Dyke ma lóg

Ma nincs kedvem suliba menni, azzal a banyával lesz az első 2 óránk. Vagy ha bemegyek, akkor is csak délután, mert szocból nem akarok lemaradni. Pont jól jön, h kattog a bal fülem, s ez engem kurvára idegesít (elég nehéz elaludni így), úgy h végre legyen valmai igazolásom elmegyek a dokimhoz.

Véradás, avagy jobb ha tudod, mielőtt elmész és elbaszod a délutánod.

Mielőtt elmész vért adni, lehetőleg nézd meg, h nálad vannak-e a papírjaid (személyid és TB kártya), mert hiába van ott a tanárod, aki igazol téged és hiába tudod fejből mind2nek a számát, sajnos ez nem elég. Ha már ez meg van jönnek a következő buktatók a tesztnél:

- Jobb ha nem szedsz semmilyen gyógyszert
- Nem vagy allergiás
- Ne legyen 6-8 hónapnál előbb berakott piercinged
- Ne légy homoszexuális, vagy biszexuális
- Drogmentes múlttal kell rendelkezned

Ha a tesztnek is megfeleltél, jöhet egy gyors vérminta vétel, ahol kiderül, h vagy-e olyan állapotban h vért adhass (azoknak akiknek pont akkor van meg a havi bajuk itt szépen ki is esnek legtöbbször).
Aztán jöhet a dokibácsi, az utolsó rosta:

- megmérik a vérnyomásod
- elemzi a teszted, s megkérdez 1-2 dologról (a havibajosok, piercingesek másik fele itt esik ki)
- megméri, h hány kiló vagy és ha 50kgnál kevesebb vagy szépen hazaküldenek.

Így kb 10 emberből 3-4 alkalmas vért adni. Én a személyin és a piercinggel buktam el. A személyim ma reggel megkerült, de még kb 3 hónapot várnom kell, h vért adhassak.

Megafrász

Tegnap este elég szűkszavúan csak a Lindáról beszéltem, hát akkor most kibővíteném. Akiket kiválasztottak szerintem nem voltak jó, a Blackvelvetes csaj egyértelműen a kinézetével hódította meg a zsűrít, szép hangja van, de nekem úgy tűnt, mintha végig 1 hangsíkban énekelt volna, csak az erősségét változtatta. Aki teljesen nyerő volt, aza 18 éves kissrác, neki tényleg jó hangja volt... dehát ő csak közönségszavazás útján kerülhet be. Term ott volt a Linda, akit én csak úgy alapból tovább jutattam volna, dehát a zsűrinek.. khm a TVnek nem ez kell, hanem tömeg nyam-nyam. Mind1, remélem ő hamar túljut a depi korszakán és rájön, h olyan műfajban kelett teljesítenie olyan embereknek, ami tőle nagyon messze áll. A hangja meg dögös, meg a szinpadi mozgáskultúrája is.
Aztán a végefelé is volt 1-2 csaj akinek nagyon szép hangja volt, s inkább őket engedtem volna tovább, dehát ez van. No, h ne csak az én véleméynem visszhangozzék tessék elolvasni Scullyt és Xpressionistet is. Meg kiemelném a TV2 megasztár fórumját is (ott aztán szídták a zsűrit meg a döntéseiket rendesen). A jó dolog ebben az egészben, h többet nem kell ezt a xart néznem.

Drogos üdítő

Tegnap volt a Ténykeben, vag yaz Aktívban, h THC tartalmú üdítőitalt forgalmaznak. Az mekkora bunda volt, pont mutatták az internetes honlapját is cégnek, ahol le volt írva az üdítőital tartalma, s szépen az egérrel kiemelték azt a részt, h THC tartamú. Közben az igazsság ez ni:

"Készült; víz, cukor, szénsav, étkezési sav(citromsav), grapefruit és narancs koncentrátum, koffein(15mg/100ml),THC mentes kendermagkivonat(THC kevesebb mint 0.02mg/100ml) aromák,stabilizátorok; E414, E445, E440, E410, színezék; E 104, E131, felhasználásával."

"Készült; víz, (5%)THC mentes kender virágszirup, cukor, citromlé,fekete tea kivonat, aszkorbin sav, ízesités, (0.015%) THC mentes kender virág kivonat felhasználásával."

 Gyakorlatilag, mintha eperízű köhögés elleni szirupot vennénk, amire rá van írva, h a köhögés ellen nincs benne hatóanyag, de epres ízű. Mindegy, lesz min a nyanyáknak felháborodni, h az EUban ilyet hog ylehet forgalmazni, meg hogy már nálunk ilyet is lehet, a cégnek meg jó reklám volt. Egyébként ez a Cannabis Hungary Kft honlapjáról van. Egyébként én is fogok venni majd iet, tök pojén :)

Roma kérdés

Szvsz felőlem mind mehetne Strassburgba, ott hamar rájönnek, h ha lopják a közlekedési táblákat jön a dutyi, vagy nem úgy megy, h szülök 6 gyereket, kapok állami lakást és a szoc. támogatásból meg a tarhálásból boldogan élek, míg meg nem halok. Persze vannak jó romák is, akik rendesen dolgoznak, stb velük semmi gondom sincs, csak általában azok verik a mellüket a TVben, meg a médiában, akik nem a "jó" kategóriába sorolhatók. Még azszem általános isi 3-4ik osztályában történt, h volt egy osztálytársunk, aki hát cigány volt, az apja meg az anyja becsületesen dogloztak, volt nekik egy egész jól menő üveges vállalkozásuk. A gyerek meg mint az utcacigány  úgy viselkedett, állandóan hazudott, nagyképűsködött, sőt meglopta a saját szüleit 30e forinttal (na most ez már most is egy jelentős összeg, de 10 évvel ezelőtt...), s a végén lebukott, aztán azt hazudta, h megerőszakolták, s az abortuszra kelett a pénz. És egészen végig ezt hazudozta amíg az orvos mondta, h hát ilyesmi nem történt vele. The end, vannak bizonyos dolgok, amik szerintem a vérükben van. Lehet megkövezni, de nekem ez a véleményem, s nem értem, h miért fújják fel ezt a  dolgot annyira, szegény ország a miénk, s nem lehet a szarkupacból kacsalábon forgó palotákat építeni a romáknak. Meg azt is furcsállottam, h a közel 40en családból, aki kiment Franciaországba, végig csak 1et mutattak... ez jelent valamit nem?