mhr

Újabb elégedett mérés, a tervezett havi 3kg fogyást sikerült betartani és 3,6kg lett belőle. Végre a hátsófelem is megadta magát és onnan is szépen jött le a zsír, két héttel ezelőtti eredményekhez képest a csípőmről 5cm, a derekamról 2cm, a felkaromról 0,5cm, a combomról 3cm, a vádlimról 2,5 cm felesleg jött le és mindemellett nyertem 0,05kg izmot :D.

Persze ez nem teljesen volt örömteljes, mert a combomon pl kijöttek a hajszálerek, s úgy nézett ki, mintha visszeres lennék, ráadásul a legkisebb ütésre pattantak szét, szóval tele voltam kék-zöld folttal, de az edzések után beiktatott hideg-meleg zuhannyal mostanra konszolidálódott a helyzet és az erek is szépen visszahúzódtak.
A futás sebességének fokozatos növelése jó döntésnek bizonyult (sikerült  a 7,9 is egyébként!), a pulzusom egyre ritkábban közelíti meg a 180++-t, de még mindig bőven az anaerob zónába esik, aminek köszönhetően nagyon sokat fejlődtek az izmaim terhelhetőség szempontjából, ami többek közt abban mutatkozik meg, hogy az összes többi kardió edzésen folyamatosan csökken a pulzusom (és persze emiatt kevesebb kalóriát is égetek és nem győzöm nehezíteni az edzéseket ehm...).

 

Címkék: edz fut