Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Anyám Jimmyre énekelt az előbb, mert a TVben őt nyomatták. Ez a világvége.

Tegnap nagyon jó napom volt, madarat lehetett volna velem fogatni, azt ma meg a bányászbéka segge alatt van. A fejem is fáj, fura, h mindig a sokk előtt jön elő, heh.
Megnéztem a kézilabdás csajokat, akikért az elvtársnők oda voltak, hát nekem nem jönnek be, úgy h többet nem is írok róluk.

Ma meg fánkot próbáltunk a szomszéddal sütni, finom lett, csak a közepe nyers maradt, lol. A lánya meg egyszerűen maga a gonosz, pedig csak 3 éves. Állandóan hisztizik, bömből, irigy, s soha nem értem, h mit mond... viszont imádom bosszantani, heh (akkor meg mindig jön és elkezd ütögetni, a múltkor majdnem kikaparta a szememet).

Anyám anyja (nem nevezném a nagyanyámnak, főleg azok után, amit itt levágott, amikor nálunk volt 3 napot. Anyunak mondtam is, h ha mégegyszer ide jön hisztit csapni, sodrófával kergetem el innen) 1 hete már ide telefonálgat, h megjött-e a csomag, amit nekünk küldött karácsonyra. Hát nézem, amikor megkaptuk, h mi van benne, hát lol vagy 50db ilyen karácsonyi zacskó... ez kész.

Nah, megyek készülődni az Ösztrosokkra, de nem hinném, h most végig maradok.

Jah megjegyzem, most játszák az Immortelt (Halhatatlanok) a mozikba. Ez az a film, amelyikben az "Egy dög" c. verset mondogatta Nikopol. Érdemes megnézni, sztem nagyon jó.



Megint túlóra, de a projekt úgy 95%-ban teljesítve, holnap remélem már csak 9 órát kell gürizni. Mivel sok kedvem most nincs írni, copy-pastézok 1-2 dolgot Achilles Dent-től.

Dobálózzunk kicsit....

Szívesen feldobnálak kicsit
És nem kapnálak el
Csigolyáid nagy csattanással
Elengednék egymás kezét
Talán belefúródna
Pár kihegyezett csont
Abba a létfontosságúba
És akkor ugyanolyan lennél
Szép, akár a tegnapjaim
Szép, akár az, amit tőled kaptam
Akkor megint pont úgy
Éppen úgy szeretnélek
Mint a legelején
És már csak az kellene
Hogy te is feldobj engem


Istenek évadja

Tudtam, hogy a sasok
Nem szeretik üveg szemem
Egy létra harmadik foka
Gátlástalanságom jutalma
Ha leesek, áldozat leszek
Ha fent maradok, próféta

Közel a messzeségben
Hívó szavam járőröz
Rövid reklámok szabadkoznak
Jelbeszédem érthető
Gonoszságom szép
Szemeim szomorúak, igézőek

Mutánssá lettem
Megjósoltam előre, akárcsak eljövetelem
Fakírként vállalom az éhezést
Oktatom az eljövendő nemzedéket
Megigézek mindenkit


Valuta

Szeresd, amit ingyen kapsz
Az ára csak a lekötelezettség
Konvertibilis
Már az osztrákok is elfogadták


Így élek én...

Sok mindent hallottam már
S most gömbölyítené elégedettségem
Az elismerése annak, hogy érthetetlen vagyok

Ennyi logikát, rációt vinni mindenbe
Tövényszerűséggé téve a véletlent
Egész egyszerűen túlzás

Számomra nem több, mint szélsőség
Önimádat
Öndicsőítés
Kedvtelés
Szórakozás

Maga a lét

Találkozás

Világom szép, világom jó
Létem az elmúlás
Feledés az emlékem

Távol a hely, távol az idő
Az alkalom szavatolja kedvességem

Jókor születtél, jókor születtem
Szenvedtél, szenvedtem

Milyen jó, hogy minden összeomlott
Külön világaink eltávolodtak
Én épp csak beugrottam látogatóba

Nem volt ott, amit kerestem
Mégis, magaménak hittem a gondolatot
Amit az a pillanat hozott
Amelyben megláttalak


Vonat

Jó voltam igazán, tényleg
Szemem árnyéka repedni kezdett
Segítettem,
Megfelelő fogadtatás hiányában
Áldozattá lettem
Részt akartam venni sokmindenben
Részt vállalhattam volna egy filmben
Szerepem háromdimenziós lett volna
Lemaradtam
Kimaradtam



Reklám


Nem  tűnik  rossznak,  idebent  a  koporsóban  tényleg  élvezetes a hangzás. Tökéletes a vétel. Mindig tudom a pontos időt. Na és a föld - legszívesebben összeroppantana szeretetével. Ajánlom ön is mielőbb szerezzen be egyet ilyen szép  kis  skatulyát.  A  legjobb  minőségű  fából  készítjük fadobozainkat. Korhadásmentesek,  még  a  negyedik világháború után is derékszögben nyílnak majd.  Az ük-ük unokája akár házat húzhat majd a sírra. Kivételes ajánlatunk egy sorszámozott kis széria, beépített hamutartóval, és most ugyanazon árért egy  szóval  többet  vésünk  a fedélre. Ne habozzon! Egy ilyen dögös dobozka láttán szomszédunk sárga lesz az irígységtől, és igyekszik korábban feldobni a talpát, mint ön. Nyugodjon meg, neki semmiképp sem lehet olyan tökéletes a koporsója,  mint  magának.  Hacsak  nem  ő  is  nálunk  vásárolta. Ezesetben tudatom,  hogy ön, kedves vásárló, maga választhatja meg a színt, és a belső illatosítást.   Végtelen  kombináció  adódhat,  és  ön  kifejezheti  ezáltal individualizmusát.  Kérdem  én,  kell  ennél több? Kívánságra szénszál-vázas kevlár  merevítéseket is kérhet, és az opciós listára került közkívánatra az oldalsó  tolóajtó  is.  Kézzel  készített termékeink üzletbe kerülésük előtt gondos  törés-  és  kényelmi-teszteken  esnek  át,  sterilizált hulláink egy teljes  évet  hevernek  bennük.  Eddig  még  egyikük sem panaszkodott! Hívja Dzsoki plébánost a hullamosóban. Magának még félreteszünk egyet...

