Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Isten a Gyógyító Isten, az Életadó

Nem kell félni, ezek a szavak hál' égnek még mindig nem az én ajkaimról pattantak le. Nyugatin keresztül mentem, s ott volt 1 önkéntes kiskórus, illetve 1 szónok srác, aki feltehetőelg elfojtott szexuális vágyait amerikai stílusban rögtönzött istentiszteletekben élte ki.

A kedvesebb részeket kiemelném: "Isten a gyógyító, az elfogadó, s a megbocsátó Isten. Nem kell szenvedned, fordulj Istenhez és Jézushoz!"
Éljen a szadizmus, de szerintem a szenvedés az egy szükséges rossz, olyan jó, amit nem igazán tudunk pozitívan értékelni (mert a jó dolgokat egészen addig nem értékeljük, amíg nem érünk egy hullámvölgybe. Ámen.) A szenvedés sokmindenre jó, megmutathatja az igazi arcunkat, felfedheti a jellemhibáinkat, de a legfontosabb hozzájárul a jellemfejlődésünkhöz. Ez a duma, hogy "Isten megbocsát, s ha elfogadod nem kell többet szenvedned, stb" pontosan arra jó, hogy a megismerési és önismereti vágyat, a gondolkodást kiölje az emberből. Másrészt (bár 13 éves koromra nem olvastam el a Bibliát, de azért bele olvasgattam) a zsidó Istent elsősorban a hadak, háborúk istenének tartották :D, haha méghogy Gyógyító.

Szex, Vér és nemibetegségek

Höh, mindig is akartam egy ilyen bejegyzés címet adni, hát most valóra váltottam az álmomat.

Kedves olvasók (havi 2000+, akiket leginkább ezen kifejezések érdekelnek a legjobban: Sabrina Lloyd -jó nő-, Weiss Kreauz, Madonna -yeah Madonna fanclub-, Kate Moening -yeah Shane fanclub-, Emlékkönyvbe -félre lettek vezetve-, dyke freeblog -oh yesssss, my fanclub-) annak ellenére, hogy a novemberben szinte csak Achilles Dent csodálatos verseit olvasgathattátok néha megspékelve pár dalszöveggel, ez lett a leglátogatottab hónap: 2441 eléréssel.

Minden erőlködésetek hiábavaló, ez akkor sem lesz egy zenei/kultúrblog :)
Ám kárpótlásul számíthatnak szexre, vérre, erőszakra, megmondásra há!

A hosszú élet titka

T üzenete:

Az százhúsz éves Fulla Nayak esetében feltételezhető, hogy kannabisz rendszeres szívásának köszönheti hosszú életét, olvasható az ananován. A nő mindennap spanglit szív és pálmabort iszik indiai kunyhójában, ahol együtt él 92 éves lányával, és 72 éves unokájával. A néni a Sun-nak úgy nyilatkozott, fogalma sincs, hogyan élhet még mindig, hiszen egy csomó nála sokkal fiatalabb rokona már réges-rég meghalt.

Achilles Dent - Határidő

Napsugármeleg szeretet
Szerencse, egy életre szóló
Eltorzult, robot hangok
A telefonközpont szünetel

Pálmafát képzeltem kezembe -
Tizenhat tonnás sötét zuhant rám
Valami érthetetlen boldogsággal

Cinikus egy alkat
Alulról közelíti a pehelysúly fogalmát
Kitáncolta magát
És íme: itt van a következő ütközet
Bebizonyíthatom, hogy érzéki vagyok

Amivel csak időmet fogyasztottam
Rossz szagú volt, kék és súlyos

Tudod, mit?
Neked azért még keresek valakit
Aki felvállalja azt, hogy szeret
A határidőt te mondd ki
süti beállítások módosítása