Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Boldog Születésnapot!


A lány táncolt és csókolozott a fiúval, majd egyszer csak mellé huppantak. A lány odafordult és kérdezett.
- Bocsi nincs véletlenül cigid?
Nem szólt semmit, csak elővette a cigarettásdobozt és adott neki 2 szálat.
-Nem mondod, van? Jajj de aranyos vagy!
- Tüzed van?  - Neki is rágyújthatnéka volt.
- Pillanat
Lázasan elkezdett kotorászni a táskájában, a kezében lévő poharat pedig lepasszolta neki.
- Igyál nyugodtan, Bomba van benne.
Csak megrázta a fejét és várta, hogy előkerüljön az öngyújtó, mely végre nagynehezen meglett, sorban mindenkinek meggyújtotta a cigijét, a lány visszakapta a poharát, egy köszönömöt biccentet neki a tűzért.
- Egyébként ***** vagyok téged hogy hívnak?
- Kaoru.
- Te egyébként leszbikus vagy?
Újabb fejbiccentés.
- Én is az vagyok...
- Csak néha a pasikkal csinálod?
- Á nem, én attraktívnak találom a pasikat fizikailag, de nem tudnék velük szexelni. Csak csókolózás.
- Aha.
- A mostani lányok, valahogy furcsák, egyik sem igazán rendes.
- Jha.
- Neked mikor volt az utolsó barátnőd?
- 1 éve.
- Jé nekem is. Tök jó. Egyébként te szoktál fórumozni?
- Igen.
- Mi a neved?
- Kaoru.
- Az enyém *****
- Fura még nem nagyon láttalak.
- Én se téged.
- Pedig már 5 éve fent vagyok.
- Az szép. Hány éves vagy?
- Ma lettem 21.
- Gratula! - Kézfogás és 2 puszi.
- Tudod, amikor feladtam az első hirdetésemet, egyetlen lány válaszolt rá. Egyetlenegy és Ő lett életem szerelme. Egy lány sem volt olyan mint ő. A pasik meg csak úgy, szórakozás. Csak csókolozom velük, de szexelni nem tudnék, úgy csak a lányok jönnek be.
- Persze, csak csók, az már általános manapság.
A lány mosolygott egy sort, aztán jött a Kosheen száma. Mindenki felpattant, megragadt egy magas szőke lányt, táncoltak, simogatták egymás dombjait, csókolóztak. A szám végén mindketten lehuppantak a fotelbe és a fiúkkal folytatták.


Ezt meg most Killi küldte át nekem éppen.

Hajba kapás

Megjártam a fodrászatot.
Mondtam rövidet kérek, oldalt nagyon rövid, felül azért legyen. Nekem esett. Átfésülte a hajamat, erre majd arra az oldalra, ujjai közé fogta, nyeste, tépőollóval is megnyeste, néha úgy éreztem, mint a majom, akinek a fejét az anyja fürkészi. Aztán olykor-olykor jobb karomnak nyomódott valami, magából melegséget árasztó vénuszdombocska. Nem direkt, csak hát vannak nehezen megközelíthető fürtjeim is. Ábránd, majd tükörbe nézek, ehh nem... hiába szeretem az érett nőket, azért van ami még nekem is túl érett.
Tüsizve ugye?
Igen kérem, mondtam neki cica hangon. Először voltam ott, utálom, amikor először vagyok valahol, akkor mindig akadozik a hangom és inkább nyávogásnak tűnik, mint beszédnek.
Még 10 operc tépés, felnyírás, s rájöttem, h ő a nőt látta bennem. A hajam rövidebb lett úgy 0,5-cm-rel felül (oldalt azért jól megszedte) és a hajszálaim a fejbőrömmel 90°-ot zártak be.
Jó lesz?
Igen, köszönöm, makogtam, vártam, h fizethessek, gyorsan eltűnjek és otthon lenyaljam a hajamat, mert így nem is tudom mire hasonlítottam... egy csúcsfejűre?
2300. Adtam 2500-öt, legközelebb jobban elmagyarázom igényeimet.

Anyám azt mondta menjek férfi fodrászatba. Ködös emlékezetem azt mondta, hogy ez jó ötlet volt, amíg ténylegesen el nem mentem egybe, és a nő úgymond kitessékelt a fodrászatból azt modnva, hogy én nő vagyok és ez férfifodrászat, hiába mondtam neki, hogy én férfiasan rövid hajat akarok. Aztán eszembe jutott a Klier is, ahol egy hajvágásért (igaz mindent úgy csináltak ahogy én kértem) 6500Ft-ot kértek el. Othhoni fodrászat, háááát.... hetekig szoktam egy hajvágásért térden állva könyörögni.
Szóval maradok náluk. Itt az eredmény:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Aztán ma elkezdtem játszani egypár játékkal, mint pl Gibo (bár sjanálom, hogy nem vagyok férfi és ténylegesen élvezhessem a játékot), ami nem más mint egy japán erotikus játék. 20 éves srác vagy, természetesen nagy playboy és eccer csak lesz egy mostohaanyád és féltesód. Japán mentalitás, innetől fogva nem nehéz kitalálni a játék lényegét. Ami fura, hogy a játék maga 1 kérpenyőből áll. Ha helyszínt váltasz akkor pl egy iskola képe jelenik meg, a karakterednek csak a gondolatait látod, azt amit te irányíthatsz az összesen az, hogy most baszd meg, vagy legyél kedves és később :D. IGen egyszerű és bugyuta, viszont zseniális ötletet adott nekem :D

süti beállítások módosítása