Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

NaPI CSAlódások

Azért örülök, h javarész lefoglalt a munka, s szinte teljesen megfeledkeztem róla. Hiba lett volna bele élni magamat, meg egyébként is, mi a francost akarok én?
Anyámtól viszont egyszerűen kész vagyok (most jó értelemben), teljesen rózsaszín mániás lett, még jó hogy nem buzi, bele sem merek gondolni, akkor milyen vizuális élményekben lenne részem. Rózsaszín melegítő, rózsakvarcos ékszerek, rózsaszín szandál, top, szoknya, lepedő... de a legnagyobb húzása (amit én egy 6 éves gyerektől várnék el), az egy rózsaszín uszkárra emlékeztető kistáka. Már elnézést a kifejezésért, de beszartam a látványtól. Ez kész.
Rájöttem, hogy utálom a nagytükrös termeket.
Így végig nézve az utóbbi postokat, lehet bekéne zárnom a blogot. Véget ért a "jellemfejlődésem" érdekesebb szakasza, már nem nagyon tudok "újat" mondani.

PHP

2 napi megfeszített munka, ellenőrizgetés és gondolkodás árán végre sikerült életem első igazi, önálló sorát létrehoznom php és mysql segítségével :) (mellkas domborít, megsimogatja saját fejecskéjét).
Edzés után újfent sikerült lábam 2 ujjának begyét skalpolnom, s azóta sikeresen elfogyasztottam kb 7 liter folyadékot. Bele sem merek gondolni milyen lehet majd, ha tényleg beköszönt a kánikula.

Egy oldalt ajánlanék mindneki figyelmébe, eszméletlen fotómanipulációk vannak rajta: worth1000.com

Izomzat

A hétfői kendo edzés nagyon jó volt, csak a tegnap volt utána gyilkos, fájt a vállam, a karom, a hátam, a seggem, a lábamról lemálott a bőr. Ennek ellenére úgy érzem szívesen csinálom, mert jól esik az edzés és jó tudni, hogy azért fáj, mert (remélhetőleg) jól csináltam. Szerintem félév és olyan seggem lesz, h a bantu néger megirigyelhetné ;)
Bár most roppantúl örülnék, ha pikpak le tudna jönnni még 10 kiló. Hm végülis 2 hét alatt meglehet csinálni nagyon szigorú étrenddel, meg sok tornával. De azt hiszem ez lesz, mert itt van ez a lány, előttem meg a rózsaszín köd, s nem akarom elbaszni. Az biztos, hogy én nem akarok lenni olyan szánalomhalmaz többé, mint aki voltam félévvel ezelöttig. Jól megdolgoztatom magamat, aztán nőre fel :)!
süti beállítások módosítása