Sok balszerencse

A múlthét nem volt igazán kegyes hozzám, először elütött egy robogós, szerencsére csak a hátsó kerekemet kapta el, így azon kívül, hogy estem egyet és lett pár horzsolásom meg véraláfutásom nem lett komolyabb baj. A történethez még az tartozik hozzá, hogy pont a DHzás után felújítottam a hajtóművet meg a váltókat (alig használt bicikliről leszed, s lecseréltem az elhasználódottakat, +vettem tárcsaféket). Erre egy pofátlan gazember (rohadjon le a keze, égjen ki a szeme) múlthét hétvégén betört a kertünkbe és elvitte a bringámat, azt hittem elsírom magamat, amikor láttam, hogy nincs meg. 

 

Gyors kalkulálás, s végülis abban maradtam magammal, h akkor a másik biciklire megveszem akkor, amit leszedtem róla (avagy maradt 1 vázam, 1 jó kerék, 1 törött agyas kerék, 2 használhatatlan fékem, egy első váltóm, meg 2db fékváltókarom), mindez 30 rongyomba fájt, de minden zsír új, jó kis shimano alivio meg deore cuccok, pont ma írt ebike, hogy megjött minden, amit rendeltem. Ami a legjobban fáj az viszont a Rock Shox Judy XC 03-as teló, tavaly nyáron vettem 27ért, s nagyon príma volt, imádtam. 

Ha végre újra két kerék lesz a seggem alatt, megfogadtam rendszeresen elmegyek túrázni, illetve megmászom a rózsadombot legalább heti 2x.  És még tervbe volt véve a duna maraton, de sajnos ezzel a kis zoom telóval ezt már nem kockáztatnám meg. Majd következő tavasszal veszek magamnak egy teljesen új bringát, már  ki is néztem, hogy mi lesz:

Matts TFS 350-D Trail