Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Karácsonyi röffentés

Na megprobálom röviden leírni mivolt nálunk:

12.23

Reggel karácsonyi kaja vásárlás a Kaiser'sban majd karácsonyi ajándék vásárlás anyunak meg a szomszédnak a Tescoban, majd beugortam anyámhoz a munkahelyére és együtt jöttünk haza, s útközben beugrottunk pajtiékhoz, és anya meggyőződött, ha 1 évvel korábban költözünk, akkor bizony a pajtiék közvetlen szomszédja lettünk volna (ami vicces lett volna, heh), és anyám egyből meg is hívta pajtit hozzánk karácsonyi vacsorára.
Mir ehazaértünk, 5 perc múlva jött is apám, h segítsen megcsinálni a töltött káposztát. Én meg felhívtam a Brigi anyukáját és láss csodát a Brigi haza jött angolhonból, hétfőre meg is beszéltünk 1 nagy tracspartit. A nap további részére már nem emlékszem.

12.24

Reggel valaki hajnalok hajnalán 9:10 perckor dörömből az ajtón, hát nem a csodálatos szomszéd az? Figyelmeztett, h nekünk még nincs fánk, és hogy én azt mondtam, h ma fogok vele elmenni fát venni. Morogtam egy sort azt elmentünk az újpesti piacra, ahol az első közepes méretű, tömötebb ezüstfenyőre azt mondtam, h jó lesz és alkudozás nélkül el is vittem. Mire hazaértem, egy 1 négyzetmiliméternyi bőrfelület nem maradt az alkaromon és a kézfejemen, amin nem lett volna piros pöty a fa tűlevele után.
Otthon szépen beraktam a fát a fürdőkádba, mert nálunk az a szokás, h megzuhanyoztatjuk a fát, és akkor jó lesz. Aztán jött az aljzatba helyezés... márha a fa törzse nem lett vola 10x nagyobb, mint az aljzatunk. Kb 2 órán keresztül faragtuk a fát a szomszéddal, mire jó lett. Aztán fa bevisz húgi feldíszítette, én szobát pik-pak kitakarítottam, aztán zuhany, emberi külsőt öltöttem és pajti máris hívott, h valahol itt van az ajtónk előtt. Aztán lassan megérkezett anyám barátnője, s így voltunk mi 5en csajok. Nekem ez vlt így az eddigi legnyugisabb karácsonyom. Csupa olyan meber, akit szeretek, s jó hangulatot tudnak csinálni. Akkor volt 1 gyors ajándékosztás, amin kb senki nem lepődött meg, mert már mindenki tudta, h mit fog kapni, tracsolás, evészet és ivászat, majd a szomszédék is átugrottak 1 gyors ajándékcserére, újabb tracsolás és valahogy 10-11 felé lassan mindenki haza ment. Kaja meg még mindig maradt bőven (szvsz töltött káposzta lesz az ebéd még februárban is -.-).

12.25

Valamikor délben felkeltünk, fogadtuk a karácsonyi jókívánságokat telefonon, apám átjött és odaadtuk neki az ő ajándékát is, miután meggyőzödött, h abszolút mindne rendben van el ment. Aztán este anyu bejelentette, h eljön az anyukája meg az új élettársa hozzánk látogatóba. mondtam neki, jó akkor hétfőn keresek magamnak egy egész napos programot (már említettem, h nem szeretem a vénasszonyt, s jó okom van rá, csak én  a nehezen felejtős tipus vagyok anyámmal ellentétben). A vasárnapi program még ennél is jobb lesz... megyünk a nagyszülőkhöz vendégségbe -.-.

Egyébként nem vagyok annyira anti-szociális, mint amennyire tűnik a post lapján, csak én 2 embert tartok igazándiból a családomnak, azaz anyumat meg a húgomat. Apám különösebben nem érdekel a vállás/elköltözés ideje óta, apai nagyszüleimben nagyot csalódtam, amikor megvillantották a foguk fehérjét anyámék válásakor, meg egyébként is, ők sem elégedettek velem, mert az ő elvárásaik szerint nekem jeles keresztény egyetemistának kéne lennem, azt a valóságban meg nem így van. Szóval kéynelmetlen velük 1 légtérben lenni. Anyai ágról meg sokat lehetne mondnai, de jót csak nagyon keveset, csak a Störk papa meg a nagynéném, akivel igazándiból tartjuk még a kapcsolatot és szeretek.
Ennek ellenére most nem érzem úgy, h bárki, v bármi is hiányozna az életemből, mióta anyuval élünk együtt (igaz voltak kisebb-nagyobb stresszes helyzetek), mindannyian sokkal nyugodtabb és felszabadultabbak vagyunk, s amire tényleg szükségem van azt megkapom tőlük.
Nem vagyok oda a karácsonyért, de a mostani az jó volt.

Milyen karácsonyt kívánok...

.... hogy milyen karácsonyt kívánok Neked? Beiglizabálós rosszullevőst.. Karácsony másnapján vándorlóst, mindenhol jópofizóst, nem változtál semmit mondósat... Ajándékot nem váróst, de rejtett vágyakban nagy ajándékot remélőst.. Sok munkával ajándékcsomagolást elkészítőst, de azt ajándékozásnál gyorsan széttépőst.. Kínai piacos égőktől karácsonyfa gyorsan leégőst.. Fáról szaloncukor lopkodóst, de üres csomagolását a fán hagyóst.. TV előtt ülőst, Bud Spencert és Jézusost 30x-ra is megnézőst.. Családi látogatásnál anyóssal összeveszőst.. Karácsonyi vacsorát elrontóst.. de illedelmes vigyori arccal megevősest... este összezabált kaják miatt hányóst.. Globális felmelegedés következtében hó nem levőst.. max latyakban csúszkálóst.. Rádióban 1000x ugyanazt a karáncsonyi számot lejátszóst.. Sok ismeretlen ismerőstől Merri Krisztmaszos emailt kapóst... Süteményektől cukormérgezésben elpatkolóst.. Dec. 27-én ajándékokat visszacserélőst.. ..szóval Boldog Karácsonyt Kívánok Neked... azt minden mennyiségben... Szerintem. :)

