Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Elnézést, a link ez: http://www.tubi.hu/bocsassatokmeg/

Felhívott a volt osztálytársam és meghívott egy szilveszteri házibuliba, ami elég nagyszabású lesz az eddig hallottak alapján. Ez nekem már csak azért is nagyszám, mert az én életemből az ilyen doglok igen csak kimaradtak. Apám soha nem ment el sehova bulizni, barátaival szórakozni, hétvégén mindig otthon volt, így mi nem rendeztünk soha semmit, meg nem is alud(hat)tak nálunk a barátaink. Meg igazából nem voltak olyan barátaim, akikkel bulizni mentem volna, meg nem is tartom (tartottam) olyan fontosnak a bulizást, de most ennek örülök :)

Egyébként sorry, h nem nagyon írok de teljes pihenéssel és animenézéssel töltöm az időmet :)

Amerikai sorrys oldal magyarban is megjelent, www.bocsassatokmeg.hu -> legalábbis ezt mondták msot a TVben.

Heppyi nyúvz

Imádom ezt a helyet :DDD, ma aztán meg nagyon megszerettem. Ma szépen lejött egy IT-és srác (informatikai technikus), ott volt a kisfőnököm meg a mi részlegünk nagyfőnöke (mind2 nő, s egyébként nagyon rendesek), s megkérdezték, h hogy érzem magamat náluk. S mondtam, h jól, ekkor a nagyfőnök elkezdi, h nagyon jó, mert akkor felhívják a MŰISZT, h engem hosszabb időre szeretnének alkalmazni, mivel körbekérdeztek mindenkit és mindneki elégedett volt az eddigi munkámmal és, ha én is jól érzem magamat náluk, s megoldható, h továbbra is náluk dolgozzak akkor, miért ne? Hát én csak bőszen igent modntma mindenre, s úgy kelett féken tartanom magamat, h ne kezdjek el kurjantgatni örömömben, elég érdekes lehetett az arcom :Đ. Aztán mondták, h jó, mert akkor itt van az IT-és srác és betanít engem, s majd jönni fog még 2 diák, s valószínűleg én leszek a rangidős közöttük :Đ.
Aztán szépen betanítottak engem... nagyon nehéz dolog volt ám... levél varázslóval kellett címkéket gyártani az öntapadós matricához, s kinyomtatni. Az egyetlen újdonság az volt, h angol volt a mikrofos wörd :P. Hehe, de a lényeg, h hosszabb távra kellek nekik, öcsém nem genya pakolásos, csomagolásos, cipelgetős munka, jó fizu, nem szakadok bele a munkába, igényes hely, kedves emberek (már az elejétől fogva mindenki tök közvetlen volt velem, s senki nem szólt meg azért, h míg a többiek kösztümszerűségben vannak, én itt nagy lazán farmerban, polóban meg most egy ilyen anime/manga beütéses ingben mentem be), akkor eszek, amikor akarok, a múltkor a nagyfőnök hozott fincsi bonbonokat mindenkinek, mindent elmagyaráznak, nem üvöltik le a fejedet, szal nyugis a hely. Sőt, a konyhában van 1 italautomata és azt iszunk belőle, ami jól esik, ingyé' van, hehe meg mindig ott van 4 raklapnyi posványvíz, akinek kell igyon. Életem végéig eldolgozgatnák itt.
Aztán a mai nap is jó volt, ugye ma előről kezdtük, amit tegnap, csak most kicsit nagyobb mennyiségben, de ma gyakorlottabban már az elején szétvállogattam mindent, s így egész gyorsan ment. Aztán külön helyre raktam mindent, amiben valami rossz volt és újra nyomtattam őket, a kisfőnök bejön,s kérdi, h melyik kupac melyik, s modnom neki, h azok ott a rontottak, de most javítom őket. Mire legközelebb nézem, h hol vannak a papírjaim (azok, amikhetz újra nyomtattam 1-2 dolgot) hát egy sincs meg, eltűntek. Így megint 10 percből lett 1 óra, de végülis nem idegesítő, csak röhögök rajta. Jól mehet a cégnek, egy nap kb 20-40e Ftnyi papír meg festék landol a kukában ilyen dolgok miatt.
Az egyetlen szar dolog, h ugye úgy szól a dal, h "8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás", én 10et dolgozok, de akkor is, hazajövök és egyszerűen az van, h marad 2-3 órám szórakozni, mert ennyi marad (ha netán másnap nem akarok késni), mert ugye összesen 2 órát utazok 1 nap (oda+vissza), 1 óra, amit ébredés után még itthon töltök, s tessék a szabadidőm 3/4 már el is telt.

