Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Agenteknek

A pénteki buli k********* jó volt.  Röviden és tömören: mintha maga MADONNA jött volna oda szerény szemilyésegemhez és bulizott volna velem :D. ÁáááááááÁÁÁÁááááááááÁÁÁÁÁááááá!!!

Jövőhéten nem leszek, részben, mert dolgozom, mint az igás állat, részben meg azért, mert szolgáltatót váltunk, s az 1 hete leadandó papírokat, anyám nem adte le. Brrr, ha szerencsés vagyok, akkor "csak" 2 hétbe fog telleni az egész. 

Halál Hollywoodra

Szerintem itt lenne az ideje, hogy Hollywood kipurcanjon!


Egyre inkább azaz érzésem, hogy az amcis filmek többsége kurvára szánalmas. Nem meglepően a jövő szerintem az ázsiai filmekben van, vagyis már van. Olyna hihetetlenül jó ázsiai filmeket sikerült látnom az utóbbi időkben, hogy hihetetlen. Sokkal gazdagabb a sztoriviláguk, végülis többezer éves kultúra van mögöttük, míg Amerika max egy sikeres westernkorszakkal dicsekedhet. Persze a múlt nem minden, sokkal jobban élik meg és fejezik ki a mai társadalom gyengepontjait (Bosszú triológia), nem csak buta, egyszer emgnézem azt jó tucatfilmeket gyártanak. 

Fantasztikus kaland és akciófilmek, történelmi kalandfilmek, hátborzongató thrillerek, szociopaták és a jelen groteszk képei, mind mind megtalálhatóak az utóbbi 20-30 év ázsiai filmjei között.

Asian DVD Club for president!

Hyde - UNEXPECTED

Az általános véleményem Hyde-ról eddig az volt, hog túl nyálas, túl gyerekes, pfúj. De amit a Seasons Call-ban művelt, az igen kellemes, igaz továbbra is nyálas, de most már elfogadhatú mértékben.

Most különösen az UNEXPECTED tetszik, hihetetlen a hangzásvilága, nyugalmasan kezdi, tiszta vizalatti feeling, majd a megfelelő helyen egy kis gitárzúzás, s fokozatosan emelkedik, s gyorsul a szám, aztán vége.

Lyrics time:

Unexpected
Promises woven

Unexpected
Through space and time the path unwinds
Leading me straight to you
Unexpected
Reaching across a moonlit square
We found each other's hands
Unexpected
Under the blessing of the stars
The life poured into us
To meet is so unexpected
süti beállítások módosítása