Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Enyhén ideges lettem, nem találom a dvdre kiírt L-word season 1-et. Waazzeee.
Bound kiba jó, úgy igazából egyik fősereplő sem szimpatikus, de a sztori az über :), még a húgom is végignézte, annak ellenére, h egy kukkot nem tud angolul.

Reggel:
(meggyőző érvek)

anya: Azt írta a horszkópod, h hétvégén menjél mozogni.
én: frászt, örülök, h pihenhetek.
anya: meg akarok tanulni görkorizni
én: haha ezt látnom kell, menjünk kressz parkba


Munka:
(nevek)

Kolleganő felhívta a figyelmemet arra, h a kisfőnök oylan furán mondja a nevemet, mintha a végéről mindig lehagnyá az i betűt.
Na, ezért direkt figyeltem, amikor hozzám beszélt:
kisfőnök: ezt megtudnád nézni a táblázatban? Meg ezeket meg kéne keresni...
én: jó, egyéb?
kisfőnök: nem.. köszönöm Ors.

Hát ez lol és télleg, soha nem azt mondja, h Orsi, hanem azt h Ors. Hm :)

Nemek:
(hang, kép)

Nem is oylan rég töltögettme le 1-2 számot Miyavitól, és egész jók (pl: Pop is Dead, Girls be ambitious), csak teljesen zavarba estem, emrt én úgy emlékeztem, h miyavi így néz ki:

És hallgatom a számot, és végig egy kellemesen rekedtes hangú ipse énekel (imho hasonló a Kiss me Kill me cíímű szám előadás módjához, amiért örök hálám Scullynak)
Jajj Scully nevéről jut eszemebe, múltkor ott volt a nagy nagy főnök (J. Mulder) a mi irodánkban, s pont volt nálam egy tértivevény, amiből egy kukkot sem értettem, h miért küldték vissza (hollandul volt) és nem bírtam megállni, h le ne Mr. Mulderezzem a főnököt (mert nálunk mindenki tegezi a másikat) és megkérdezzem tőle mi van ráírva (ő is holland, ami egyébként egy vicces nyelv). Poén volt, mármint úgy értem hányszor sütheti el az ember ezeket a neveket igaziból? Hát nem sűrűn szerintem.

Zenei ajánlat:
Most vegyes felvágott van a winamp listámban, a kövi számokat tom ajánlani:

Rammstein - Resie, Resie album (alap)

Deep Forest:
Ken Mouka
Coral Lounge
Madazulu
Endangered Species
Night Bird
Marta's Song

DJ Promo - The Riddle (Remix)
East west Posse - Sinclair On Air
(ez a 2 Happy Hardcore és DnB kategóriába esik)

Dir en Grey - IIIRD Emprie (kiba jó :))

Miyavi - Girls Be Ambitious

Saint Germain - Rose Rouge

Ja meg egyébként is, nagy életbölcseletem, addig csinálj hüyleségeket, amíg még megteheted.  Úgy értem nem akarok 40 évesen azon sopánkodni, h miért nem csináltam meg ezt, v azt, amikor még volt rá lehetőségem, s mondjuk nem is lett volna ciki (most pl. h néz már ki egy 40 éves nő kék hajjal, piercinggel, vagy majdnem teljesen kopaszon? De 18 évesen még megteheti az ember, fiatalság bolondság :)). Nem akarok én a "tökéletes társadalom" minta-polgárja lenni.

Ma néztem But I'm a Cheerleadert, az elejét szétröhögtem, meg a végét is, igaz a közepe felé kezdett kicsit bárgyúba menni, de ha az egész tábort úgy vesszük, mint a buzi-heteró élet görbetükrét, akkor pont jó. Aki nem látta, nézze meg :)

Húgom mesélte, h úgy 1 hete apámmal rólam beszélgettek. Apám ilyet mond, h nem csoda, h nincsenek barátaim, mert olyan hülyén viselkedek (avagy levágom a hajamat, piercingem volt, kékre festem a hajamat, fiús cuccokban járok, mellesleg még számítógépezek, a zenei ízlésemről ne is beszéljünk... ... télleg de 1 nagy fos vagyok, nem azaz átlag tömegifjúság, heh). Húgom meg erre döbbenten mondja apámnak, h nekem 1 csomó barátom van.. apám félperces csendet tart, aztán elkezdi: De nézd meg, azok is olyan hülyék mint ő.... LOL. Ez kurva vicces, már csak azért is mert én arra a 13-14 évre amire visszaemlékszem apám 1x nem hívott fel senkit a családon/munkahelyen/nőjén kívül, 1x sem ment el sehova úgy szórakozni, nincsenek gyerekkori barátai, stb. Ő alapból mindenkit lehülyéz, nah mind1, s nekem mondja, h nincsenek barátaim.
Ja ez a beszélgetés a húgommal úgy jött elő, h olvastam Scully blogját, s egyszerűen ledöbbentem, aztán ezt elmondtam a húgomnak, ő meg tréfálkozott, h majd én is így járok. Én meg mondtam neki röhögve, h én olyan lökött vagyok, h ált. mindenki bír (kívétel erősíti a szabályt :)), szal nekem még ezt is elnéznék. De télleg kevés olyan ember van, akivel egyszerűen nem tudok kijönni, ahhoz nagyon hülyének, nagyon nagy picsának, vagy még nagyobb seggfejnek kell lennie az illetőnek, de fórumon kívül többségüket még így is tolerálom.

Most, h már nőtt a hajam 1-2mm-t egész megtetszett, úgy leadom a testsúlyom negyedét, és meghódítom a leszbikus alvilág mindenegyes tagját :), hajj jön a tavasz én már érzem hehe.

Üzi:
"Hm, ez a kép nem Haruka és Michiru véletlenül a Sailor Moonból? ;) üdv: Daylight D."

De abból van, tinikorom kedvencei, meg heh kiderült, h ők is elvtársnők, s egyszerűen imádtam őket. Tökéletes pár, a doujinshiket úgy vadászom, mint az L wordot.
*pikcsör tájm*



(hát itt Haruka - baloldalt legleső - egy istennő)

Aztán itt van ez is....


A mangában meg doujinshiben olyan szépen és elegánsan megcsinálták Harukát....

És ez...

....

De persze ott van Michiru is, őt is nagyon szeressük :)
Csak róla nincs annyi képem.

Na Haruka & Michiru fanpost emg volt, aki szeretne még több ilyen cép dolgokat, esetleg doujinshiket olvasni, az nézzen egy kis Eine Kleine Nachtmusikot.
(bibi nekem emg van a tropical fish cenzúrázatlan verziója :P:P:P)

ui: Highart linkje javítva, thx to Scully.
uui: a photoshophoz sok türelem kell, gyakorlás, de megéri.
süti beállítások módosítása