Ma csak 13 órát voltam bent, mert holnap jár le a leveles project határideje és hát még lenne mit bőven tenni, de tök rendesek mindenki kapott +2 órát ajándékba. Anyám ki volt borulva a telefonon, h ma még nem ettem semmit (de vettem burgonyasalátát a sarkiban, ami jó szar volt, s ráadásul már a boltoscsajból is teljesen kiábrándultam). Erre most hazaértem, anyám az ágyamban alszik, a mai napi kajának hült helye sincs, s még a G.I. Janeről is lemaradtam sztem :<
Na akkor msot einstandolom a gallériát és anyám helyén alszok.

Elvtársnőnek meg előre is Boldog Szülinapot (sorry nem tom az e-mail címedet)!

Nyah, süti sütés első fejezete lezárult. Ahogy hazaértem már mentem is át a szomszédhoz, h  na akkor süssünk mézeskalácsot. Jé és mink nincs? Na mi? Mézünk -.- a sarki bolt meg 8kor zár, 7:50kor mint egy félőrült rohanok ki csak egy polóban mézért. Az akció sikeres volt, s most végeztünk (most:  22:50). Egész fincsi lett, csak a mázat szúrtuk el 1 picit, de még úgy is sütünk, mert ez írtó kevés lett.

A hét "gondolata" az élet értelme. Csak úgy natúran megközelítve mi is? Nézzük egy egysejtűt, az mit csinál? Táplálkozik és osztódik. Az ember mit csinál eszik meg ba... *khm* szaporodik (márha egyéb alantas vágyainkat nem vesszük figyelembe). Nevetségesnek hangzik, de szerintem igaz, azért dolgozunk alapvetően, hogy legyen mit ennünk. Figyeljünk meg egy csövest annyit kunyizik, h meg legyen a napi kis elemózsiája, a nagyobb adag piája és néha még pornómagazinra is jut (gyakori jelenség a Hubay Jenő téren ahol a kis csövingerek összegyűlnek a kőasztaloknál és ott jól szemügyre veszik a lapokat). És mi a lényege ennek a 2 dolognak? A fejlődés, ami relatív, mert szerintem meg az ember esetében ön- és környezet pusztítás. Meg egyébként nem is értem, h az első őssejt, amelyik élere kelt miért választotta ezt (evés, szaporodás) a fejlődés útjának.

A keresztény Isten meg abszurdum. Meg teremtett minket a saját képére, s művében gyönyörködött, meg aztán kiűzött minket, árvíz, próbatétel, 40 évnyi sivatag, apokalipszis, és mind ez azért mert nem játszottunk/játszunk az ő szabályai szerint. Ha emberként jellemezni kéne, azt mondanám rá öntelt és önelégült pöcs, vagy egy óriás csecsemő, ami kegyetlenül játszik a bábjaival. Az egész Biblia csak egy alapvető nevelési és rendfentartó eszköz (ne lopj, ne ölj, ne kívánd meg azt ami a felebarátodé, élj erkölcsös életet, szeress mindenkit, törekedj a békességre, és meghatározza a jót és a rosszat stb). Ami alapvetően nem lenne rossz, ha mindig aktulizálnák, szó se lenne róla benne Istenről, és nem manipulálták volna annyit (egy Isten azt imádják őket a katolikusok, az ortodoxok, az evangélisták, a reformástusok, a kálvinisták, a zsidók...). Sokkal többet érnének vele, ha modern erkölcsöt, szociológiát és illemtant tanítanának helyette a suliban meg a templomokban. Meg gondolom amiatt nem törnének ki vallási háborúk, hogy az irigykedni szabad-e vagy sem. 
Meg még akartam hozzáfűzni 1-2 dolgot a Pápákról, meg a nagy keresztényekről, de az minősíthetetlen lenne stílusban és az nem lenne jó :\

Na nem forrongok többet, megyek aludni, mert holnap megint korán kell kelni (nekem minden korai, ami 10 óránál előbb van).

Gilgamesh

Ha valaki netán látta ezt az animét, és értette, az magyarázza el nekem, hogy mi volt a lényege? Szar lenne, ha 1 teljes napot azzal töltöttem, h megnézzek 26 részt és kész káosz uralkodik a fejemben azt illetően, h mi volt ennek az egésznek a mondanivalója?
Köszönöm.

ui: A 20-26ik részig teljesen jól passzolna a Faithless - Mass Destruction száma

uui: megnéztem 2003as anime, de olyan szinten rondák voltak a színek meg a karakter-design, h ilyen rondát utoljára az Utenában láttam, de azt úgy könyveltem el, mint egyedi és a sorozathoz/filmhez jól illő stílus, amivel meg is tudtam békülni... de ez????

uuui: aki még nem látta, ne is akarja megnézni.
süti beállítások módosítása