Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Zsé-mán

Gondoltam updatelek már ezen a téren is egy kicsit. Borsó teljesen elfelejtve, a múltkori számomra csodálatos bulin, őt sikerült eléggé durván pattintani azóta nem is hívott. Hehe, de először ő hárított, még az előző bulin, s utána rájöttem, hogy nem is olyan jó nő. Mármint kedves meg aranyos, de nem lehet vele jókat dumálni, 18 éves, neki leginkább a bulikon jár még az esze. 

És múltkori bulin nem Madonna kinézetű nőci volt ott, hanem az érzés volt olyan, mintha maga Madonna jött volna bulizni a pórnéppel (értds: velem). Vagyis pontosabban Zsé.  Mondjuk az a gáz, hogy csak akkor tudok vele felszabadultán, viccesen jót beszélgetni, ha már jó alaposan bebasztam..., amit vagy idővel kinövök, vagy hosszútávon búcsút mondhatok a májamnak :\. Bár több mint valószínű, hogy továbbra sem lesz belőle semmi, mert annyira nem vagyok a kategóriája, hogy ááá. Legalábbis még sok kiló, meg pár év biztosan elválaszt, utóbbin sajnos nem is nagyon tudok segíteni. Másrészt annyira örülök, hogy mint embert észrevett, hogyha lehetne is egyszer valami, kb olyan lenne, mint Éva almája. Vagy megkóstolja az ember és lesznek következményei (féltékenység, szakítás, hiányérzet, veszekedés, stb), vagy nem kóstolja meg és nem tudja, hogy milyen lenne, viszont nem is részesül kárhozatban. Inkább utóbbi. 

Majdnem Zsé-backers lettem, de T ügynök felvilágosított, hogy az nem lenne jó, mert akkor életem végéig várnom kéne Zsét, aki nem fog eljönni, én meg már találkoztam vele (sőt suliból kijövet, mint az arabok hajlok a Zsé-mekka felé egyet hehe), így önhatalmúan kijelentme, hogy Zsé-mán lettem.  Ennek az utolsó bejegyzésnek sok értelme nincs, de T ügynökkel ezen elkuncogtunk pár percet.

Na jöjjön egy dalszöveg is:

 

  Ich bin hier,
weil ich hier hingehör.
Vom Kopf bis Fuß bin ich verliebt.
Du bist mutig,
weil du mir,Treue schwörst.
Zwischen all den schönen Souveniers.

Sprich mich an,
in dem Takt,
der dieses Lied zu unserem Hit macht.
Brich den Beat,
mit Gefühl.
Du bist so schön,
weil du lachst.

Uhu...Uhuhuu,
Mein herz tanzt!
Uhuhu!
und jedes Molekül bewegt sich!

Glaubst du wie ich daran,
das alles gut sein kann,
solange wir zusammen sind?

Brich das Eis,
mit dem Schritt,
der jedes Atmen zum Wagnis macht.
Halt mich fest,
Mit Gefühl.
es ist so schön wenn du lachst!

Uhu...Uhuhuu,
Mein herz tanzt!
Uhuhu!
und jedes Molekül bewegt sich!(2mal)
Und jedes Molekül entlädt sich.
Uhu...Uhuhuu,
Mein herz tanzt!
Uhuhu!
und jedes Molekül bewegt sich!
und Jeder biegt und dreht sich.
Mein Herz tanzt (2mal)
Mein Herz!

Szép októberi napok

A nap csúcspontja reggel volt, felébredtem, végig gondoltam, hogy mit álmodtam és végem volt, halálra röhögtem magamat. Elmentem usziba még %-kal is találkoztam. Kifelé menet pedig valami ismerős szőke 30 év körüli nőci beállít a kammionjával és felajánlja, hogy hazavisz. LoL, megalománia ezerrel??!! Dehogy kammion... az má' kicsit túlzás még tőlem is. 

 

És mi a leszbikus nő hovanetovábbja, ha elkezd rajzolni? Amikor talál egy "How to draw anime girls in hentai style" rajz tutoriált. Azóta múúúúúú-múúúúú vagyok :o).
T ügynök pedig teljesen le volt döbbenve, hogy mindenhez tutoriált keresek, haha főleg amikor az asztrálcuccról beszéltem neki. Azóta melléknevem Tutorial Girl.

süti beállítások módosítása