Jutalom

Ma behívtak 4ünket (kisfőnök, munkatársam, s egy csajszit, aki a szerződéseket iktatja) a PanTel elnökéhez (akit szerintem Scully nagyon komálna már csak a neve miatt is: J. Mulder :>) a projektel kapcsolatban. Előtte a nagyfőnök tett egy *számomra* eléggé zavarba ejtő beszédet, aztán mikor bementünk az elnök irodájába hoztak mézeskalácsot meg valami itókat (vodka meg édesített, fűszerezett gyümülcsbor elegye), s az egésznek az volt a lényege, h megdícsértek minket a munkánkért és mindannyian kaptunk 1-1 borítékot jutalomként. Mint később kiderült vásárlási utalványok voltak benne, heh karácsonykor meg szilveszterkor majd degeszre esszük magunkat finomabbnál finomabb dolgokkal :). Igaz ennek az egésznek, ami igazán jól esett volt 1 nagy hátul ütője, volt 1 lány, aki nem kapott (szvsz ő is simán megérdemelte volna) és ezt a nagyfőnök szépen ki is teregette neki eléggé *khm sztem nem éppen a megfelelő stílusban*, amire az ő reakciója is elég rossz volt (nem akarok most itt részletekbe menni, de az utánna lévő 2 órában üvöltözés, sírás, számonkérés, felmondás volt). Szóval mi erről nem tehetünk, de akarva akaratlanul mi is belekerültünk, s ez eléggé rosszul sült el, s kéréds, ha a lány nem mond fel, h fog velünk meg a főnökeivel tovább dolgozni, meg a szemébe nézni ezek után (és vica versa)?

Nah nem szokásom a kibeszélés, meg kifigurázás (heh az illetékesek tudta nélkül :)), de az alábbi _fórumban_ feladott hírdetés szvsz annyira szánalmas, h ennél szánalmasabbat csak 1-2 ember tett emmeddig (egyenlőre az eXit fiúk viszik a pálmát). Én is csinálok égő dolgokat, de én legalább érzem, h az égő.

"Ez egy hírdetés lesz, ahol magamat hírdetem.
Szóval eladnám magam egy nőies vadóc nőszemélynek.Én is nőies nő vagyok, és nem értem mit csinálok rosszul.Szóval fogalmam sincs hol ismerhetnék meg hozzám hasonszőrű egyedeket.
Hova bújtok nőies lányok?? vagy talán magamtól kéne kérdeznem nem lehet hogy én vagyok rossz helyen?:P
Hogyha van itt valaki, aki megismerne, vagy tudja hová bújtak ezek a lányok, az írhatna!
Előre is köszi.
pussz:)
"

Ha nem lenne kb 10 hasonszőrű és lejáratott topik (pl: lányos lányok, ti hogy csináljátok, ismerkedés, társkeresés, bi/és leszbi lányok klubja, stb) akkor egy sincs. De nem még 1 idióta topikot feltétlenül kell csinálni. Kövezzetek meg nyugodtan, h bunkó vagyok, de ez gáz.

Ma nézegettem a Faithless - We come one videóklipjét, hát szvsz europop kategóriában ez az egyik legjobb klip és szám is egyben. Nagyon ötletes, illik a dalszöveghez és szépen meg van csinálva.

Ez + Az

Szóval Ösztrosokk mint mindig kircsi volt (és mint mindig thx to pajtiék), elvileg történt 1-2 balhé, de nem voltam szemtanuja, meg nem is volt belőle nagyobb balhé, szal nem érdekes.
Vasárnap szomszéddal elmentünk a Duna Plazaba és kb 4,5 órát ott dekkoltunk, egyedül anyukája vett 1 karácsonyfát magának. Viszont poén volt kint, volt ott 1 ipse, aki csinált eg yátmeneti ólt oda, s lehetett birkát, kecskét, csacsit emg kutyát nézni/simogatni/etetni/csacsigolni. Meg találtam 2 olyan üzletet, ahol én amjd súlyos összegeket fogok hagyni. Ha megtalálom a lapjukat kilinkelem őket.

Most hétköznap pedig megy a meló, holnap az utolsó nap és legközelebb kedden kell mennem, aztán megint csak szerda lesz az utolsó nap, s legközelebb már csak jövő januárban kell menni :D, cool.

Aztán valahogy eljutottam egy pc modding oldalra (pc modding: amikor te magad készítesz/ v designolsz egy pc házat. Ált plexiket, uv vízhűtéses csőveket, meg led lámpákat használnak hozzá. Pl: http://raven10011.fx3.hu/), s most teljesen be  vagyok rágva, h soha nem fordítottam nagyobb érdeklődést fizika órán az elektromosságtanra. Viszont ha saját moddingolt házat nem is nagyon tudok készíteni, az alapötletet nagyon jól fel lehet használni szobadekorációra (cool, viszonylag olcsón kijön: egy kis aluminium lap, müanyag plexi, ledlámpácskák.. meg kell fűrész, fúró, sarokcsiszoló [flex] és az ember már egész jó kis dolgokat tud csinálni.)
Majd megpróbálom magamat továbbképezni NYÁK készítés meg ilyen dolgok terén :).

Nah egyenlőre csak ennyi, majd még írok valamikor.
süti beállítások módosítása