fogok tudni dolgozni alvás nélkül, de tévedtem. Ez úgy 6 órakor volt. Aludtam 11ig, elhülyültem az időt megint, de aztán nekiálltma dolgozni.
Közben beszélgettem Bettyvel is, mondtam jöjjön a 25ikei bulira, mert nagyon kircsi, remélhetőleg el is fog tudni jönni. Érdekes dolgokat tudtam meg róla is, pl ő is szereti a fegyvereket, azt hittem ilyen kakukktojás csak én lehetek. Aztán ez így ment éjfélig, amíg újabb adag munkába nem kezdtem, őt meg elküldtem aludni ;).
Kb 3-4ig dolgoztam és 27ezer lett a végeredmény, de 3-5 ezer papíros még így is maradt. A csaj meg a határídő ellenére szarik idejönni. Természetesen reggel 7kor kelltem, természetesen el is késtem és jól le is csesztek. Megkaptuk az új órarendet, hallelúja ezzel az idióta számtechtanárunkkal lesz majdnem mindennap duplaóránk vele. Holnap pl 4 óra. Hazaértem, macska szokása szerint azon volt, h az én szép kis katonás sorrendben lvő papírhalmazaimat feltúrja... sikerrel.

Na most ennyi, majd még később írok.

süti beállítások módosítása