Csajszkander

Első Női Szkanderbajnokság a Szódában január 28-án 15 órától

Lehetsz kicsi vagy óriás, a lényeg, hogy erős legyél, sőt a legerősebb! Itt a remek alkalom, hogy kirakd a karod, és lenyomd, akit a karod akar!

Szabályok, lebonyolítás: 16 órakor mérlegelünk, sorsolunk, ha kell, több csoportba osztunk, és vár az asztal, amire nagydarab profik is ráizzadtak már. Csuklószorító használata javasolt. Induláskor versenyzőnevet is választhatsz magadnak.

Mindegy, melyik az erősebb kezed, mind a kettőt ki kell tenned. Egy-egy meccs legfeljebb egy percig tart, tehát a döntetlen is elképzelhető eredmény, de a jelszó: ölj gyorsan!
Csajozni szabad, csuklózni tilos!

Egy ezresért mindenkinek megmutathatod a karizmod. Ha nem fizetsz, csak szurkolsz! De kereshetsz is, mert a verseny idején fogadhatsz is.

Ha tetszik a kihívás, a helyszínen 15-15.30-ig jelentkezhetsz, de ha biztosra akarsz menni, 26-ig előre elintézheted személyesen a Café Eklektikában (VI. Nagymező u. 30., H-P: 10-24, SZ-V: 12-24; tel: 266-1226), és persze egyszerű szándéknyilatkozatot is küldhetsz a csajszkander@freemail.hu-ra – ebben az esetben a nevezési díjat a nagy napon kell leszurkolnod.

Pontos cím: Szóda Kávézó & Mulató (VII. Wesselényi u. 18.)

Díjakat minden súlycsoportban nyerhetsz, hogy súlyosak lesznek, annyit elárulunk. Ünnepélyes eredményhirdetés, fanfárok és díjak legkésőbb 21 órakor. Utána a kitartóknak a jól megérdemelt Médzsör+Százalék zenebona.

A szégyellősek se izguljanak, a mérlegelés adatait szigorúan titkosan kezeljük! A lényeg, hogy megtaláljuk az öt súlycsoport közül melyikbe passzolsz.

Súlyos méreteink:
XS: 55 kg-ig
S: 56-65 kg
M: 66-75 kg
L: 76-85 kg
XL: 86 kg-tól

Már most szólunk, hogy legyen időd gyúrni!

Kocsmasport Akciócsoport