Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Étrendkiegészítők

Ryktan most nézzen el innen :)

TOP tápszer javaslatom: BIOTECH USA  Meta Dietshake (450g - 2000ft), őszinte leszek, rohadt szar íze van, viszont laktató és olcsó. Ha az embernek tényle gninc sideje főzicskézni értékelni fogja azt 3 eprces műveletet amíg kiméri a tejet/vizet, berakja a cuccost a mixerbe, felpörgeti, kiönti, amdj elszürcsöli, s már mehet is dolgozni. Ha a tej/víz egy részét lecseréljük valamilyen 0%-os gyümijoghurtra egész jó íze lesz... vagyis az eredetihez képest 1000x jobb.

TOP kiegészítők: L-carnitine (2000-4000 Ft márkától függően 1 havi adag), főleg ha edzésbe kezdtünk, nekem kurva sokat segített, amikor bedobtam tekerés előtt félórával a turmixot + 1 ilyen kis tablettát, sokkal jobban bírja az ember izma a munkát, ill elvileg egy kis zsírégető hatása van.  Kb 1 hónapos adagom végénál tartok, amit viszont most le fogok cserélni CLA kapszulára, mert már megvan az az kis izomcsoportocska, amivel már boldogan eltekergetek akár napi 30-40km-t is, viszont a CLA-nak fokozott zsírégető hatása van ill. egy picit segíti az is az izmok karbantartását.

100% kell: Vitamin. Mivel nagyon lusta lettem kaja készítésben leginkább a shaken élek napi 1-2 adagot szoktam elszürcsölni, s azt vettem észre, h baromira vérzik az innyem fogmosáskor, aztán meg már kajáláskor is vérfoltos lett a szendvics. Gyorsan fel is világosítottak, h ez bizony vas meg C-vitamin hiány. Ebből a szempontból szerencsésnek vallhatom magamat, mert nagymama révén midnne névnapra, s ünnepnapra kapunk legalább 2-3 féle vitamint. 1-2 hét szedés után jelentősen javult az innyem vérzékenysége. Ill, aki olyna hülye, mint én, az vegyen diétázósaknak kifejlesztett vitamint, mivel én húst se előtte, se most nem nagyon eszek, a szoksásos vitaminokon kívül egyébb kiegészítők is jól jönnek. 

Jó, azért nem lettem tápszeren lógó vadállat, anyám tegnap is hozott 1-1 szelet pizzát húginak meg nekem, lelkiismeret furdalás nélkül benyomtam, pihenőnapot is kell tartani legalább 1 héten 1x, amikor nem tekerek és esetleg ilyeneket is megenged magának az ember.

Past, Present 'n Future

Kezdem ezzel a Guano Apestől:

Healing my wounds
so why don't you close the door when you're leaving me
now you'll run
running all the way back to me again

I'm not to end in shame
to fight an endless lie
I'm not to play a game
I won't be on your side

És ezzel itt be is fejeztem ezt a részét, mert utána T-vel (13 gyermekem apjával) elmentünk a Wasabiba, s rá kellett jönnöm, hogy akármennyire is tűnik természetesnek, h többmilliárd sárga és én tudok enni pálcikával, de mások nem feltétlenül :). De azért vicces volt, főleg a Mochi gombóóóóóc ugyeee?
Aztán volt Anima Sound System koncert, elvették a ZöldPardon szűzességemet is :), bár rájöttem, h nekem a régi arculat jobban bejött. Aztán csomót ügyesedtem a biciklivel is, most már nem 15-20km/h -val megyek átlag, hanem 22-27-29, s a 40km/h végsebességet is sikerült túllépnem pár másodperc erejéig :D. Aztán többek között túléltem a következő eseteket: nagyszülők látogatása a XII. kerületben (akik már inkább a hegyesebb részeken laknak), Apus-Anyusék meglátogatása a Rózsadombon (doooomb????? pffff!!!!), 2 figyelmelten autós, ebből az egyik parkolás közben akart elcsapni, a másik pedig gyalogos átkelőn, zöldlámpánál, zebrán, mert nem látta be a kanyart rendesen... 2x pedig önhibámból kerültem majdnem autó alá. Másrészt meg szenya bringás vagyok, imádok mindenkit leelőzni eléggé nagyzó stílusban :), najó annyira nem, de a nagy seggemmel szépen elhúzok mellettük, mint a gömbvillám.
Aztán nagyon sokszor eljött a Margit-sziget, közbe 3 éjszakai műszak, ami miatt kimaradtam még a brutkóból is. Ja volt egy esti dunapartiholdfényessörözősdumcsi, az is kiváló volt. Aztán majális, finom karalábé levessel és salátával, illetve sikerült kitalálnom a nyelvtechnika fejlesztésének netovábbját: Kongadob nyelvvel való megszólaltatása (félre értés ne essék, gyakorlatban még nem, csak elméleti síkon sikerült mindezt elképzelnem, nagyon vicces volt). Következő napok projectje pedig bicós nadrág beszerzése (woah, igen a tapadós féle) Decathlonból, majd BK cípő vétele, tesztelem az új stylistom tanácsát, VIP névnapi párti utána, esetleg még szóba jöhet egy Wacom Graphire Classic XL is. Még nagyon messze van, de egyre elérhetőbbnek tűnik: Canon S3 IS fényképezőgép, onnantól fogva mindenki fusson, amerre lát. 

süti beállítások módosítása