Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

What makes you TICK?

Tegnap megkérdezték tőlem, hogy vajon egy ember mit szerethet a másikon, mi az ami vonzza. Akkor elég illuminatív állapotban azt mondtam némi töprengés után, hogy ez olyan dolog, mint a jó étel. A hozzávalók külön-külön nem érnek igazán semmit, mert együtt adják meg azt az ízt, amit annyira szeretünk.
Ma már ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, h ha az ember szerelmes lesz, vagyis ha szerelmes, akkor a másik olyan hatással van rá, hogy a legnagyobb őrültséget is szívesen megtenné a kedvéért, másnak érzi magát a jelenlétében, felemeli és különlegessé teszi a tudta nélkül. A szája, a szeme, az alakja, a hajaszíne, bőre, keze, lába, háta, nyaka csak ezek után, talán ésszel fel nem fogható időtöredék elteltével, lesz igazándiból olyannyira kedves számunkra, mert ezek már kézzel fogható dolgok.

 

omg

Most hirtelen 3 élmény hihetetlen hatása alatt vagyok:

1. A forró levegővel nővényt aromatizáló cucc hihetetlen jó találmány. Hagyne mondjam, h miből csináltunk forrólevegős aromát :)

2. Rég túl lévén ezen, hajnali 3 tájékán hirtelen azon kapom magamat, hogy meg akarom nézni az új órarendünket (és dög szomjas vagyok).

3. Az órarend a következő számomra meghökkentő adatokkal szolgál:
8:15-től 16:50-ig tanítás. Álláskeresési technikák. Projektmenedzsment (ezt már tavaly is tanultuk...). 1 héten kb 3x kell bemenni, nagy összevisszaságban. És végre venni fogunk 3D képszerkesztést és animációt!

süti beállítások módosítása