Puh, teljesen ki vagyok, megint bele kéne húznom a mellóba rendesen, hogy hétfőre meglegyen minden. Avagy, ha elmegyek ösztrosokkra vasárnap nem sokat pihizhetek.
Hm mivel, ma tudom, hogy nem sok minden fog történni, nincs sok minden, amiről írhatnék.
Najó, azért megemlíteném, hogy az új német tancsink kb 22 éves, szőkés-barna vállig érő haja van, nagyon aranyos és szép, sőt még jófej tanár is. Azt mondta felőle tegezhetnénk, de a diri megtiltotta, szal csak iskolán kívül hívhatjuk a keresztnevén. :D hm olyan jó nő, de a második németórán, amikor a bemutatkozásról volt szó, elmesélte, hogy ő a barátjával él egy lakásban Budapesten :'(. Nem baj a vizuális, esztétikai élmény még mindig jobb, mint a semmi.
Előre láthatólag szeptember 12től 14ig Kismaroson leszek az ODB (Osztály-diák Bizottság) keretén belül, kreténnek hangozhatok, de imádom ezt a helyet. Ez az egyetlen alkalom, amikor a Diri emberbőrbe bújik, és nem egy nagy f*sz. Tavaly is vacsora után a csajokkal, a tesi tanárnőnkkel, meg a Dirivel hajnali 1-2ig kártyáztunk, meg mentek a történet mesélések. A táborhelykurva jó helyen van a dunapart mellett, lehet menni kajakozni is :D tavaly örültünk, hogy élve visszajutottunk a szárazpartra. Amúgy a Diri az egy nagy hazárdjátékos, simliskedik mindig, snapszerezni is megtanított, ott nem nagyon láttam át a trükkjeit, mert én römi fan vagyok :D, fú de amikor römiztünk, az kegyetlen volt.
Nah, mind1 rmélem addigra megkapom a zsozsót és veszek egy digifényképezőgpet :).

Nah bekapok valamit, azt húzok melózni. Csacsó!

ui: olvassátok Achilles Dent - 23 verseit, elképesztően jók, elvtársnők ma este Ösztrosokk van, szal tessék kimozdulni!!!!