Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Különvélemény.

Jó volt, érdekes volt, megérte megnézni, csak az az egy bajom van vele, h 1 pici dolog miatt a valóságban az egész cselekménysor bukott volna. Ugye van retina olvasó. Gyanúsított lett, keresik ezerrel, átesik egy szem átültetésen és simán bemegy a régi szemgolyóival a rendőrségi épületbe, mert az azonosítja. Minden magára adó intézmény, ha valakit kirúgnak, akkor annak a belépési engedélyét azonnal törlik, na akkor pont a rendőrségen nem? Viszont az összes publikus retina olvasó kiszűri és elkapja? Jajj haggyámá.
Munkahelyen nyoszogat a kisfőnök, h ej beszéljek már xy-nal, mert mindjárt (ápr. 30) lejár a szerződésem ozt ők meg örülnének, ha felvennénak teljesen és maradhatnék, csak hát a jogi osztályon a projekt vége után nekem már nem tudnak munkát adni. De kisfőnök tök rendes, mindig mindenkinek csak jókat mond, meg átnézte az önéletrajzomat és szólt a HRen, h tárolják és szóljanak, h ha bármi van, meg mindenkinek csak dícsér. Hát jah jó ott dolgozni, azon az emeleten mindenkivel kijövök, nem is szeretnék elmenni. No majd meglássuk.

Fronting

Utálom ezt az időt!
Péntekig tiszta letargia voltam, h mi a f@sz van velem, minden nyavajám volt: fejfájás, levertség, még több fejfájás, fáradtság stb. Aztán Pénteken, korábban mentem haza és láttam az eget. Pah front. Szar ügy, ha az ember frontérzékeny... de azt reméltem minimum valami tornádós-jégesős-havazós-vihar lesz, hamár ennyire kibaszott velem. De nem... csak 1 kis esőzés. Na mind1, ez a hét jól el lett szarva. Nem is volt kedvem szórakozni menni, inkább leszedtem 1-2 animét. Sikerült befejeznem 2 sorozatot: Bakuretsu Tenshi, Samurai Champloo. Samurai Champloo nagyon állat, már maga az opening és az ending tökéletes, szinte művészi. A történetek humorosak, kellően komolyak és szomorúak. Perfect mix, és még a japán történelemből is tanulhatunk :). MEglepő volt a vége, de ezt legalább nem kurták el, mint sok más jó animének.
BakuTen meg hát, is-is, jó actionos, mechás, a lányok mellét illetően túlságosan is fanservice (tehén csöcsök finoman szólva). Meg szerepét nem igazán értettem, mármint okés ő volt "Joe" (hülye név, lány) bajtársa, de azon kívül, h nyafogott és állandóan elrabolták nem sok szerepe volt... a végén abban reménykedtem, h kiderül a 2 csaj leszbikus, vagy legalábbis direkt módon nem akarták megjeleníteni. Anno, mint Haruka és Michiru esete, mindenki csak találgatott amig Naoko Takeuchi-san egy interjút nem adott. Jah igen visszatérve rá, jó a zene benne, a történet kicsit túl lineáris, sok a fanservice, bugyuta a vége, de azért nem olyan rossz, mert jó sok action van benne. Kár, h a háttérben álló szidnikátusokról elég kevés dolog derült ki, v csak nekem nem volt elég szájbarágós.

Viszont új anime került a merevlemezemre: Monster. Zseniáis, a grafikája mix a régi és az új stílusok között, de a sztori, a karakterek, a kibontakozó történet nagyszerű! Az első 25 részen már átrágtam magamat, a többi most jön.
A mainap egyetlen értelmes gondolata: könyebb másokban keresni és felfedezni a hibákat, mint sajátmagunkban. Tom, közhely. Nah mind1.

süti beállítások módosítása