Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Novocaine please

Önfeledt talpmasszázs. Fáj a vállad? Főleg a jobb, ugye? Majd megmasszírozom a hátadat is. 
Kértem volna, hogy hagyja a picsába a talpamat és a hátamat, keresse meg azt a pontot, ami a bent lévő görcsöt és fájdalmat oldja végre. 
Várok, hogy valaki vegye ki azt a tüskét, ami nem tudom, hogy került oda és miért nem vettem előbb észre, hogy ott van. Persze ez itt megint önámítás, nekem nem valaki kell, hanem ő. És azt sem tudom, hogy mi kell belőle, csak valahogy szüntesse meg azt a folyamatot, hogy ha eszembe jut, akkor ne fogjon el a bőghetnék, nincs helyett van legyen, s a majd megint megnyugtató szóvá váljon. Nem több.
Miró erre azt mondaná, hogy "Édeskisfiam, amíg másra vársz, addig aztán nem lesz neked jobb, mert csak légvárakat építesz valakire. Gondolj rá szeretettel, de járd és építsd a magad útját." 
Béla minden, illetve ezt úgy hívják, hogy az univerzális szeretet parancsolata, by Jesus. Erről mindig az jut eszembe, hogy ezt is, ki hány féleképpen szabja a maga ízlésének megfelelően. Ez a szabad értelmezés a kedvencem:

Marduk - Fuck Me Jesus

Out dated

A számítástechnikában és minden hiper-szuper kütyüben az a rossz, hogy pillanatok alatt eljár felettük az idő.
Vegyük például az eTrex Venture nevezetű nagyon okos kis GPS készüléket. Tökletesen szugerál, csak még azokból az időkből való, amikor 1MB-os belsőmemóriájuk volt a készülékeknek és pl nem lehet beletenni egy 5gb-os európa térképet. Ez még a kisebbik baj. Az úgy nevezett soros portos csatlakozó volt akkoriban a menő, ami az én gépeim egyikén sincs. De nem vagyunk hülyék, kaptunk átalakítót hozzá.
Az átalakítóval megint csak az a probléma, hogy nem ismeri fel a géped, mert nincs hozzá driver.  Vagyis van, de az nem 64 bites Vista-ra, meg 64bites win7-re íródott.
Ahelyett, hogy szépen elmehettem volna geocachingelni, itthon rohadok és drivereket kerestem egész nap, majd feladva a háborút, kezdhetek felrakni egy dual bootos rendszert, hogy legyen 32bites XP is a gépen. És XP-t telepíteni, na azt nagyon szeretünk...

Címkék: gps sux geocaching
süti beállítások módosítása