Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Halmozzuk az élvezeteket

Ezoterikus élmények

Amikor anyám mesélt arról, hogy asztrál utazása/élménye volt, húgommal szinkronban röhögtünk rajta nagyokat. Most mit mondjak, én nem igen tudok hinni ezen dolgokban. De amikor idsapám mesélt róla, akkor kicsit elgondolkodtam. Majd olvasgattam róla 1 kicsit, h milyen gyakorlatok vannak, s basszus ez tök olyan, mint amikor az ember bebaszik, s úgy érzi mindjárt kifordul magából. Persze a taccs nélkül. Na szóval kipróbáltam egy iylen "koncentrációs(?)" gyakorlatot, persze földi valómat nem tudtam elhagyni hehe, de azt sem mondhatnám, hogy nem történik semmi. Én pl szószerint azt éreztem, h megemelkedik a pulzusom, h melegség árad a melkasomban. Energia mondhatnám, mert utána olyan elektromos kisüléseim voltak folyamatosan a Tescos bevásárlókocsival, hogy az hihetetlen. Persze ez lehet a véletlenek egybeesése is.

Placebo, Tosca, Gotan Project

Fantasztikus hármas, kedves nagyanyámnál hallottam először, s be is szereztem magamnak. Gotan Project és Tosca a legjobb aláfestő zene "szellemi tevékenység" mellé. A húgomat nem is értem, hogy ő hogy tud/szeret néma csöndben tanulni, nekem mindig kell valami, inkább lágyabb zene, ami folyamatosan megy miközben csinálok valamit. A Placebo (Meds) meg leginkább a mostani hangulatomhoz illet a legjobban, "bosszúállós, deviáns, megcsavart, nem tipikus szerelmes, elvont, kirtikus, lázadós", most ez nagyon bejön, reggeli hangulat adó (ezért sem zaklatnak talán az ellenőrök). Jó kis szürreális képzetei támad az embernek tőle.


Plastic Family fíling

Anyám pénteken, vagy szombaton tett egy előre eldöntött bejelentést, h a Nagy Ő végülis ideköltözik (sajnálatos körülmények miatt)... persze az ő lakása, az ő élete. Legyen boldog. De szerintem túl gyors, nekem főként, de szerintem neki is. Ez nem olyan, hogy barátod megszorul, ismeritek egymás x ideje, azt mondod neki gyere át, lakj itt, amíg akarsz. De ez pasinak, egy szeretőnek, szerelmednek vagy mi, 2-3 hét ismeretség után nem ajánlod ezt fel. Legalábbis a normális ember nem, de legalább egy meghatározott intervalumra tenné, nem pedig meghatározatlanra.
Nem is tudom, olyan kapuzárási rohamnak érzem "Jajj 40 vagyok, elvált, 2 gyerek, egyedül, ez az ember szeret engem, akkor ragadjuk is meg." Őszintén szólva talán nem is a Nagy Ő-vel van gondom, mert ő egyelőre nem zavar sok vizet, de anyám erősködése "ebédeljünk együtt, mint egy normális család", próbálja polirozni (jajj zenél, jajj énekel is, ehhez is ért), lakás bővítési tervek. A frászt kapom tőle, fasznak kell "anya-apa-gyerek" családmodell, fasznak kell lakás átépítésen gondolkodni, amikor még semmi sem biztos, mi a fasznak akarunk mindent kétségbe esetten szépíteni, hogy a normához közelítsünk. Neki ez ad biztonsági érzetet, nekem meg pont elveszi az eddig meglévőt.

Vegyesfelvágott

Hétfőtől Kendo, yuppie, bár azszem a lelkesedésem igen csak megtörne, ha az itteni edzések is ilyen bemelegítővel kezdődnének. Hogy maradjunk a harcművészetnél, mit láttam ma a TV-ben? Linda -"HÍJJAAAA"-. Basszus, akkor még szép volt Budapest, no kátyú, no szemét, a Lindát is jól megnéztem.... hihetetlen kezei vannak, a nyaka meg borzasztóan hosszú. A nyitó videóklip sem rossz, flashben meg is lehetne csinálni egy hasonlót.
Anyám meg in love, ennek eredményeképpen a Nagy Ő mindig finom kaját kap (ami ugye cseppet sem egészséges, s ez van nekem is), cserébe Nagy Ő néha hoz pár krémest (igen, vétkeztem), s akkor Nagy Ő már itt alszik kb 1 hete, amiből újfent többek között az következik, hogy fogy az AXE tusfürdőm, anyám pedig égő gyertyával szaladgál a szobájába lagzi lajcsi aláfestő zenével, a romantika híve.

Lassan eljött az ISP (internet szolgáltató) váltás ideje, azszem TVNetes ADSL3G-re fogunk benevezni. Az ő 2,5 mbitjük olcsóbb, mint az én jelenelgi 1mbitem, dupla akkora feltöltési sávszéllel (talán végre elérem az 1.05-ös álomarányt?).

Kaptam 2 Dan Brown könyvet, a Davinci kód nem volt rossz, de van egy olyan érzésem, hogy megint inkább az anyámank való stílusban írta (40-es okos, jóképű férfi, romantikus, sármos, s hangsúlyozottan tiszteli a női nemet - persze ez nem rossz, csak sok). Másrészt hagyatékunkká vált Jókai, Mikszáth és Gorkij összes műve, ami a véletlen folytán az én polcomra kerültek... mondhatnám bőségzavar van.

Google a legjobb barátod!

Ph!-án egy igen érdekes kis cikk jelent meg a Google-lal és terveivel kapcsolatban, szerintem érdemes elolvasni!
Egyébként pár érdekesség: egy hobbi projektnek indult a Google Earth is!
Picasa pedig egy nagyon hasznos kis képrendszerező/böngésző, automatikusan el tudja távolítani a vörösszemet :)
A Google messengere pedig a chatlogokat nem a sajátghépre menti, hanem a hálózatra, avagy bármelyik gépről a user elérheti a sajátját :)
A Gmailről és a 2 giga tárhelyéről nem is kell beszélni :)

süti beállítások módosítása