Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Ammagawd, most nézem a fórumot, nyertem a szignómmal O.o... pedig ezt aztán soha nem gonoltam volna...
S.O.T.W #9 11/14-11/21 Winner

TVben Inuyasha? Már itt is... hajjaj... végülis 120on valahány részes, lesz idejük a nyanyáknak panaszkodniuk az ORTT-nek. Miért nem raknak estére valami jó kis anime sorozatokat, mint pl GITS, Naruto, Project Arms, RahXephon, Read or Die, Samurai 7, Samurai Champloo, Ayashi no Ceres, Hellsing, Eva, Weiss Kreuz, Ikkitousen (roflrofl)...
Újracsináltam a lovagosat:


Megtaláltam a régen elveszett telefonkártyámat (az újat meg most nem találom) és ezen megörülve felhívtam Brigust mi van vele. Beszéltünk arról, h kivel mi van, meg gyors újdonság csere. Mondta, h a munkahelyén van egy pont ugyanolyan csam mint én, de azt modnja annyira hasonlít rám, h eszméletlen, még a piercingje is ugyan ott van, csak másképp fésüli a haját. Meg azt mondta, h az a csaj is leszbikus :), már majdnem megkérdezte tőle, h mit keresek itt kint angliában. Aztán még beszélgettünk 1-2 dologról, modntam neki, h valszeg márciusban én is megpróbálok kimenni.

Anyám reggel pont emiatt ahogy felébredt egyből átjött a mi szobánkba és leült az ágyamra, h erről újfent beszélgessünk. Először ellenezte a multimédiás sulit, mert azt modnta, h erről beszélt az egyik barátnőjével, akinek a fia hasonló szakot végzett el, s ő nem tudott sehol elhelyezkedni ezzel a képesítéssel. Aztán végülis abba maradtunk, h jó, de akkor tényleg menjek el dolgozni, sőt, amint tudok menjek ki külföldre, mert ott is gürizni kell, de ott legalább meg is fizetik a munkát. Szóval ebben maradtunk, de azért még megfontolom ezt a dolgot.

ROFLMAO, ha most nézte valaki a tv2-t, akkor szembesülhetett a sajtószabadság nemlétéről :) "És most következzéz a miniszterelnők lánya, akiről mindenki azt hitte, h......" kép elmegy kapcs reklám, bármi anyag ami éppen bent volt (magellán előzetes, milliomos előzetes stb.)
Haha, you all suck!

Vers

Na megint 1 gyöngyszemre akadtam:

Achilles Dent: Szinte hihetetlen

Igen, megtettem
Ezerszer s még százszor
De ettől még nem különbözök mástól
Azt nyújtottam, amit tudtam
És ők elfogadták

A gátlástalanság a legjobb tanár
Akár észleled, akár átéled
Gyomorszájon találtak néhányan
És új dolgokat is mondtak
Amiket láttam, az csodálatos
Amiket láttam, az szörnyű

Hallgasd hát, mi fülemben cseng:
A testvérem keresed?
Én nem is vagyok jó neked?
És ez is, persze valaki mástól:
Hívj fel, holnap a tiéd leszek...

Ismerős, ugye: az ígéret
Néha igaz, néha hazug
De feldob, mikor értékesnek hiszed

Ó, mennyire érthetetlen
Mikor ismerős vagyok az idegennek
Másságom hihetetlen
Gyűlölöm vonzalmam

Pedig jó
Jó az a kis semmi

Kezemből ragadnak el másokat
Hazudnak és őszinték velem
Mindössze a pillanat függvényében
Ez tényleg tetszett
A sok ismerős, aki összeverődik ilyenkor
Elragadtatja figyelmem

És a lista:
Akikkel nem is nagyon beszéltem
Azok voltak sokan

És volt néhány idegen is
Aki csak fakó kópiáját mutatta létének

Az első perctől ujjal mutogattak rám
Nem létezik, hogy találkoztunk már
Én új voltam a helyen
Újoncként vettem át magabiztosan szerepem

Sokuk elvált
Megannyi gyermek született
Én örültem
Én tévedtem
De a kilétem valahogy sosem éreztem
Annyira idegennek tőlem

Csalódtak, sem fizetés
Sem semmi a filmszerepből

El sem hinnéd, én ott milyen értékes voltam
S ami furcsa: főleg másoknak

Felhívtak, szórakoztattak
Jólétükben tartották fel magukat
Ez az este mindent megér - mondtam
Egy valódi szakítást láttam
És nem tudom, miért, nem tudom, ki miatt
De szép volt ez is, mint minden

Zúgó folyosó
Méricskélő hölgyek
Volt, akinek köszöntem
De ha nem, ahhoz okot nem fűztem
Hisz lehetetlen


Kísért a múlt!

