Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

undisclosed desires

"s ezer dolog leírásába belekezdtem, de igazán hasztalannak hatott leírva és nem is tudtam, hogy kapcsolni, ahhoz a két dologhoz, amit szeretném, ha igazán tudnál: Fontos vagy és szeretlek."

Mosolyogj

Kell, hogy legyen egy mosoly
Meg kell, hogy fékezze arcodat néha
Lábaidnak lebegniük kell
Az ellenállás értelmetlen

Súlyod lepelként zuhan majd a földre
Felröppensz, megcsiklandozod a felhőket
Ez az adottság, ami a tiéd
Mélyen benned rejtezik

Nem kell persze félteni
Tisztában vagy azzal
Hogy milyen szabaddá lehetsz
Mikor nem vagy tisztában magaddal
Most nekem kell a mosolyod

Címkék: vers AchillesDent

Send me a love letter

KSZ megkért, hogy írjak az ő ismeretlenjének egy randira hívós levelet...

"Elnagyolt hasonlóságok mögött kihívó ellentétek is feszülhetnek a részletekben megbújva.
Például miként definiálod az angyali illatot? De másként kérdezem. Mi az az illat, amit egy nő nyaka felé hajolva érezni szeretnél? Ha nagyon belegondolok, talán nem is azt szeretném, hogy egy angyal képe lopja be magát a tudatalattimba, amikor közel hajolok... mindenféleképpen legyen lágy és kellemes, de ne tökéletesen mindent elfedő... nincs is annál izgalmasabb, mint amikor közelebb kerülve és elmerülve az illatokban szinte felfedezni véled a mezítelen testét, a keble illatát, a saját esszenciáját, s megannyi intim pillanat képe suhan át az ember fejében, de mire teljesen átélhetnéd, már el is illan, benned hagyva az utána való sóvárgást.
Sajnos, vagy szerencsére még nem találták fel századunk kommunikációs fénykorában a digitális illatminta továbbítását, de talán a többi közösellentét párra egy fénykép gyógyír lehetne, esetleg egy kellemes helyen elfogyasztott frissítő az illatokkal kapcsolatos kérdést is feloldhatná.
Várom kedves válaszát."


KSZ: úristen K, mit szed? :-D
K: béna lett :D?
KSZ: kurvajó, dehátilyet nem írhatok egy idegennek :-D magával szívesen elmélkednék ezeken a dolgokon egy kancsó keserű tea és egy spangli mellett... röhögni fogok, ha válaszol
K: :D:D:D miért, ha magácska ilyet kapna mire gondolna?
KSZ: hogy narkósokkal nem levelezek
K: :D:D:D:D:D rofl magácskának az a baja, h nagyon reál tárgyakon nevelkedett :D

KSZ: nem tudok betelni ezzel a levéllel
K: :))))) pedig még az elején egész lehülyenarkósozott :D
KSZ: mert olyan, mintha delirálna
KSZ: ez a levél túl erotikus, elolvastam már vagy 8-10x és egyre erotikusabbnak hat

 

Címkék: win fail

God loves only you

A mai napban két jó dolog van. Az egyik ez , a másik pedig, hogy megjelent a Skunk Anansie legújabb albuma a Wonderlustre, ami nem meglepő módon már mindenféle linkmegosztó oldalakról letölthető. Szóval gondolkodom és élvezkedem. A paranoid android hozzá állás helyet, pedig kezdem azt sejteni, hogy van pár pszichológiával foglalkozó szakkönyv, amiben le van írva, hogy mindenki egyedül van magában, s hogy alapvetően mindenki önző (valószínűleg Freud? Nem, a megoldás Aronsontól A Társaslény, thx), s ezért fedezhetőek fel bizonyos, elsőre hajmeresztőnek tűnő párhuzamok.

Szóval minden bizonnyal premenstruációs drámám van, száznak igaza lesz és magamnak keresem bajt, anyusnak igaza van, mert kéjesen szeretem magamat szopatni, de mindenre teszünk, mert mint tudjuk, minden szar dolog a saját negatív hozzá állásunk reflekciója ezért csak a hozzáállást kell megváltoztatni.

"You are so beautiful, please do rude things to me."

 

Címkék: skunk
süti beállítások módosítása