Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Nos a fodrászom és az apám biztos kurva nagyot fog csalódni, de azszem, ha megtom csinálni, vagy visszacsinálni, akkor felhagyok a buccsoskodással 1 kicsit. Legalábbis, ami a hajam hosszát jelenti, szoknyát nem fogok húzni, az tuti biztos. Egyszer beszélgettem erről 1 baráttal, ő kérdezte végülis, hogy mire jó ez a nagy buccsoskodás, meg eszmeiség? Akkor azt hittem tudok konkrét magyarázatot adni rá, de végülis rájöttem, h tényleg nem ezen múlik, főleg az a része, amiért én úgymond annak idején ezt az útat választottam.

Tegnap is sikerült kicsapni a hámból T.-vel, szerintem eszméletlen jófej, 4 vodka 1 Tequila és 1 Ouzo után is tudtunk értelmes és érdekfeszítő dolgokról beszélgetni. Az utóbbi 3 nap fejetlenségével aszem megint egy régi fejezet záródott le, s ma nyílik egy új (remélem), egyébként igen poén, amikor az ember félrészegen hazafelé menet jön rá pár újabb összefüggésre az életével kapcsolatban.

Az utóbbi napokban elég furákat álmodtam. Volt hogy visszamehettem az időben 6-8 évet, de úgy, hogy megmaradt a jelenlegi tudatom. Első dolgom volt az étrend váltás, s a hajnyírás, s kijátszottam a handycapjeimet, persze a végére rájöttem, hogy bizonyos elrendeltetett rosszakat nem tudok kikerülni, mert akkor még rosszabb fog történi.
Ami még elég furcsa volt, hogy utána rögtön azt álmodtam, h egy börtönben vagyok, ahol elszabadult egy vírus (igen tiszta Holtak Hajnala), s az emberek lebetegednek, meg átalakulnak, a katonaság meg már ott volt és fel akarták robbantani az egész cécót, én meg valahogy kiszöktem, de volt 1 pillanat, amikor azt hittem meg fogok halni. Ilyenkor mindig az az utolsó gondolatom, h megkéne mondani, azoknak, akik fontosak számomra, h: "Köszönöm, hogy voltatok". Furcsa, mintha soha nem lennék őszinte, s nem mondanám el a fontos dolgokat. Na persze minden ilyen álombeli szituációban, soha nem jutok el odáig, h fel is hívjak valakit telefonon, mert vagy mindig félrenyomom, vagy nem találom a nevet. Tiszta frusztráció.
Amit pedig tegnap álmodtam, az sem volt kutya, hatással volt rám Nagyi álombeszámolója, s aznap estére én is átestem rajta, csak nálam az alany az anyám volt. Hát tényleg kurvára szar.

 
Ma nézegettem a stagépet, új hivatkozóm van Solideo, kicsit megdöbbentem, amikor lesz bika néven voltam kirakva, de aztán egy nagyot röhögtem, igen tényleg, találó :)
süti beállítások módosítása