Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Bones... barmok, barmok, barmooook!

Képesek voltak elcseszni az év egyik legjobb animéjét. Utolsó 2 rész, halálra bőgöm magamat rajta, erre... erre mi? az utolsó 10 percben képesek egy akkora baromságot berakni, h .. hogy az már fáj. Inkább halt volna meg az összes főszereplő. Egyébként a Kurau: Phantom Memory-ról van szó. Mind1, most töltögetem a Bleach új részeit lefelé, remélem amjd az lenyugtat. Argh, </3 Bones -.-
Eddig csak a Samurai Champlooban nem csalódtam, Bleach-et is kezdik már túlbonyolítani, Narutoban állandóan van egy csomó lelkizős rész, Samurai 7 meg annyira nem jön be. MEg emgnéztem az Arc the Lad első részét, hát pfúúúj, még jó hogy nem töltöttem le az összeset. GITS-et kéne majd elkezdeni.

Ákos és 7vége rulez!

Erre a fiús témára én most egy kicsit visszatérnék. Pont múlt szombaton elmentünk a húgommal vásárolni ruhát. Mer, h rámjött az önéletrajz irogatás, s anyám meg magamat is baszogatom belülről, h most már kicsit nőiesebben kéne öltözködnöm. Szóval az volt a feltett széndékom, h veszek  valami nőiesebb  nadrágot, vagy felsőt. LoL az eredmény végülsi az lett, h vettem egy újabb deszkás/bő/zsebes gatyát. Egyszerűen rosszul voltam a lányos cuccoktól, nem azért mert rondák (sőt más csajokon jó is, márha nem a kurvás cuccokról van szó), de én rajtam xarul állnának, arról nem is beszélve, h én mégszarabbul érezném magamat. Így visszagondolva volt kb 4 próbálkozásom azt illetően, h nőiesedjek, de ezek az időszakok kb 2 napig tartottak, egy darab topom/szoknyám/női gatyám/felsőm sincs... van egy kosztümöm, amit a szallagavatón kellett hordanom, meg 2 fehér blúz + 1 fekete női nadrág ünnepélyekre (amiken az utóbbi 2 évben én nem iagzán jelentem meg), v ha be kell ugranom anyám mellé segíteni valamilyen rendezvényen. Az egyetlen dolog, amit meg tudnék változtatni (és talán még hajlandó lennék is rá) az a hajam hossza. Én valahogy mindig is ilyen voltam, mint most (lényegében csak a hajam hosszúsága változott), inkább tinininjáztam, meg én szerettem játszani a szőke herceg szerepét, ahelyett, h barbizzak meg hercegnő legyek. De ezzel persze nem azt akarom modnani, h inkább lennék fiú, v nem szeretnék nő lenni, csak egyszerűen ezeket a tipikus nőci vonásokat nem bírom/akarom elsajátítani. És persze normális esetben azt mondom, h xarok bele, meg nem érdekel, h ki mit gondol. Csak, amikor mondjuk beadom az önéletrajzomat és elhívank 3-4 emberrel egyetemben egy interviewra, akkor lehet, h azt modnják hiába biztosabb/jobb az én tudásom, erről sikít, h leszbi (v csak annyi, h túl fiús), s inkább felveszik a kevésbé megyőző, ámde csinibaba nőcit, mert ő esztétikusabb látvány. De aztán, lehet, h ezeket a dolgokat csak bemesélem magamnak, meg valamien szinten "bűntudatom" van, h nem oylan vagyok, mint amiennek anyám akart volna (no offense, anyám soha nem mondta, h ő bennem csalódott volna, mert én nem olyan vagyok, mint a húgom, meg stb., csak hát gondolom ő sem így képzelte el, azt, h milyen lesz majd, ha a lánya felnő).

