Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

És annyira nehéz lehámozni ténylegesen azon értelmetlen dolgokat, amik egy kapcsolat mellett vagy ellen szól. Felváltva egymás szájából:

- nehéz a szétköltözés, nem egyszerű jó albérletet találni, kivel jobb bulizni, egy új test izgalma

Persze, ha valaki most megkérdezné, hogy akkor vajon mi egy szerelmi kapcsolat esszenciája, aminek hiánya, vagy elvesztése automatikusan egy kapcsolat értelmetlenségét, végét jelentené, én magam sem tudnék rá választ adni.

Ilyenkor szoktam arra jutni, s mondogatni Berlinnek, hogy az a baj, h buták vagyunk. Nem tudunk a megcsaláson, a féltékenykedésen, önzésen és az önsajnálaton kívül semmit. Semmi újat. Semmi jobbat.

Status Quo

Most mindenki próbálja szépen rendbe tenni az érzéseit. 
Berlin még mindig nem tudja ki iránt, mit érez tulajdonképen. Én azon vagyok, hogy a ki tudja mennyi idő van még hátrából a lehető legértelmesebben jöjjünk ki, színház, mozi, kirándulás, persze nem minden összetervezve, hanem elsőbbséget élvez a spontaneitás. Mindeközben próbálok egy normális öntudatot felépíteni, amelyik nem fossa szanaszét magát arra a gondolatra, hogyha Berlin esetleg elhagyna, akkor sincs a világnak vége, hanem mennek szépen tovább a dolgok, s ez teljes mértékben túlélhető, sőt ennél még akár jobb is lehet (haha...).
Az egyetlen dolog, amely teljes mértékben megtagad mindenféle rációt és önmérsékelést, az a becses nemi szervem. Berlinnek már szóltam, h ezt a dolgot kezelje önálló jelenségként, mert saját öntudatára ébredt és borzasztó mértéktelenséggel követelődzik. Ezt eddig zokszó nélkül tűrte és vetette magát alá ennek az ösztöni dolognak, nem kis lelkesedéssel.

Kicsit olyan, mint a vihar előtti csend. Pont ahogy Berlin szokta énekelgetni:

Párfűmös forró este van,
A boldogság is festve van,
Remegve peng benjo gitár,
És nem tudom reám mi vár.

Párfűmös forró este van, 
A boldogság is festve van, 
Remegve peng benjo gitár, 
És nem tudom reám mi vár.

A háttérben pedig valahol egy teljesen láthatatlan szívek háborúja zajlik, hírszerzéssel, burkolt zsarolásokkal, trükkökkel, stratégiai beavatkozásokkal mindkét várományos Szívhercegnő részéről, hogy megnyerje a berlini Ászt. Ez azért nem semmi. Bámulatos.

Alapvetően senkire nem tudok túlzottan haragudni (magamat is beleszámítva), mindenkit az önzés egyetemes ösztöne hajt.

 

Címkék: ÉnTeŐ

End of the Monoversum

Azt hiszem életemben először fordul elő, h úgy döntöttem nem várok ki. Nem akarom túlzottan részletezni, egyszerűen kezdtem mind pszichésen, mind fizikailag bele betegedni ebben a trianguláris loveshitbe.

Berlin úgy döntött, h ő is inkább szeretné megmenteni a kapcsolatunkból azt, ami megmaradt. Csak arra tudtam gondolni,  h bizonyosan én fogok "veszteni", s most, h kiderült mégsem, nem tudok erre úgy gondolni, h "nyertem".
Egy lehetőséget adtunk egymásnak arra, hogy amit eddig rosszul csináltunk, azt megpróbáljuk helyre állítani.

Tánc a vékony jégen. Felkérő egy duettre.

Címkék: loveshit
süti beállítások módosítása