Elég furcsa, de az útóbbi napokban/hetekben elég sok emberrel találkoztam/beszéltem, akiket még gyerekkoromból ismerek. Pl 1 hónapja egy Andor nevű srác keresett fel engem. Még ált. iskola 5-6ik osztályában voltam belé szerelmes, inkább ilyen gyerekszerelem volt, meg felnéztem rá, mert nagyon szépen rajzolt. Az nem semmi, h mit meg tett azért, h most találkozzon velem... elment a régi sulimba ott kiderítette, h apám hol dolgozik, elment hozzá elkérte a címünket meg a telefonszámunkat, meg megeskette apámat, h átadja nekem a telefonszámát. Én emg otthon értetlenkedve néztem, h vaj mi okból jutottam az eszébe (habár volt 1 sejtésem). Felhívom, s találkozni akar, másnap már zödhajnalban itt állt az ajtónk előtt, hehe alig akart megismerni, pedig figyelmeztettem. Beszélgettünk, s bejött a sejtésem, s a komplikációk elkerülése végett megemlítettem neki, h meleg vagyok. Meglepődött aztán még ebszélgettünk, azt mondta, h majd felhív 7végén. Azóta is hív :), de nem baj, mert elég egy szerencsétlen és idegesítő alak lett belőle.
Aztán ma a rendelőben találkoztam egy másik volt osztálytársammal (ált.isi 1-4), ő sem ismert meg. Ő meg átment gót csajba, beszélgettünk aztán elkértem a telefonszámát. A rendelőből átmentem a régi általános iskolámba, ahol beszélgettem egy volt tanárnőmmel. aranyos volt emg midnen, de nem volt a kedvenc tanáraim egyike. De a mai nap csúcspontja.. szinte röhelyes, de megint csak általános iskolában volt 1 angol tanárom, Yahijah (arab), s ma pedig ő hívott fel, h mi van velem. Én meg magamban roflmao wtf? És kérdeztem mi van vele, meg hogy-hoyg felhívott... aztán mondta, hogy találkozott a Zsuzsival és tőle kérte el a számomat. És, h emlékezett, h tavaly találkozott velem, s h érdekli mi van velem, siekrült-e a nyelvvizsgám, nem-e akarom az angl tudásomat felfrissíteni, netán egy felsőfokút megpróbálni.... ő hát elég furcsa volt, meg iylneeket modnott, h aranyos és kedves kislány voltam, meg h múltkor is milyen jól néztem ki O.o - rákérdeztem, h mi van a feleségével és a gyerkeivel (magyarok) .. azt mondta ó, már elvált (ajjajjj). De mindenféleképpen angol szakmai okokból szeméylesen is akar velem beszélni, ahhhhhhhh..... hétfőn találkozunk :\, remélem nincs semmi köze ahhoz, amire az én előítélettel teli agyam gondolni tud.

Jah, meg így néztem ki régen, h értsétek miértnem akarnak megismenri az emberek :)



a legszélső kékpolóban, na az vagyok én. A sötétkék polós lány pedig az akkori legjobb barátnőm, fehér polóbna és fekete gatyában pedig Briguska, aki most angliában gürizik, s mellette pedig a Zsuzsa, az aki most oda adta Yahijának a telefonszámomat :\

Néztem valamelyik fókusz szerű műsort, s mutatták Kockát (Kocka Bea), s nekem tök bejön a csaj... fényképet találtam róla, de azokon nem lehet látni belőle semmit (Scullyra néz.. :)). s pint az gyik iylen fodrász lapon volt 1 progi, és ki is próbáltam, h mién cép hajam is lehetne (sorry a képek gagyiságáért, de lusti voltam rendesen megcsinálni):

 
 


Rofl, na kész vagyok :)
süti beállítások módosítása