Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus



Béke, nyugalom, s harmónai szerető vagyok, de most 3 embert szószerint felkoncolnék, kibeleznék, s a kutyáknak adnám, ami belőlük megmaradt.

Újpest

Tájékozódási képességem még mindig a régi, avagy bárhonnan haza találok, kerülőkkel... szombat hajnal is valahogy így zajlott, kb 3 helyen gyorsíthattam volna meg az útat haza, de nem baj a lényeg, hogy hazakavarogtam.
A 914ésre várva a nyugatinál, arra leszek figyelmes, hogy jön 1 csapat "junkie" (az én értelmezésem szeirnt: hosszúhajú fűvesek, enyhén punkos öltözetben), majd a hátuk mögött 3-4 kopaszgyerek, az egyik nekifutásból, _hátulról_ lebikázza az egyik fejét ököllel. Majd miután szerencsétlen kifekszik, ketten megragadnak egy másikat, kilökik az úttestre, leverik, rúgják, ütik. Szerencsétlen segítségért üvölt, hál' égnek, az üvöltés után abba hagyták, majd elhangzott az indok is a verésért: "Kurva anyád csíra geci fradista, majd pénteken mutassátok meg kik vagytok az UTE meccsen". Észbontó. Ennél lejebb már aligha lehet süllyedni emberileg. Primitív barom állatok, akik csak így tudják kiélni magukat, h szétvernek pár embert/boltot/autót, mert az értelemből, meg a problémamegoldásból csak ennyira fussa nekik.
De a legszomorúbb újpestes élményem azt hiszem az volt, amikor valamelyik hétköznap megyek haza a busszal, 1 kisiskolás csoport volt rajta (6-7 évesek), volt közöttük pár cigány gyerek is, de teljesen normálisak, jól elvoltak. Mikor leszálltak, 2 nagyobbacska gyerek (~10) megszólal: Mi ez a cigány csorda itt bmeg?
Azt hittem felképelem őket, de legszívesebben a szüleiket, akik nem foglalkoznak a gyerekükkel. Senkinek az agyában nem fordul meg, hogy bárkiből lehetne ksiebbség, s hogy mennyire szar, az ha valakit megvernek, porig aláznak, csak azért, mert más valamiylen szempontból? Menjen csak ki az ilyen külföldre dolgozni, azt bánjanak vele úgy, mint egy kutyával, mert megérdemli.

Fejlemények

Valahogy bejött a megérzés a Nagy Ő-vel kapcsolatban, elvileg mostantól nem lakik itt. Engem fizikailag nem zavart, de anyámat azért kiborította. Azért félelmetes, hogy eddig szinte az összes "fogadásom" bejött. Heh remélem ez így marad a decemberivel is.

Api nevét meg azt hiszem aranyba fogom foglaltatni gyémánt kirakásokkal.

Tegnap meg nagy rémület volt reggel, azt hittük eltünt az egyik kiscica. Közben Cuncogi vitte fel a húgom ágyába, ott aludt. Azt hittük húgom alvás közben kilapította, de amint megfogta felébredt és nyiváklolt. Szóval mind a négy apróság remekül van, jövőhét elején elvileg a szemük is ki fog nyílni. Cuncogi meg enyhén feledékeny szegénykém, elhagyja a kölkét :)

Drag

Ma mintha jelzett volna a gaydarom. Tipo tanárnőnek cép kicsi feszes kerek mellei vannak, mindig mond nekem valamit órán, néha olyan buzisan beszél és 4est adott az egyébként 2es dolgozatomra. Kicsit elgondolkoztam ezen (főként a mellein), hmm.

Kelenföld központban pedig van 1 nagyon helyes kis ápisz, amit mondtam már adta is és egész olcsón. Már alig várom, h húgom végre haza tolja a lepénylesőjét, születtek kiscicák, le kéne kapni őket, meg a hajamat, amíg van benne szín.

Ez tetszik

"... csak ne hagyd abba! Jó lesz ez, csak gyakorolj sokat. Tónusozz, másolj képeket, figyeld meg az arányokat, fényeket, árnyékokat. Draw good, draw bad, just draw! "
dexter

//közhely
Bárki eljuthat bárhova, csak akarat kérdése, még tehetség sem kell hozzá.

Identitás zavar? Frászt, csak nem találom a "home sweet home" légkört.
Ha újjá születek(?) én fogok gondoskodni róla.
Nyögdécselés szomszédszobában, inkább mek aludni, addig is:

Gackt - Oasis

Until the night slowly ended, I was embracing you
Until I lose everything, without noticing I was being drowned in silence

"It's painful... "
If it had been my former self, my face would have been distorted in agony
If it's now, even this pain remembers kindness

More than eternally embracing an illusion
In a moment I'd choose freedom

Unfold your wings and take off into the sky
Before you're burned, become the sun
Blow, oh wind... It guides you into the sky
Before your whole self is taken away

Continuing to live in the far off past is your hollow self
If you're forever unmoved, you should be torn to pieces

If you can seize my outstretched arms, then even if you're alone
You can still smile

Bask in the golden sands and soar into the sky
Become the brilliantly shining sun
Ride the wind... Spread both of your hands
Before you're entirely broken down

You're shivering
Who do you live for?
"In order to discover..."
Believe in everything

Unfold your wings and take off into the sky
Before you're burned, become the sun
Blow, oh wind... It guides you into the sky
Before your whole self is taken away

Bask in the golden sands and soar into the sky
Become the brilliantly shining sun
Ride the wind... Spread both of your hands
In order to entirely find yourself
süti beállítások módosítása