Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Csütörtök

Ma újabb randi, szinte mindenki tlemondtam apám leszámítva, hogy smemi ne állhasson találkozásunk útjába.

Apámból már félig webtigrist csináltam, ma bemutattam anyámnak. Anyám egyből beakart vágódni egy "Leszbikus szépségszalon" ötletével, próbáltam kimenekíteni, de hiába, anyámmal úgy látszik többet kell beszélni a leszbikus/meleg társadalmat illetően. Utána természetesen nevelésemmel kapcsolatos eszmecserét folytattak, szószerint úgy rángattam ki idsapámat, hogy elég lesz mán ebből, mert még elpirulok na. Anyám azóta is próbálja kitalálni mi volt Las Vegasban a váló ok. 
 
 Aztán randi, sérót ezerrel belpő, 2 csomag zsepi bekészít, s igen végre találkoztunk. Nem egy dögös macácska a leányzó, de pont jó, aranyos. Többet nem, mert még nem ismerem, meg ugye ebből a szempontból babonás vagyok. De biztos le akart nyűgözni egy picit, mert olyan mély volt a dekoltázsa hogy a szemgolyóim alsó vertikális pályára áltak be mindig (csak apám kedvéért halign="bottom"). És a buccsokat szereti. Na de most hölgyeim, milyen dolog ez már, eddig szinte mindig azt hallottam a buccsságról, a fiús lányokról, h macsó ffi imposztörök fúúúj. Végre hajlandó vagyok erről le mondani, 3 hónapja nem vágattam le a hajamat, most meg is nőtt, NŐCISEN van beállítva (azt mondják tök cukin nézek ki vele, bár buzicsaládom ezentúl kislyánynak akar hívni), s erre buccs kell. A világ igen kegyetlen.

Kedd

Kedden új "állást" kaptam, s ezzel kapcs volt oktatás. Ami belefért volna 3 órába elmondták 9 órában. Félve kérdeztem, hogy ugye 4:30ig végzünk? Peeeerszeeee, volt a válasz. 4:55-kor vettem az irányt a metró felé, h reménytelenül eljuthassak a Hősök terére 5:00ra. Ez volt ugyanis a második randink időpontja. Az eső ismét elkezdett esni, 5 percen múlott, hogy találkozzunk. És nem. Én meg jó alaposan megfáztam, az orrom teljesen eltömődve.

Aki kérdezőbiztost lát hatalmas könnyesen csillogó, áhítozó tekintettel, annak igen is tessék adni egy interjút! Biciklire gyűjt!

 

Tűzijáték

Életem első tűzijátéka, randi volt megbeszélve erre a szép estére. 9 órakor kellett volna találkoznunk, 9:01kor pedig, mint akit egy dézsa vízzel leöntöttek volna rohantam vissza a metróba (semmi kedvem nem volt úgy randizni, mintha egy harmadrangú bár viziespoló versenéyről jöttem volna). Szóval elfújta a szél... elmosta az eső. De azt modnta ő is úgy járt. 

Tűzielőjáték

Fú nagyon isteni volt!

Elsősorban azért, mert tele volt a hely pajtikkal, meg cimbikkel és egy Svéd lánnyal! % volt a DéJé, azt mondta szerinte elég sok helyen rontottak, vagy mi a szösz, de szerintem határozottan egyre jobbak (lepipáltuk a pure partyt!). A legjobb az volt, h eljött Sátán is, kurva régen beszéltem vele és nagyon jó volt újra vele rötyögni. A Svéd leányzó is nagyon helyes volt, de már haza ment, nem baj priviben tartjuk a kapcsolatot, ősszel jön vissza, pont az esetem. A buli végén sikerült % életére törnöm egy rossz lépéssel, de bebizonyította, h a kezei nem csak mutatósan szépek, hanem igen erősek is <3! Volt egy idegesítő dolog is, sőt 2 is. A hely tele volt pókokkal, de durván sok pók volt ott. Nagyok is. A másik pedig, azok a szőke lányok, akik meglepnek, hozzám érnek, és azt mondják "Szia Kaoru" majd mosollyal a szájukon tovább állnak... én meg állok zavartan, mint egy hülye fasz, h "jó, akkor ezek kik is voltak?" ... a cukrosnénik mutatkozzanak be! Köszi!
süti beállítások módosítása