Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Gepida 100

Sajnos képes voltam megfeledkezni erről a különleges városi bicikliről, amelynek nagy előnye a súlya (10-12kg) és az, hogy összecsukható. Gratulálok úgyszintén a gazdikának, használja egészséggel!!!!!

 

 


 

Too much of living

Woooo, a nagy leleplezések pillanata, avagy milyen egy ösztrogén és tesztoszterin túladagolástól szenvedő leszbkus buli?
Meleg. Fülledt. A nyári szezon, s az iskolaszünet kezdetével igen csak megnő az underagedek, a vidékiek (megj: az intelligens nem budapestiekkel semmi bajom, ezt a minősítést most az ürestekintetű, akár bpi illetőkre értendő), az underaged vidékiek, s az eddig rejtőzködő életmódot élő ízléstelen tetoválások is megjelentek. És mi történik, ha egy ilyen egyveleg árasztja a hőenergiát?
Nagyon részegek, pár óra leteltével az egész hely ragadt a kiöntött nedűtől, körübelül 10-15 pohár- és üvegtörés szem- és fültanuja lehettem. Megjelentek a kőkemény buccsok is, süni haj, izompoló, tetkó, nyomulunk mindkire ezerrel, s mint a dömper törtetnek előre. Az est fénypontja a nagyméretekkel megáldott, melltartó nélküli kongadobosok voltak, what a god damn view, azt vártuk mikor kezdi el csapkodni a melleivel ellentétben feszes bőrt a dobon.

CST-től most megkapnám, hogy önmarci buzi vagyok, aki mélyen megveti magát. Azaz igazság, hogy sajnálom, hogy ez lett a színvonal, s undorral tölt el, hogy ilyenekkel vesznek egy kalap alá. Milkshakeben meg a csajkás bulikban bízom már csak, éljenek a családdal eltöltött májrongáló-tüdőkátrányozó-ésneméppenfitnesszételes délutánok.
süti beállítások módosítása