Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Ójaj folyik a nyálam. Új házra leltem, ami igen meggyőző megjelenésű:




Aztán erre a gépre googolztam, s nini egy jó kis online shoppiera találtam:
Pixmania, érdemes körülnézni, egész jó áraik vannak, legalábbis házak meg lcd monitorok terént. Videókártyát itt _nem szabad_ venni, mert kb +25%-kal drágábbak bruttó árban, mint másutt. Igaz itt nem nézett ki annyira jól a ház, lehet, h maradok a CK-1020 5C elképzelésemnél. Me az nem tesco quality.


Wasabi!

Höh, cool holnap elmegyünk a Wasabiba, pajti mondta mág az elöző ösztrosokkon, h voltak ott, s halálra zabalták magukat finomabbnál finomabb japán/keleti kajákkal. Jah, mert az étterem eat all you can (annyit eszel, amennyit csak bírsz) rendszerben működik. Utánna is néztem, s medwe igen jó dolgokat írt az étteremről, szép képekkel (néztem a tesztelésre váró éttermek listáját, s ott volt közöttük az is, ahol apám dolgozik, úgy  hogy szépen fel is íratkoztam update listájára. Egyébként érdemes elolvasni, h miket írt egyes éttermekről). Sztem én is viszek fényképezőgépet és minden kaját lefényképezek heh, de vicces lesz mert én a húsfélék többségét utálom (éljen a baromfi, a karaj és a borjúmájas [májkrém kivitelben]), de a halat azt főzve, sütve, rántva, akár iglo halrudacskák formájában, akárhogy, én utálom. Szerintem mind szagra, mind ízre büdösek, de azért hősies leszek és mindent megfogok kóstolni, tehát a nyershalas makit, sushit, mindent. Hm, most, h így visszaemlékszek én régen ettem ebi sushit (ó igen, rájöttem, h a sushi az nem az az algával körbetekert rízstekercs közepén halacskával, meg különböző töltelékekkel, az a maki. A sushi az, amikor a halszeletet, [v akármit] ráfektetnek egy rízs "csíkra"), ami nem volt más, mint egy guszta tigrisrák filé egy rízscsíkon, és csak most tudtam meg, h az is nyers volt, de azért jó volt. Még a Mamut2ben vettem, egy sushibárban, a szakács igazi jófej japán fickó volt. Eccer oda is visszamek :).

Sushi



Maki


Egyébként nagy bánat ért, ma olvasom, h a Narutot licenselték, fene enné még, bye-bye a jó minőségű ANBU-AonE fansuboknak :(.


Aztán legközelebb majd azt halllom, h a Bleachet is liecensezik, habár azt a lunar, meg a chihiro is fansubbolja, ők meg (remélem) fityethányak majd az ilyemsikre.
Erről jut eszembe, mainapi program, Bleach rajzolás (ideje lenne már előrukkolni egy újabb CG rajzzal), rendrakás, és meg kéne tervezni az új számítógép asztalomat, meg eszembe jutott 1-2 modding ötlet (habár én kétlem, h valaha is komolyabb moddolást fogok végezni a jövöbeli gépemen, mert én ahhoz nyúl vagyok). Alig várom már, h anyám elkeudje megépítettni a gallériát.

Aztán még 1-2 dolog:
Azt kurva, 3 éves szerződést írtunk alá az axeleroval, a fene enné meg, ha csak 1 évest, akkor most vígan mennék és fizetnék elő a tvnetworksre, 2-3x oan gyors net, mint ami nekem jelenleg van, ugynazaért a pénzért, ja bocs és korlátlan, avagy nincs gecc adatforgalom limitáció. UPC, Axelero kinyalhatná a seggüket. Egyébként poén a honlapjuk, van rajta  .

Ahogy THOMi mester mondotta:
"figyusztok elmondom, h. lehet megspórolni csomó lét...

mindig csak 1 évre szerződjetek, minden nyáron lesz általános akció stb. meg ilyen baromságok,[...]
na ennyit egy magyar mócceről..."

