Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Jailhouse

T.-vel mentünk le, úgy este 10:30 környékén, előtte lecsúszott egy fél üveg (kicsi) vodka. Amint lehetett felmentünk a fenti társalgóba, ahol egy srác hihetetlenül tehetségtelen volt a DJéskedéshez, de elkezdett bűvészkedni. Nem tudom, hogy nem vette észre, h a zene szószerint recseg, mert nagyon rossz minőségű volt, illetve a basszus ami maximumon volt teljesen eltorzította az egészet, arról nem is beszélve, hogy a falakkal együtt a levegővel telt testrészünk is ki akart szakadni a helyéről. Ebben a tökéletes idillben egy csomó emberrel sikerült találkoznom. Először J. tűnt fel, akit már rég nem láttam, majd Szamóca is megtalált (ezt egyébként utálom, mármint azt a részét, hogy engem mindenki felismer, de én meg szinte soha senkit -rossz arc és név memória-), aki elnézését kérte, hogy nagyon be van csípve (megj: semmi baj, mi is azon az úton jártunk, csak 1 kicsit lemaradva ;) ). Aztán még ittunk pálinkát meg még sört és vodkát, ekkor megjelenik M. és újságolja, hogy egész pajtik hada van lent, erre inni kell. % vodka diétát tartott, gondoltam diétázzunk együtt. Már amikor mentem a piáért kiszúrtam Zsét, de gondoltam inkább support kíséretében köszönök rá, meg egyébként sem akartam Tét egyedül hagyni. Vodka lehajt, apámat felköszöntöttem még 1x, gondoltma biztos örül, ha telefonja sipákol éjfélkor :P. Tét megragadtam, be Zséhez. A kötelező 3 vs 2es szóváltás megvolt (Szia hogy vagy? Kösz jól.), majd helyet szorítottak. Sajnos sikerült elbaszni a hangulatát szerintem.


//Rövid emocionális kitérő/kitörés: áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá. Végképp felkéne adnom, hihetetlenül próbálom/tam, de egyszerűen nem tudok neki többet mutatni abból, aki tényleg vagyok. Általában nem zavar, ha kis hülyegyereknek tartanak, aki éppen hogy csak a második X környékén jár... de ennél sokkal több is vagyok, csak nem ismer, meg több mint valószínű az eXjét sem fogja egy hamar elfelejteni. Nem baj, erős vagyok és nem fogok sírni, ahogy Té mondja: Az Ő baja, nem tudja mit hagy ki :). Emocionális rész vége//

Majd már nagyon a fejembe szállt az itóka, kimentem a mosdóba (itt újra egy ismerős ismeretlennel találkoztam, aki régóta ismerhetett, vagy legalábbis, ami a hajamat illeti, mert megjegyezte, hogy most a legjobb a frizurám), majd be, meglestem %-ot, de akkor már valahol másutt szédítette a nőket, majd kimentünk, mert már nagyon forgott a világ. Levegőztünk, majd jött 2 cigány gyerek dumálni. Mivel midn a 4en kisebbségek vagyunk a társadalom szempontjából, pont emiatt nem akartunk mi sem egyből előítélettel meg ilyen hülyeségek szerint viselkedni, szóval elkezdtünk beszélgetni. Most már tök egyértelműnek tűnik, visszaforgatva az eseményeket, hogy csak a mobilom akarták, de abban az illuminált helyzetben nem volt az. A lényeg, h a társalgás arra a pontra lyukadt ki, hogy kölcsön tudom-e adni a mobilom. Kölcsön adtam, vissza is kaptam. Majd Té már be akart menni, mert nagyon fázott, de a srác elkérte még 1 percre a telefont, így T megkapta a másik csóka kabátját. A fehér pulcsis, egyre csak elsétált a telefonnal, a fekete polós meg cska nyugtatott, h nem olyna gyerek ő, nem fog lelépni. Na a jó büdös francokat nem, szerintem ahogy látta, hogy a sarok oldalát már nem látjuk be futott, mint a meszes. Jó utána megyünk a fekete polóssal, aki végig nyugodt volt, meg magyarázott, amíg el nem mentünk a kashmir mellett, ahova 1 pillanatra be is kukkolt. Még ez sem esett le a hülye fejemmel. Ahogy elhagytuk  a Kashmirt és befordultunk 1 sarkon már erőszakos lett. Kérte vissza a kabátját, mi meg mondtuk, hogy amíg nincs teló, addig nincs kabát. Szitkozódott, aztán a végén már elkezdte fenyegetni Tét, hogy 3ig számol és, ha nem kapja meg a kabátját, akkor megüti. És tényleg megütötte. Annyira mérges lettem, hogy az hihetetlen, megint elkezdett számolni, viszont 2nél már én voltam az aki behúzott neki egyet. Kicsit meghátrált, majd elkezdett lökdösni, hogy csak azért nem ver meg, mert gádzsi vagyok, én meg vissza lökdöstem, hogy álljon már le, ha meg van a telefon megkapja a kabátját is. Végülis Té rövidre fogta a vitát és szólt, hogy ott van egy rendőrautó, akár oda is mehetünk. A srác egyből elfelejtette a kabátját. Szóval 1 kabáttla gazdagabb, egy telfonnal szegényebb lettem. Na ezért nem akarok drága telefont (3210esem volt), így amiatt nem fáj a fejem, csak az elvesztett telefonszámok és SMSesek miatt. Mire visszaértünka  buli vége felé járt. Elmeséltem a történéseket S.-nek, majd %-is feltűnt, aki sajnálkozott, hogy miért nem szóltam neki, lefejelte volna a srác fejét a helyéről :).
Búcsúzkodás után még felmentünk inni 1 pálinkát az emeleti részre, ahol tök jól elbeszélgettünk a fenti csapos kislánnyal <3. MAjd haza, segítettem még S.nek kicipelni a DJ felszerelést, és mivel rosszul fogta meg szerintem, párszor sikerült kéztörés közeli állapotba hoznom, majd Tével mi is hazamentünk. 

2 óra alvás után rohantam is a fodrászhoz <3, imádom. Megint olyan jól megcsinálta a hajamat, hogy egyszerűen szeretek a tükörbe nézni. Ennyit a hajnövesztésről, azt hiszem egyszerűbb feladatba kéne fognom először, mint pl szemöldökszedés, vagy szöllőzsír használata :S. 

Címkék: buli
süti beállítások módosítása