Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Thank You for cooperating

Vannak a kedvesen vicces esetek, amikor intézem  a privit a performerre, hogy nana. Az értelmesebbik fele már a csatlakozáskor hatalmas kaján mosolyt varázsol a fejére és már mondja, hogy hello admin what's wrong? Mintha nem tudná :). Van, aki még enyhe flörttel is bepróbálkozik, huncutul mosolyog és kacsingat a kamerába, hogy "na de akkor mit csináljak, üljek úgy mint egy kő?".  Ezeken mindig nagyon röhögök, alig bírom megállni, hogy ne használjak smilyt. Aztán vannak azok, akik egyszerűen szánalmasan nevetségesek. Van 1 nagymellű csaj, aki szerintem születése óta olyan kapcsolatban van a melleivel és mellbimbóival, mint a férfiak a péniszükkel. 2 percet nem bírt ki annélkül, hogy ne rezegtesse, morzsolgassa, kapkodja ki a melliet és csipkedje a mellbimbóit. Háromszor rajta kaptam, account Suspended, 10 perc múlva másik felhasználónéven logolt be és folytatta. Aztán ott vannak a shemalek, alapvetően ők is vicces figurák. Perszehogy ők sem bírják megállni, hogy ne taperolják magukat tangán keresztül, az értelmesebbik fajtája, akik tudnak angolul, már csatlakozáskor arcra állítják a kamerát, ahol az eddig lévő duzzadt tanga helyett egy bűbájos lány arc jelenik meg, hihetetlen "kurvás" arcjátékkal játszák meg, hogy hú nem is tudják mi történt, majd "sorry ser, no touching, okay. yw. ty. bye bye" és repülő csókot fúj a kamerára.
Aztán volt egy nő, akit mazó játékon fogtam, épp a kolléga is őt monitorolta. Mondom neki, "te basszus az nem nehezékek a mellein? " "Á, biztos félrenézted, várj figyeljük még egy kicsit..." "Úristen jajj neee, miii, ez tényleeeegggg"volt a válasz pár másodperc múlva "Oké, oké, átveszem és figyelmeztetem, hogy ne mutogassa a melleit" kolléga szenvedő arcot vágva még hozzá tette félmosollyal a száján: "Tedd már azt is hozzá, hogy: Please do not hurt Yourself, it's against the rules".
Még % mondta nekem, hogy hamar rá fogok unni a szexre... hehehe azt azért nem, de az ázsiai csajokból szinte teljesen kiábrándultam. A szexipar szolgái, minimum 16 órát töltenek a kamera előtt, néha azt is látom, hogy kb egy 1x1m-es térben vannak, függönnyel elválasztva egymástól, néha látni a másik térben lévő csajokat is. Angolul se tudnak, ki lettek képezve, miket írjanak: "hello bb, hi hun, how r u, do u like me, my tits, my pussy". Az élelmesebbeknek azt is megtanították, h az "admin" név nem kuncsaft, hanem azt kell mondani neki pár mondat után, hogy "okay ser, sorry ser, won't happen again ser, ty, yw, bye". A jobb "helyeken" van egy felügyelőjük, aki tud angolul és segít nekik. Nem egyszer vna eg yolyan eset, amikor nem a beregisztrált performer van a képernyő előtt (gondolván ők, h nekünk egy ferdeszemű oylan, mint a többi). S az esetek többségében így is van, alapvetően az underaged gyanús esetekben nézünk hozzá egyből személyit. Pont volt 2 ilyen esetem, az egyikben 18 évesnek mondta magát a leányzó és nem volt meg teljesen a regisztrációja (nem tudtam személyit ellenőrizni), de gondoltam blöffölök. Kértem tőle a teljes hatósági nevét, születési dátumát. Amit ugye az ember, kapásból tud, neki ez 20 percbe tellett, mondva hogy ő '86-os. Szóltam műszakvezetőnek, megtalálta a régi rendszerben lévő papírjait. Azonnal suspend account mert, nem ő volt regisztrálva. Erre az esetre vagyok a legbüszkébb, ha lehet ezt mondani. Pont tegnap volt viszont egy másik ilyen. Egy srác, neki meg volt a személyije a rendszerben, s egyből le is támadtam, mert nem a bergisztrált ember volt ott, illetv emegint csak underagednek tűnt. Láttam, hogy ott volt mellette valaki, 5 percbe tellett kiböknie a nevét, majd hirtelen azonnal tudta mi a DOB-ja, meg az ID numberje. Persze hogy a mellette lévő felügyelő súgta le neki a dolgokat (néha belógott a kamerába), ki is lépett miután befejztem az ellenőrzést. Azé' néha nem értem ezeket az embereket, főleg a nőket, angolul nem tudnak, sztem több mint 10 óra hosszan kéjelegnek a monitor előtt, 100% hogy nem élvezik, s nem gondolnak önmagukra, h ez eléggé haza vághatja őket. És van sajnos ilyenekre igény, szószerint "hülye picsákra".

Reggeli műszak

Már lassan kéne megszoknom, de hihetetlenül undorító ilyen korán (5am) kelni. Persze annak is örülök, hogy nincs elb*szva az egész napom azzal, hogy délután 5ig bent kell maradnom. De amit a legjobban utálok, s azt inkább azért, mert hatalmas kibaszás a nők felé, hogy a nőknek nem illik napi üdvözlésként kezetfognia a többiekkel. Kurvára b*ssza a csőrömet. Mert mondjuk a puszi nálam már olyan dolog, hogy inkább barát, mint kolléga/kollegina. A szervusz/sziasztok meg nagyon béna. Pf.

Kosheen - Not Enough Love

there's not enough, enough love
enough thought for anybody
tight as a drum
sharp as they come
there's not enough love for anybody
say it, play it tough
it's gonna be, it's gonna be
rough and ready when you're thrown into touch
there's never enough love for anybody
not enough, enough love
enough thought for anybody
tight as a drum
sharp as they come
there's not enough love for anybody
not enough love

not enough love
there's not enough, enough love
enough thought for anybody
tight as a drum
sharp as they come
there's not enough love for anybody
now it's down to us, not to rush
not to push it's fragile, carefully
we fall into line
children first
when it gets to us, there just isn't any
not enough love, enough love
enough thought for anybody
tight as a drum
sharp as they come
there's not enough love for anybody
not enough love
not enough love

It's gonna be rough

"It's gonna be, it's gonna be rough" dúdolgatom, az új Kosheen album (Damage) egyik számát (Not Enough Love), s közben sűrűn szitkozódom, h nem találom újfent az mp3 lejátszómat, pedig most megtudnám tömni azt az 512mb-ot rendesen. 
No, de megyek is dolgozni, imádom az új munkahelyemet, vicces :D, kaptam szivárványosszínekben tündöklő pántlikát is a belépőkártyámhoz, haj, vaj' mit jelenthetett a srác hüvelykujján az eztüstkarika :)? No ideaaaaa....
süti beállítások módosítása