Tegnap előtt meg volt egy rémálmom, részletekbe mennően már nem emlékszem rá, de valami olyasmi volt, h terhes voltam (O_o), és senki nem tudta rólam, h leszbikus vagyok, s hogy ez a 2 dolog egyszerre derült ki egy családi vacsorán (teljes Marton familia jelenlétében),s hogy én nem akartam terhes lenni, de már nem lehetett abortuszt végre hajtani, s hogy a nagybátyám elhordott mindenek, én kiszaladtam valami suskásba és ott próbáltam elbújdosni, de a nagybátyám utánnam jött és megtalált és végig ócsárolt, meg azszem rúgdosott is (soha nem tenne ilyet, de érzem, h amióta tudják, h más vagyok valamien szinten megvett, d elehet, h csak én képzelem be magamnak). Hát én úgy megkönnyebültem, amikor felébredtem és rájöttem, h ez csak egy álom volt, s absolute nem vagyok terhes, hát az mennyei volt. De haladás nem, már nem másokat szurkálok álmomban :)?

Gyors összegzés:

Na most pár szóban az elmúlt napokról:

Néztem azt a nagy átváltozást, ott midnneki bőg, mindenki úgy beszél, mintha az életét kockáztatná, vagy mintha élete legnagyobb kinjait élné meg. És a végén, mindenki azt mondja, ezért emgszenvedtél, megérdemelted blabla (ezzel bizonyos esetekben egyet is értek, pl a balesetes arc, vagy a csákó akinek a felesleges bőrét szedték le), na de azok akik egyszerűen hülye picsák/túl híúak/nincs parányi önértékelésük sem és ezért mellett nagyobbítanak, csontot vágatnak, hát vazze ... nem is tudom milyen jellzővel illessem őket. Ennek azaz eredménye, h majd minden hülye tini/nő/csaj/banya majd meg akarja magát plasztikázni, és műmacát fog magából csináltatni. A reklám sikeres a húgom máris megakarja plasztikáztatni az orrát. No comment.

A felháborodott autósok meg nyugodtan háborodhatnak, de sztem emgérdemlik, mi a fasznak kocsival menni minden hová? Ja, h minden reggel legyen dugó a belvárosban, meg ugye a szmog sem árt. Én bezuzatnák mindenegyes kocsit, amelyik durván áthágja a szabályt (a kocsi fele kilóg az úttestre, a másik fele pedig meg a járdára, hogy alig lehet mellette elmenni), sőt mindne kreténnek bevonatnám a jogsiját, aki az indexet luxusnak gondolja, azért dekkol a elakadásjellzővel az úttest közepán, h a macája be tudjon ugorni a boltba és egy kiadós bájcsevegés után a kocsiba visszapattanhasson, vagy akik a mozgássérültek helyén parkolnak, azok még a nagy gecik. Persze azok kívétlek akik, mittomén késő estig dolgoznak (amikor már csak  éjszakai járatok vannak), vagy a kocsi _feltétlenül, elengedhetetlenül szükséges_ a munkavégzéshez és a amindennapi életükben. De tényleg egyszerűen nem tudom felfogni, h minek annyi kocsi, az a sok idióta (értsd, aki teljesen hülye a vezetéshez) meg észre nem venné magát az utakon.  Éljen a motor, robogó, a bicaj, meg a görkori/deszka!

Azok a szőkék meg akik elmentek tűntetni, most bebizonyították, h tényleg szőkék. Ó istenem vannak a szőke viccek és ezek maitt annyira hátrányosan és úúúúúúgggggyyyy diszkriminálva vannak, hogy hogy rosszabb a helyzetük mint a zámolyi romáknak. Nah végülis, csak magukat minősítették, s még a magunkfajta buzikat szídják a felvonulásunk miatt.. az ővéké kritikán aluli volt heh.

A meló ma igazán vicces volt, a "costumers"-eknek kellett "letter"-t írni, h tudják mi a helyzet, egésznap ezt készítettük elő (cím ellenőrzések, megnéztük, h helyesek-e az adatok, nem hiányzik-e valami, szerepel-e az adatbázisban, magyarul, vagy angolul van-e), s mikor ott vagyunk, h a 20ik, ám de végleges változatot nyomtattuk ki, beviharzik egy csaj megnézi a levelet, s erre elkezdi, h ez nem jó, ne legyen a címzett sárgával kiemelve, mert ez már túl sok (jah egyébként ezt nekünk így hagyták, meg, h így nézzen ki). Jó akkor megint azt töménytelenül sok dokumentumot átírni, s kinyomtatni. A csaj akivel dolgozok mondta, h hagyjam a fenébe, pakoljunk össze és lassan menjünk, ezt még megfogják variálni (megjegyzem ma túlóráztam, szal jogos volt a hazamenés). Na 10 percre rá, jön is a csaj, h hol tartunk? Mert most átfogják fogalmazni az egészet.... nah mindegy mondom mi csak röhöngtünk rajta, ez kész, a mai napi 10 órám kb egyenlő a semmivel, akár aludhattam is volna egész nap, és holnap ugyanott lennénk, mint ma. Heh, na de egyébként tényleg jó hely, csak a levelek terén kicsit hülyék. Meg van egy apró furcsaság, itt aztán imádnak angol szavakat használni, azt 120 alkalmazottból max 10 külföldi.  Nem megbeszelés van, hanem meeting, nem ügyfél, hanem costumer, én nem szkennelek, hanem én csinálom a scanninget meg a printinget. Kicsit idegesítő.

