Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Me or not Me

A jelenlegi időszakom mottója:

"You're something beautiful
A contradiction
I wanna play the game
I want the friction "

Sajnálom magamat, mivel akibe tényleg szerelmes vagyok, annak még nem mondhatom el, s olyan távolinak tűnik az egész, mint a Földről a csillagokat nézni. Sajnálom a másik lányt, mert annak ellenére, hogy mást szeretek őt is kívánom, s ezzel valószínű elég kellemetlen helyzetbe hozom. De ami a legmegbotránkoztatóbb ez egészben, h mindezek ellenére teljesen és totálisan élvezem mind a két szituációt.

Olyan, mint felébredni egy mély álomból, kihívást találni, elememben lenni, szórakoztat, régen éreztem magamat ilyen jól, s mosolyogtam ennyit. Valahogy nem akarom abbahagyni, persze egyszer csak pofára fogok esni, de jó leckének fogom elkönyvelni.  

Tiger Inside

"Szereti a veszélyt, a kockázatot, alaposan megharcol sikeréért. A nehézségek nem ijesztik el, sőt élvezi, hiszen veszély, harc nélkül az élet számára nem igazán vonzó. Ez vonatkozik szerelmi életére, munkahelyén kiharcolt pozíciójára egyaránt."

A Tigrisnek szerencséje van az életben. Uralkodásra, szerelemre és pénzköltésre termett. Forradalmár, ugyanakkor született uralkodó. Szereti a veszélyt, a kockázatot, alaposan megharcol sikeréért. A nehézségek nem ijesztik el, sõt élvezi, hiszen veszély, harc nélkül az élet számára nem igazán vonzó. Ez vonatkozik szerelmi életére, munkahelyén kiharcolt pozíciójára egyaránt.

A Tigris nem törik össze a sorscsapásoktól, sõt, olykor szüksége van a szenvedésekre, megpróbáltatásra, hogy Valóban megérjen. A kompromisszumok számára érthetetlenek, s nem szereti a féligazságokat, félmegoldásokat sem. Nem keresi a biztonságot, s ha nem megfelelõ partnert választ, viselkedésével kétségbeesésbe kergetheti. Nem gyûjtöget, nem tervezget elõre, a jelenben él, nagyvonalúan megvesz mindent partnerének, amivel örömet szerezhet. Bízik annyira erejében, hogy a jövõben, ha ennek eljön az ideje, ismét bizonyíthat, ismét vállalkozhat - és ismét gyõzhet. Nem egykönnyen hajtják fejüket a házasság igájába, késõn választanak házastársat, s ezt is csak kényelembõl teszik. A Tigrisek nehezen maradnak meg egy foglalkozásnál. Szeretik magukat több területen is kipróbálni - és gyõzni. Ugyanakkor a Tigris vakmerõsége és vezetõi szerepre törekvése mögött igen sok érzékenység és hiúság húzódik meg. Szereti, ha csodálják. Sokan nagyképûnek, beképzeltnek tartják, nehezen viselik el a Tigris természetét, de õ ezzel nem sokat törõdik. A legtöbb Tigris jómódú, és életét életmûvészként éli. Talán az életben több nehézséget kell leküzdenie, mint másoknak, de ez láthatóan nem zavarja.

Optimizmusát, vakmerõségét egy életen át megõrzi s társának kell megértõn viselkedni, kalandjait elnézni, ha vele akar maradni hosszú távon. Mégis megéri, mert a Tigrisre minden tekintetben számítani lehet, ereje, tehetsége egy életen át biztosítja családja biztonságát.

Muse - Sunburn


Come waste your millions here
Secretly she sneers
Another corporate show
A guilty conscience grows
I'll feel a guilty conscience grow
I'll feel a guilty conscience grow

She burns like the sun
And I can't look away
And she'll burn our horizons make no mistake

Come let the truth be shared
No-one ever dared
To break these endless lies
Secretly she cries

She burns like the sun
And I can't look away
And she'll burn our horizons make no mistake

And I'll hide from the world
Behind a broken frame
And I'll burn forever
I can't face the shame

And I'll hide from the world
Behind a broken frame
And I'll burn forever
I can't face the shame

November 8

Pontosan 1 éve történt egy bizonyos dolog a LR-ban.
Mai fejjel nézve sokat köszönhetek annak az incidensnek, de méginkább azoknak, akik akkor és utána, sőt máig velem vannak.  Meghallgattak,  segítettek, szellemileg tápláltak és mosolygóssá  tették  a hétköznapokat.  Köszönöm!
süti beállítások módosítása