És a végén kiderül, h mindent jól csináltam, csak a freeblog még nem állt teljesen át az újbeállításokhoz, v mi a szösz... végülis, teljesen feleslegesen örjöngtem 2 órán keresztül... ez megnyugtató :)

Scullynak meg ezer köszönet és <3, mert megtalálta az én hőn áhított Weiß Kreuz - Kiss Me számomat (amit Farfarello énekkel, akinek az igazi japcsi nevét elfelejtettem). egyszerűen imádom azt a már szinte fájdalmas hangszínt, ahogy énekel.

Ezek után igaz már kisebb örömet okozott az a tájékoztató, amit makaptam, de ez is megdobogtatta kicsi szívemet:

"Kedves Felhasználónk! A Matáv Rt. az ADSL szolgáltatás értékajánlatának, a felhasználók elégedettségének növelése céljából az ADSL hozzáférések elérhető maximális sebességét megemeli. Az előfizetői hozzáférések átállítását a Matáv egyedi igénybejelentés nélkül, rövid idő alatt hajtja végre. A sebesség növelésre 2004. november 16-30. között kerül sor, melyet követően az előfizetők döntő többsége számára érezhetővé válik a nagyobb sebesség. Ezt követően a hálózati képességek kiterjesztésétől függően a megemelt sebességek fokozatosan, valamennyi előfizető számára elérhetővé válnak. A sebesség emelés először a pesti és kelet-magyarországi, majd a budai és nyugat-magyarországi régiókban zajlik le. A szolgáltatás díja nem változik, csupán a csomagok sebessége az alábbiak szerint:
384/64 -> 512/128
512/128 -> 1024/256
768/128 -> 1500/256
1500/384 -> 3000/768
A sebesség növekedés mind a meglévő, mind a folyamatban lévő és új ügyfelünket érinti, a Matáv Rt. A fentiek alapján központilag növeli a hozzáférés sebességét!"

De remélem ennek nem lesz az az egyenes következménye mint a Chellonál, h az 1 hónap alatt maximálisan letölthető adatmennyiséget nem a sávszélesség fogj ameghatározni, hanem az adatmennyiség, avagy beraknak majd egy jó kis 15gb-os havi limitet. Az nagyon nem hiányozna.