Áh na egyéb. Anyám kapott egy megbízást, v mit, h készítsen egy farsangi plakátot. Aztán nem tom hány variációt kell neki csinálnia, de mondta, ha gondolom én is készíthetek 1-2 a gépen. cool, majd gondolkodok rajta :D

Áldott egy j nap volt a mai, munka csak lazán, az utolsó órában már csak üldögéltem és bámultma a képernyőt, meg neteztem. Csorgattam a nyálamat a jövendőbeli gépkonfigomra :). Épp itt lenne az ideje, mert [SLY] már meghírdette a 2005ös LAN terveket:

"2005-ös rendezvények, amikről van/lesz infó:

   - Keszthely LAN #2     2005. márc. 11-12-13
        - Játékok
            - CS     ----> FUN
            - COD  ----> (?)
        - Hely:  Keszthely
        - Net:   (szerintem van)
        -  Szállás:  van (4-5 ágyas szobákban)

   - Zebi SLY LAN             2005. júni / júli / augusztus
         - Akinek van kedve, megszervezhetjük ...
             - gyönyörű panoráma
             - könnyű megközelítés
             - akár 50C-ban is kellemes hűs helység terasszal
             - nálam lehet termet foglalni ;)
             - Szállás: van (házban és lelkes egyéneknek sátorhely)
             - Bogrács, és szalonna sütési lehetőség

   - WCG2005               2005. augusztus vagy szeptember (ha lesz)
       - Játékok:
          - CS   ------> FUN
          - COD -----> FUN / War (ha lesz ilyen versenyszám)
          - DC   ------> FUN
       - Hely: Budapest
       - Net: (majd kiderül)

Az idei LAN-ok beugrói szállással egyéb kiadással együtt nagyságrendileg 3000.- és max 10.000.- HUFR között lesznek."

Idén nem is voltam LANozni :(, heh meg sztem lassan elkezdhetnék a paintballt is szervezni.
Na vissza a mára.
Tök jó, hamar végeztem, hívom "kedvest" nem veszi fel, később írta, h mozizni voltak, sebaj átugrottam Brigusékhoz, jó időben már 7kor, h tudjunk dumálni foci előtt. Bah aztán "felköszöntötte" a nővérét (ami egy 1,5 órás beszélgetésbe fulladt), ha nem meresztek rá és az órára gyilkos tekintetet, soha nem értünk volna oda időben. Ráadásul nem is igazán tudtam, h merre van helyileg az 'edzés'.  Gyorsan átugrottunk hozzánk, mer ugye 1ikünknek sem volt edzőcipője, még pajtit is felhívtam, h mennyire pontosan kezdenek. Aztán usgyi metróra, ott meg egy srác egyszer csak beszól nekünk, h "boccs, ne haragudjál már, de te fiú, v lány vagy?" (Brigivel röhögőgörcsöt kaptunk), aztán benyögtem, h csaj. Aztán elkezdi, "leszbi vagy?" válasz: "és ha igen?" Erre ő "semmi, csak kérdem, ő a csajod?" (Brigivel újfent röhögőgörcs) "Nem, ő haver, 'csajom' az otthon van." Ez csak azért volt így vicces, mert engem midnennap megállít az ellenőr jegyért, és mindig le uramoznak és akkor szoktam mondani, h hölgyem, és akkor lehet látni vicces, meg döbbent fejeket, de most már lassan ott tartok, h azt mondom Mártonnak hívnak. Egyébként nem vagyok annyira fiús, csak a puffkabátban optikai csalódás révén igen csak laposnak hatok.
Na aztán megérkez, helyszínt megtalál, örvend, h még alig vannak. Aztán meg rúgdostuk a labdát, engem 1x csonton rúgtak, de sajnos én is megrúgtam egy csajt elég keményen, mert még az én lábam is belesajdult. És ahhoz képest (sztem), h kb 4-5 éve nem játszottam, egész jól ment... na. Aztán lehet, h mek röpizni is vasárnap, vagy nagy családi és szomszédsági program gyanánt korizni, márha valamivel emberbarátibb lesz az időjárás, s pl nem minden tiszta jég meg hó.

Haza menni meg abszolút nem volt érdemes, mer egyből sztereóban üvöltötték le a fejemet (jó nekik volt igazuk 90%-ban), de akkor is, ez oan xar. Már megint a közutálat tárgya lettem, pah. Majd sütök pizzát, hátha törik a jég.

