Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Fuuuuuuuuuck fuuuuuck!
Az L Word season 2t nem nekem találták ki. Én érzékeny lélek vagyok, kicsi szívem hevesen dobog. Bazzz szerintem a második évad valami szörnyű drámai fordulatot vett.
Shaneről majd kiderül, h nincsenek szülei, v az hogy gyerekként sokat bántalmazták, Tonya le fog lépni Dana összes pénzével, Bette öngyilok lesz, Tina újra elvetél, Shane szíve újra össze fog törni, Jeny meg megbolondul, Alicenek örökéletre büntudata lesz Tinával együtt Bette miatt. Talán egyedül Kimnek lesz jó. Az egész bagázs szét fog menni. Ahhhh. Najó ez csak egy szörnyű fikció, ámbár a harmadik rész láttán nincsenek pozitív gndolataim a fejleményeket illetően. És az ahogy Shane nézett, amikor a szüleiről kérdezte a csaj :(. Meg egyébként is, fúj de utálom, amikor az emberek szétmennek és ez tönkreteszi másokkal a kapcsolatot (pl: Bette vs. Alice).
Sucks! Mármint nem a sorozat, mert az no1, csak ha az ember így belegondol. Úgy értem persze a valóságban is így mennek a dolgok, csak arról (már aki szerencsés) az ember nem feltétlenül tud, itt a képernyő előtt meg átéli ennek az egésznek a súlyát, és huh, rám ez olyan hatással van. Majd kiesik a szívem a helyéről, félek belegondolni mi lesz a 4ik epizódban, de mégis látni akarom (aztán jövőhéten meg jól elbőgöm magamat >|).
Pffff.


Tattoo, balszerencse, Bakuretsu Tenshi

Nemrég azt álmodtam, h valami erdő/falu szélen van 1 házunk, s éppen zuhanyozni akartam, de már bent volt anyám, s akkor jön apám ádámkosztümben és rám szól, h ő is akar zuhanyozni (anyámmal). Ekkor már vágtam, h ezek az előző este együtt voltak. Tisztára úgy éreztem, magam, mint akit átvágtak. Kivágtáztam a házból/viskóból ki a erdőbe, s ott vártak rám valami haverjaim. És akkor láttam magamat kivülről. Fekete hajam volt és fel volt egy kicsit tüsizve (mint a non-sense gitárosának), fekete bőrgatya volt rajtam fekete inggel, meg ien szögecselt öv/karperec. Na szóval mint 1 punk :), de ami még furcsa volt, azaz hogy nem voltam túlzottan vékony, de inkább izmos voltam, meg alig voltak melleim. Az egész mellkasomat pedig 2 hatlamas, fekete tetoválás borította be, az gyik oldalon azszem egy síró lánynak a vonásait lehetett felismerni, a többi pedig nonfiguratív volt. Amennyire vissza emlékszem tök jól nézett ki, mondjuk egy kicsit rémisztő volt így végignézni magamon.

Egy másik álmomban pedig valami nagy szarba kerültünk. Tipikus pelikán ügyirat forgatókönyv. Anyám valami olyasmit tudott meg, amit nem kellett volna, s hogy ezt nehogy elmondhassuk hát el akartak némítani minket (teljesen). S albérletből albérletbe költöztünk, emlékszem pont egy olyan helyzetbe kerültünk a húgommal, hogy észrevettem, jönnek az öltönyös rosszfiúk, gyorsan összekaptunk 1-1 zacskónyi ruhát és már távoztunk is az ablakon keresztül. Aztán csak menekültünk, amíg nem találkoztam egy barátommal, aki megmutatta hogy hol lakik. Aki netán látta a neon genesis evangliont, az könyebben el tudja képzelni... lényegében abból állt, h egy garázsnak a rámpája liftként szolgált, és levitt egy alagsorba, ahonnan ha kimentél egy földalatti város volt, nappali fényárban, gyönyörű házakkal.. s mondom mind ez egy felszíni város alatt. Aztán ott próbáltunk a húgommal bújdosni, de hogy mi lett a vége, arra már nem emlékszem.

Más. Hétvégén találkoztam a Brigussal, el akartunk menni jégkorizni. Éppen mi kerültünk volna sorra, amikor benyögték, hogy elfogyott a kikölcsönözhető jégkori. Szájunk görbült, anyázás ezerrel. Amikor mindig el akarunk menni, pont akkor fogynak el :( pff. Hát akkor menjünk moziba. Beugrottunka Westendbe, s nézzük a műsort csupa szar dolgok mennek. Eredetileg a Blade: szentháromságot akartuk megnézni, de at én végülis aznap reggel megnéztem, mert letöltöttem. Hát mit ne mondjak, nem volt valami hű dejó.... az előző 2 részhez képest semmi volt, csak a látványban szárnyalta túl, de az még nem elég ahhoz, h valami jó legyen. Hát akkor nézzünk valami mást... végülis a Le a fejjelre szavaztunk.  Nem lehet, olyna rossz, ha ennyi humorágyú játszik benne.... de tévedtünk. Annyira nem élték bele magukat a szerepbe a zínészek, h az elképesztő... a jelenetkbe berakott fehér villanások meg eszméletlenül zavaró volt... a hangok... hát ha nem látom, h az ott a Hernádi, vagy a Gálvölgyi, akkor a hang alapján soha nem ismerem fel őket. Kár, pedig jópofi film lett volna. Áh sebaj TVében majd jó lesz, az anyós egyébkén rullez :)

Oh aztán vasárnap este elkezdtem letölteni a Bakuretsu Tenshit (Exploding angels, v mi). Első gondolat: Neon Genesis Evanglion rip-off. Aztán kezdtem megszeretni, sőt már titkos jeleket is vélek felfedezni azt illetően, h Joe (lány, csak hülye a neve) és Meg leszbikusok, h miért:

1. Joe mindig begurul, ha Meggel történik valami, mindig minden prioritást élvez, ha róla van szó (pl: ha elrabolják, ő akár a főnöke utasításait is megszegi, szembe fordul az egész várossal)
2. Felvette Meg kedvenc bugyiját!
3. Úgy beszélnek egymással, s egy csomó utalás van a közös múltjukra, New Yorkban.
4. Meg tipikus Femme, Joe tipikus Butch (inkább belsőre, meg viselkedésre)
5. Joenak az a neve, h JOE!!! Kapis?

Szerintem egyértelmű, habár csak a 12. résznél járok, még vna hátra ugyanennyi.

Pénteken megszámoltam, h hányszor gondolok, ama bizonyos "pótcselekedetre" és az eredmény 11-12 lett.
süti beállítások módosítása