Úgy aludtam jó 4 órát, s most úgy fázom, h csak na, meg sajog minden tagom, mert én hülye a földön aludtam. Annyira emlékszem, h álmomban tejet ittam, és msot azt is fogok inni, mivel kurvára ki van száradva a szám.
Most gyorsan ellenőriztem a maileket, az anonym levél író, mint kiderült Scully volt. És volt wellnessben, s tök érdekes dolgokat írt, talán ha eccer én is feladom állbüszkeségemet elmegyek egy ilyen wellness izibizébe és kipróbálom az áramos sokkterápiát :)

A suliban az utolsó 2 óránk német volt, s voltunk össz-vissz 4en (eredetileg 7en lennénk),s a hírekről volt szó. Elég érdekes dolgokat mondott a német tancsink, h ő úgy veszi észre, h már a hírek csak szenzációkból és katasztrófákból áll, de a jó dolgokról aligha írnak (pl: a pornósztár teherbe esett és  fényképeszkedik, huuuuuuuuu ez aztán naon fontos dolog). A másik ledöbbentő esett, ami Mexico Cityben történt, h megkínoztak és felgyújtottak 3 rendőrt, s csak 1élte túl a kínzást. A sajtó meg halál nyugodtan ott tartja a mikrofont és készít interviewt vele, míg mgé tud beszélni és nem ég. És a rendőrség... miaz, h nem tudták szétoszlatni a tömeget, mire való a könnygáz, a vizágyúk meg a rohamrendőrség? Ááá nem, inkább ahgyjuk, hag yégessék meg a szerencsétleneket... bleh, sok idióta paraszt.
Hm mek pihizn még 1 kicsit, mert úgy ég most a szemem, h csak na :(