Kedves húgom ma megtisztelt azzal, hogy elolvasta a blogomat. Miután átolvasta és rökönyödten megjegyezte, hogy róla NINCSEN SZÓ a blogban. Tehát msot exkuzálom magamat, ezt a bejegyzést a húgomnak szentelem :)

Tehátz a húgom... mi is lenne velem nélküle? Talán lenne egy csomó nyugalmas napom és éjszakám (horkol), de amúgy néha hiányozna, jókat szoktunk együtt rötyögni hülyeségeken, meg ha valakit meg kell szívanti, akkor nagyon jól együtt tudunk műödni.
Kész bűbáj lenne, ha nem sátánista fejet vágna, nem röhögne úgy mint egy elmebeteg és otthn is gyakorolná a kedvességet a családtagjaival. Állandó mániája, hogy csúnyának és butának képzeli magát, de ezt általában tagadja. Már 1 éve egy pasi után áradozik :)))). Szóval ha neki oanja van, akkor nehezen lehet vele komunikálni. De amúgy kedves és színésznőnek való lány, meg dögös is, szép mellei vannak :D
Rakok fel róla képet, aki méltónka érzi magát, hogy húgom kegyeit (szilvia - 17 éves) elnyerje, az csörgesse emg  akövetkező számon: 70/******* ;)