Új respekted blogger: Antoru. Ő nem elvtárs, se elvtársnő, s nem is azért olvasom mert "japános" (sőt már sokszor láttam a bloglistán a nevét, de épp amiatt, h japános óckodtam az olvasásától), de most csak azért is rákattintottam, s kellemesen csalódtam. Emészthető rövid, érdekes írások.
Hm új dizájnt is kéne csinálnom, s végre akor egy teljes olvasott bloglinkboxot is bekéne rakni. Ah áj níd tájm!

Bonsai macska

Hol volt, hol nem volt, volt 1x egy húgom. Ez a húg tegnap igen csak érdekes dolgot mesélt nekem. Azt modnta vannak idióta és beteg emberállatok, akik bonszai macskát tartanak, úgy, h kiskorukbna beteszik őket egy beföttes üvegbe és így nem engedik, h megnőjjön, plusz szép kockaformájuk lesz. És én erre elkezdtem káromkodni, h mekkora szn00b parasztok vannak ezen a földön. De ma elővettem csodálatos internetkapcsolatomat, hű társamat, és hetedhét országokon, az óperenciás tengeren is túl lévő honlapokat meglátogattam, h kiderítsem  mi az igazság. És bebizonyosodott, h tényleg vannak emberállatok. Ugyanis az egész site csak egy vicc,  ami persze első látásra nem tűnik igazán viccesnek, de pont az benne a poén, ahogy az emberek lereagálják. Ez kb olyan, mint amikor pénzt gyűjtöttek Esmeralda szemműtétére, vagy Izaora kiszabadítására, jóindulatú buta ember(állato)k. Na mind1, legalábbis nekem ez a véleményem, gratuláltam is a húgomnak útólag.

Esmeraldaról jut eszembe, pont erről beszélgettem reggel a kisfőnökkel, h tök szánalmas, h mennyire igénytelen a magyar TV nézők nagy átlaga, a kereskedelmi  csatornák többsége bármilyen olcsó szar sorozatot/showt le tudnak adni, mivel az átlag nézőközönség ezt mind szépen "megeszi". Bleh.
Egyébként kisfőnök tök jó fej, közvetlen, kiderült, h pl ő is játszik Diablo2-t, meg van neki Baldur's Gate, rettentően művelt és mégis normális.

Ma 2 nőt láttam (mármint akiket érdemes volt megjegyezni), az egyik igen csak leszbikus kinézetű volt, a 40es évei felé, stonebutch kinézetű és állandóna méregetett :|, aztán a másik sokkal szemrevalóbb volt, magas, érdekes arcú, barnahajú, és állandóan egy könyvet bújt.  Na mind1.

Egész érdekes állaga lett a hajamnak, miután a hó felolvaszta a hajamban lévő 1kg mennyiségű koncentrált zselét heh.
Nem iagzán örültem annak, h havazik, de ez most "jó" fajta hó, meg este is tök világos volt miatta, gyúrtam is egy hónőcit gyorsan, aztán jól el is helyeztem a pajtiéknál, mert mind2en lufták és még 1et se csináltak :P

Orange Rangeről annyit, h Gacktnél tovább nem megyek a japán pop vizuális érzékelésében. Egyszerűen szörnyűek, az Orange Range tagjai teljesen átvették az amcsi stílust, úgy viselik a hajúkat, mint a fekák, úgy öltözködnek, stb. Hova tűnt az eredetiség, a keménység, a különleges ruhák? Egyébként az RnB stílust egészt jól csinálják. A japcsik egyébként írtójó hanggal rendelkeznek, csak nézzen meg valaki egy dubbed animét és hasonlítsa össze az eredetivel.

Útószóként még annyit, hogy femull rullez lol :P

http://www.mulletjunky.com/femullets.htm

süti beállítások módosítása