Szörnyű, elpuhultam.  Most írtam nemrég 1 cd-t a kövi számokkal, s most így nézem, h többsége pihi-puhi zene a Dir en Greyhez képest. De jók :), mentségemre legyen, h köztük van a Dir en Grey- IIID Empire száma, ami nagyon odazúz!

Guano Apes - Open Your eyes
Guano Apes - Maria
Ákos - Végre
Weiss Kreuz - Truth
Dry Cell - Body Crumbles
Tricky - Excess
Tizziano Ferro - Le Chose Che non Dici
Dido - White Flag
Gackt - Cube
Depp Forest Madazulu
Dir en Grey - The IIID Empire
Rammstein - Du Hast
Rammstein - Ich Will
Kosheen - Hide You
Miyavi - Night in Girl
Saint Germain - Rose Rouge
Steve 'Blevo' Blevin - Cyborg-Blevo
Weiss Kreuz - Kiss Me (Farfarello)

Főnök szólt, h most pihenjek, mert később nem lesz rá időm.
Cool... ma sem eszek meleg vacsit.
ma biztos, h itt hagyom a fogamat. Így is alíg bírok koncentrálni arra, amit modnanak... ráadásul 11től 18ig kizárólag egy helyben álltam, s fénymásoltam. Annyiban volt jó, h egy idő után már csak így automatikusan csináltam... (avagy most hasonlítottam ama híres pupillás lányra a sokkon). Viszont leszakad a hátam gerincestül, s a lábam is már kész zsibbadság. :(

khm, a faszba!

"[Kaoru] Marianne Faithfull - The Pleasure Song üzenete:
a jó büdös kibaszott életbe
[IgLoCSka .::. no UDP] üzenete:
lol mi a gond? 
[Kaoru] Marianne Faithfull - The Pleasure Song üzenete:
11kor végeztem a munkahelyemen
[IgLoCSka .::. no UDP] üzenete:
aha?
[IgLoCSka .::. no UDP] üzenete:
es reggel van dolgod? 
[Kaoru] Marianne Faithfull - The Pleasure Song üzenete:
és 11 után kurvára nem járnak a buszok a 13 kerülteben
[IgLoCSka .::. no UDP] üzenete:
ugh 
[IgLoCSka .::. no UDP] üzenete:
seta? 
[Kaoru] Marianne Faithfull - The Pleasure Song üzenete:
majdnem... kosztolányitól elsétáltam a móriczig ott 6osra fel, de az meg kitalálta, h csak a blaháig visz
[Kaoru] Marianne Faithfull - The Pleasure Song üzenete:
onnan nyugatiig gyalog
[Kaoru] Marianne Faithfull - The Pleasure Song üzenete:
a kurva éjszakai busz meg 40 percet késett
[Kaoru] Marianne Faithfull - The Pleasure Song üzenete:
itt meg esik az eső, és minuszok vannak
[IgLoCSka .::. no UDP] üzenete:
 
[Kaoru] Marianne Faithfull - The Pleasure Song üzenete:
a fejem meg szarrá fagyott
[IgLoCSka .::. no UDP] üzenete:
ouch
[IgLoCSka .::. no UDP] üzenete:
 
[Kaoru] Marianne Faithfull - The Pleasure Song üzenete:
anyám meg kurvára nem vette fel a telefont
[IgLoCSka .::. no UDP] üzenete:
oh 
[IgLoCSka .::. no UDP] üzenete:
nem volt otthon?
[Kaoru] Marianne Faithfull - The Pleasure Song üzenete:
mert akkor meg kurva eccerű lett volna, eljövök taxival, kérek számlát a pantel nevére, anyám kifizeti, s holnap meg odaadják a pénzt a melóhelyen
[Kaoru] Marianne Faithfull - The Pleasure Song üzenete:
nem, csak gondolom xart felvenni a telefont
[IgLoCSka .::. no UDP] üzenete:
oh  "
süti beállítások módosítása