Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Vastalanság

Próbálom magamat leszoktatni arról, h a videókártyákat mustrálom (pedig az ATIX1800XT és a Nvidia 7800GTX igen csábos példányok). Ezért másfelé tekintgetek, pl első beszerezni valóm a Nokia 3220, ami már cska a Mikire vár... kár, hogy rá, különben ma már meglenne a szépség... nem baj, legalább garis lesz.



Aztán második projekt a futáshoz, meg majd cangához egy pulzusmérő óra. Ez az első jelölt, egész olcsó, bár nem tűnik túlságosan megbízhatónak az infók alapján, mait a csaj adott.


A második jelölt már kicsivel drágább, de egy Polar S120 lenne:


Aztán utolsó nagy befektetés lenne egy nagyon geer canga, kb 50k lenne újonnan, boltból, s dícsérték nagyon, h belépőszintűnek tökéletes, s jól lehet tuningolni.


Mondtam már, hogy hangulatember vagyok?

Nem szüntem meg, csak volt 1 komoly "utálok mindent, mindekit, meg magam" szakaszom, amikor is úgy döntöttem, h leszarok mindent és mindenkit, többek közt a blogot is, de nem volt harakiri. 

Először is domo arigatou %-nak, aki szerzett nekem 1 tök jó melót, aminek ürügyén kommunikációra lettem kényszerítve, ami miatt el kellett temetni otthon a csatabárdokat, s amiért 2 nagyon jó fuvarban részesített, aztán ami végképp megadta a löketet az zs miniblogja, amin szétröhögtem magamat, s el nem tom képzelni, hogy lehet őt nemszeretni.

Szóval bonyolult. Részben azért, mert rettenetesen tudom gyűlölni magamat, azért mert még dagadt vagyok, viszont iszonyúan szeretném magamat, ha  végre szép lehetnék -ami legoptimistább számítások szerint kb karácsonyra jönne ki T.T-,  ami miatt újfent nem szeretem magamat, mert -elvileg- olyan elveket adok/adtam fel, amiket szerettem és tiszteltem, s olyan elveknek vagyok kényszerű behódolni, amiket mindig is megvetettem, de sajnos  nem oylan egyszerű, hogy ettől megszabadulok, azt meg megtartom.  (Rövden: nem tudok úgy megváltozni, hogy cserébe ne legyek "geci", sajnálom, ez túl mutat az én kapacitásaimon.  Másrészt még mindig utána akarok járni annak, hogy az ember vajon azért jó, mert tényleg jót akar tenni, vagy csak azért, mert azt akarja, hogy jónak lássák, s a 2 dolog között hatalmas a különbség.)

Egyéb, megszületett újabb 6 kupac szőrgombóc, Cuncus bele adott apait, anyait, de hál égnek nem kutyafejűek. Akinek kell kiscica jelezzen, anyám ki akarja őket nyírni (nem vicc, mi próbáljuk húzni az időt, de kb 10 macskánk lett így, s ez tényleg sok. Anyám sajnálta a 10-20 rongyot az ivartalanításra... no komment). 

Nem sokára lesz újra telóm is.  Beleszerettem a nokia 3220asba, elvileg most 7végére meg is lesz, a régi simemmel, függetlenítve kb 13-15 rongyból. 

Tanulság: senki ne basztasson (se előlről, se hátulról), amikor esik az eső/illetve esni fog. 

 

Kánter-Sztrájk: Szórsz

Kb 16 éves korom óta nyomom a játékot, anno még Sabrina beszélt rá, hogy játszak vele, mert fun. Azóta eltelt pár verzió, meg megjelent a source engine, amitől überjó fizika/grafika, csak kicsit tré hitboxja lett (bár erre leginkább 1.6osak esküsznek).

Imádom, amikor egy 16 éves, aki msot kezdi a játékot ecseteli nekem, hogy mi a jó taktika, meg stb. Mintha nem vágnám a legtöbb pályát már fejből. Mi a rankod, K:D-d, klegtöbb fraged 1 körben... wah. Csúcs játék lenne, ha az emberek tényleg észrevennék, hogy ez mekkora csapatjáték, milyne sokféle taktika van hozzá és nem az számít elsősorban, hogy mennyi a fraged, hanem az hogy előre tudsz-e gondolkodni és gyorsan cselekedni. A magyar júzer emntalitásáról ne is beszéljünk.

Ennek ellenére kafa kis gamma. Ja és továbbra is xar kedvem van, szal bekaphatja mindenki.


süti beállítások módosítása