Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

HTML designer kerestetik

Alapkövetelmény:

Gárdony, Sport Beach

Loverrel már tervezgettük egy ideje, hogy lemegyünk egy hétvégén a Velencei-tóra, hát most pont úgy jött ki, h szabad volt a Szombat-Vasárnapom, le is mentünk Gárdonyba. Mivel engedélyt kaptam Lovertől, így a közjavát szolgálva megosztom ezt az élményhétvégét ~~ Ahhhh can You feel the love???

Gárdony vonattal úgy 1 órás út, a déli-parton helyezkedik, s a Sport Beach ott van 5 percre az állomástól. Az árak teljesen normálisak, mi sátorral mentünk, a camping területe hatalmas, bár árnyékot adó fa, hát elég kevés van (ennek jelentőségére majd kitérek). Vannak apartmanok is, de méretüket elnézve... nagy sátor olcsóbb, és jobb :). Mosdó van, nem azt mondom, hogy tyű de modern, de már láttam sokkal rosszabbat is. A beléptető rendszer vonalkód olvasós, a vonalkódot pedig a karszallagodra kapod. A karszallag tartós, még most se tudtam leszedni magamról. A vonalkód olvasó, hát meg... na volt hogy 5 percet töltöttünk a készülék előtt integetve, hogy átmehessünk a strandrészre a campingből :D.
A szálkás büfében szorgoskodó kislánnyal egyből sikerült jó viszonyt teremtenünk, jó hamburger, finom sör, hideg nestea. A sátorverés sem okozott túl nagy gondot, viszont azt a hibát elkövettük, hogy: nem volt semmi árnyékadó a közelben, túl közel tettük a bulisátorhoz. Az meg már jótanács a sátrazni vágyóknak, h mindig +1 személyes sátorral menjenek. az eredmény az volt, hogy napal 60°-os szaunának felelt meg a sátor, amibe kicsit szűkösen fértünk el a táskák miatt, s este pedig hallgathattuk a hungarista rock koncertet, ami hajnali f5ig tartott (ha plátói szerelmem ott lett volna, biztos élvezte volna :D). A bemutatkozás is sikerült, valami hiba csúszhatott az elméletünkben, amikor Loverrel azt hittük, hogy a sátor nem tetszik át, vagy hogy mi vagyunk halkak, de lehet, hogy a nyitva hagyott sátorajtó tehetett arról, hogy délutáni szieszta közben a szomszéd kisvárosi sátras, kedves tájszólásban beszélget a nejével a sátrunk előtt: "Biztos elmentek a lányok valahova kúrni". Lovert azután folyamatosan vissza kellett tartanom, hogy ne akarjon 8 napon túl gyógyuló sérülést okozni a hatalmas Toldi Miklós barátunknak.
A víz is kellemes volt, körübelül 20-22°, bár a könyököm miatt 1 óránál tovább nem tudtam bent maradni, Lover meg majdnem megtanult úszni, lassan sellőcske lesz belőle.
A helyi Gyrosos a fagyizó oldalában, kötelező, isteni finomat csinál, sok budapesti gyrosos elbújhatna mögötte, az egyik Sörözőben meg szinte ingyen mérik a finom Edelweiss-t, illetve van egy étterem is, ahol tényleg finom dolgokat készítenek, s nem csak halat lehet kapni. És ha az ember kedvese netán ilyet mer szólni, a templom mellett sétálgatva, hogy: "Megdugjalak a templom oldalában?", akkor ne nevessük ki és ne vessünk keresztet, mert komolyan gondolja... na majd legközelebb :|.

Gárdony is a must visit! Verified by K.

Könyökcafat

Épp egy hónapja horzsoltam le a bőrt a könyökömről, épp hogy finom bababőr serkent a helyére, újra sikerült cafatokra szedni az ottani bőrképződményt, bár a mostani eset csöppet sem volt vicces. Éjszakai műszakból mentem haza, avagy hulla fáradt voltam, és a dagály utáni bicikli úton, ahol kikanyarodik az amber azon szűkrészen, ahol minden tiszta homok, na ott szembe jött velem egy lány, kihúzódtam az útpatka szélére, s láttam, hogy nem lesz jó, mert a leányzó még mindig középen van, s nem fogunk tudni elférni, de reménykedtem, hogy ezt ő is hamar realizálni fogja. Hát nem, a kormány összeakadt az én kormányszarvammal, s repültem ki egyből az úttestre. Egy "nyargh"-ra tellett tőlem, azt pattantam és elvonszoltam magamat az úttestről. 2 percig rosszul voltam a gondolattol, hogy ha kocsi jött volna, akkor nekem végem. Kiscsaj megkérdezte, hogy megvagyok, kimorogtam egy megvagyok-ot, azt mire már visszanéztem, elhajtott, jól tette, mert különben leszedtem volna a fejét. Eredmény egy 2x mélyebb seb a könyökömön, meg egy tetanusz. Meg egy kormányszarv, amit vissza kell tennem a helyére. Csodálom a bringámat, hogy még egyben van.
süti beállítások módosítása