Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Szavazz, savazz

jobbra fent lehet szavazni. Most épp arról, hogy mit csinálsz első randin. Én csakis azért megyek el randikra, hogy emlékeztessem magamat arra, hogy ez nekem mennyire nem hiányzik, s jobb nekem egyedül. És valaki adja vissza ezt a kibaszott félévet az életemből.

Off

(inter: neked már bejelöltem a "ráugrok mezőt" ;))

Pattintókő

Azon gondolkodtam, hogy eltűnt a pattintókő képességem. Emlékszem 3 éve ismerkedtem egy lánnyal, ő hívott randikra, csak olyan döcögősen haladt, de ott voltam 100%-ban. Elvittem ösztrosokkra, milkshakere, meghívtam mindig valami italra, hazakísérgettem. Jártam vele a lakótelepet és beszélgettünk az élet dolgairól. Egyszer próbáltam vele tisztázni a dolgot, mi is a pálya akkor? Aztán azt mondta nincs ő még túl az exén, gyors ez neki. És akkor eldurrant az agyam és ott hagytam a picsába, gondolatot se pazarolva rá. Mert nem volt tisztességes. Azóta boldog biszexuális particica. Most meg már egyszerűen nem veszem észre az ilyeneket.

xxxholic

Mániás időket élünk. Kirúgtak mindenkit. Aztán kaptunk projekteket. Felelősséget. Cserébe 24-16 órázgatunk. Jelszó a proaktívkreatív munkavégzés. Hatalmas bukási lehetőség, vagy hatalmas kitörési lehetőség. Na mindegy, az a lényeg, hogy az elkövetkezendő hónapokban nem lesz időm semmire sem, márha jól akarom csinálni. És ezt kivételesen nagyon jól akarom csinálni.

Címkék: munka

Botrányos részegségért...

Megcsiklandozok egy testrészt. Ne aggódj, ez most nem szex. Jobb annál. Az agyalapommal játszok. Felteszek rá valami feltétet. Így igazi letéteményesnek érezhetem magam. Érezted már jól magad? Kaptál már büntető cédulát "Botrányos részegségért"-felirattal? Jól hangzik, mi? Mint egy érdemrend. Valódi kitüntetés. Mindössze az fájhat az ilyesmiben, hogy az ember éppen nem emlékszik az elnyerésének körülményeire. Mit mondjak, sokféleképp ki lehet emelkedni a tömegből...

süti beállítások módosítása