Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

képecskék

http://kaoru.uw.hu/int.part1.rar
http://kaoru.uw.hu/int.part2.rar
http://kaoru.uw.hu/int.part3.rar

A mainap érdekesre sikeredett, lejött a sims2, elkezdtem intézkedni DVD író és nyomtató ügyben. Elvileg holnapra kiderül mi van. Aztán jól elbohóckodtam, s elég későn mentme ki a bolhára megvenni a szépséges kardjaimat :), csak 11e FT volt, de nagyon megérte, gyönyőrűek. De sajnos így nem tudtam találkozni az egyik prideos leányzóval :S
Viszont emgismerkedtem 2 kínai leányzóval (i <3 English), akik éppen angolt tanultak, s én meg odakotnyeleskedtem, h wazzup :D s beszélgettünk 1 órán keresztül. Na amúgy eléggé egy konzervatív népség a kínaiak a szokások terén. A nő csak akkor cigizik, ha fázik, különben nem - kíváncsi lennék hogy fogadnák, h a dohányzás miatt átenetileg az erek összeszűkülnek, így a vérellátás szegényebb -> tehát a végtagok még jobban fáznak. Legalábbis a bioszkönyvem ezt állítja.
Na aztán hazacuccoltam, mindenki ott bámulta a hatalmas dobozomat, hogy mi lehet benne heh.
Hazaérés, szomszéd áthívott, dumáltunk, de bazz olyan nyominak érzem magamat, anyám nem főzött, helyette ő neki állt sütni a lányának, azt nekünk is adott nem baj holnap én sütök neki tortát, a múltkori gyümölcstorta ízlett neki.
Na végülis haza is kerültem, beszélgettem 1-2 emberrel neten, aztán most meg anyám mutatja, h levelet kaptam, egy vastagat.
Nézem, a feladó: Egy műveletlen paraszt -> O.o mi a fene? Agyamban megvillant Kismaros, ahol benéztem egy kiállításra, ami egész érdekes volt.... s írtam a vendégkönyvbe. De az nem lehet, nem írtam meg a címemet. Türelmetlenül kibontottam a borítékot és egy 23as volt a könyvecske borítóján. Bevillant... Achilles Dent 23.... majdnem sírva fakadtam. Ezt most lehet venni reklámnak, de komolyan gondolom, hogy szvsz Ady óta nem olvastam ilyen jó verseket (most gondolkodtam József Attilán is, de neki inkább csak a témabeli újításai tetszettek, de a versei legtöbbje nem érintettek meg.... míg Adyt sóvárogva olvastam mindenegyes versét). A sóvárgás újból rámtört, ez lesz bibliám egy ideig az biztos. S talán, ha leszek olyan kegyes, talán odaadom annak az őrült irodalomtanárnőmnek, hogy ha irodalomból netán modern költészetre is kitérnek, ebből felolvashat, vagy legalább magát képezze.
Ha Achilles netán olvassa eme szánalmas blogot, akkor ezer köszönet neki!


Hurrá tegnap megkaptam a pénzemet!!! Szóval már verem is el rendesen a következő dolgokra:

  • Szmeöldökpiercing (ma fogok átesni rajta)
  • Pioneer DVD író
  • befizetek iRO-ra
  • Talán veszek egy nyomtatót
  • Talán megveszem azt a fatokos japcsi kard készletet a kedvenc viet árusomtól :)
  • Kékre festetem a hajamat (pénteken megyek a szomszéd csajszival a fodrászhoz :))

Álomfejtő kerestetik, ma valami igazán furát álmodtam! Egy hülye középsuli kollégiumában laktam és volt 2 szobatársnőm. Aztán magunkhoz hívtunk még 1 csajt, aki tiszta Butch (teljesen fiús leszbikus) volt. Velünk töltött néhány napot a koleszban, aztán elmentem velük (vele meg a barátnőjével?) Berlinbe. A berlini metróra vártunk, aztán elmentünk vele, bementünk egy kis pékségbe, ahol kiderült, hogy az eladó tud magyarul is. Én meg folyton a pénzt számolgattam, hogy nem hoztam magammal eleget, s azon gondolkodtam mit vehetek, s mit nem :S. De ezenkívül semmi érdekes nem történt, vagy hát nem tudom, h az álmom melyik részében, de egyszer véletlenül rámnyitott mikor éppen félpucér voltam, meg ő is. De nem történt semmi csak meredtünk egymásra, talán megakart csókolni (legalábbis a szeme ezt mondta), de aztán vagy kizártam, vagy elment magától, már nem tudom.
Fura egy álom volt.
Na húzok, mert még meg kell csinálnom a hajamat, s nem akarok elkésni a suliból. Csók!

süti beállítások módosítása