Anyámnak ma sikerült kicsit felidegesítenie. Felhív telefonon, megkérdi miv an itthon stb, aztán elkezdi, h ma nagyon összetörte a kocsits, h nem tudja h mi lesz (biztosító, meg szerelés terén). Mondom neki, már megint, nem kéne kicsitjobban oda figyelni (elég sokszor van neki balesetje, hol egy lámpa, hol egy tükör, most elvileg a kocsi eleje... az ő jogsiját is visszavonnám)? Erre emg kapom, h ja kicsit jobban kéne nekünk őt kímélni, meg ilyesmik. Hát ekkor majdnem durrant az agyam (szinte mindig ezt vágja a fejünkhöz, azt a nagy szart a legtöbb agybajt ő okozza saját magának), s mondtam neki, már ez is a mi hibánk, anya tényleg agyon cseszegetünk téged itthon (heh főleg, h msot volt 1 hetes szabija, szal.. na mind1), de kicsit gáz már, h mindenre ezt mondod, kicsit jobban odakéne figyelni vezetés közben. Erre jön azzal, h persze nem érdekel senkit, majd ő megoldja, nem kell vele törődni (igen ekkor már az agyam eldurrant). Mondom neki, anyu itt nem arról van szó, h nem törődik veled senki, de tudod mit, hiba volt ezt felróni, te tudod a legjobban, h milyen következményei vannak annak, h ha töröd zúzod a kocsidat, másrészt igenis érdekel, azért mondom, h figyeljél jobban oda, mert egyszer nem csak a kocsit töri, hanem magadat is. Na, erre lenyugodott, mondta, h nem akkora a kár, meg stb. Na most ezt fáj kimondanom, de szerintem anyám beleringatta magát az önsajnáltatás meleg keblébe.

Na ennyi, most sikerült újfent felhúznom magamat a sok hülyeségen.

No mivel msot mindenki meetingre ment, s én már minden rám bízott feladatot megcsináltam, most van időm írni.

Szóval, most a PanTelnél dolgozok (legalábbis minimum 2 hétig), irodai munka, scannelegteke, nyomtatok, adatbázist töltögetek, leveleket készítek elő meg miegyéb, 440ft/h-ért, 9 órában. Nem rossz, főleg ahhoz képest, h amikor 12 óráztam fizikai munkával, akkor kerestem 5000ft-t, és rohadt fáradt voltam (este 6tól reggel 6ig). Tetszik ez a hely, nem bánnám, ha felvenének rendesen és nem szövetkezeten keresztül dolgoznék itt.

No elintéztem van munkám januárig, aztán keresek másikat. Már holnap reggel kezdek :\ szóval megyek is aludni.
Megnéztem 1 részt a Bleachből, hm nem tűnik valami hű de pojénosnak, vagy hű de szupernek, de majd meglássuk (meg egyébként is, ami jól kezdődik, az xarul végződik pl: Eva, v Samurai Deeper Kyo).

Remélem mindenki kapott a hatalmas virgács mellé 1 kis télapót is :), köfönöm az üdvözlőlapokat. Én bunkó módon senkinek nem küldtem semmit,  na de akkor most pótolom:


-.-

Ma kijelentkeztem a suliból, Pénteken megyek utoljára ügyelet maitt és beviszem a jegyzetemet. Anyámnak most szóltam, erre teljesen felkapta vizet, h mi az hogy kijelentkeztem, h én nem fogok itthon üllni egésznap, meg h miféle munkát fogok én csinálni, h ő nem adja áldásáat akármilyen munkára. Aztán mégjobban leüvölti a fejemet (igaz beszóltam neki, h anya elfogok menni dolgozni, lesz ekersetem és ő is megkapja a havi 20 rongyot, ne aggódjon már), s elekzdi, h 2 hetet kapok, ha nincs munkám, akkor mehetek apámhoz lakni. Imádom az ilyen hirtelen "elmebeteg" kirohanásait.
süti beállítások módosítása