Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Háború

Véres csatát rendeztem, igazi háborút. Összegyűjtöttem minden érvem, értékrendem, felsorakoztattam mind egymással szemben, csak úgy uszítottam őket egymásnak, gondolataim gyilkossá lettek, egymást ölték, bele is fájdult a fejem rendesen. Estére meghalnak, reggelre feltámadnak, jöhet a következő menet. Lelki béke? Ne nevettess!

Gondolkodom

Nem számolom a perceket, sem az órákat, csak gondolkodom. Gondolkodom erősen, mintha a megoldás mindig ebben rejlene, néha előkapok egy füzetet és jegyzetelek, de hogy minek?

Elképzelt lélekrajz

Átlátok rajtad, azt mondom öngyűlölet, ezért gyűlölsz mindent, hogy gyűlölhesd magad. Kár hogy túl nagy az egod, s mindezt nem  látod.

Knock Down

Figyelj rám még egyszer, te ki most szelíden mosolyogsz velem szemben. Már régóta mélyen megvetlek, te puha gyönge féreg. Jelenléted balszerencse, engem mindig is elzártál, fojtogattál bebörtönöztél, de most már nincs sok hátra hidd el. A következő fénytelen éjjel megragadlak és most végre én temetem el emléked. Legnagyobb ellenséged vagyok, de mire végzek veled megváltód leszek, barátod, s az egyetlenegy ember ki érted, s minden egyes belém fojtott érzelmedért őszintén bosszút fogadhat. És akkor végre, csak én leszek egyedül magammal szemben a tükörben.

Átültetés

Az őszinteség pengéjét te adtad nekem, ami precízen vág, de nem fáj, mint a hazugság. Most ezzel az eszközzel felnyitnám mellkasom, hogy belém láss. Nézd, látod azt a szívet, amely most nyugodtan dobog, látod már a rohadás helyén is új szövet szövődik. És a hegek, azok is mind lassan felszívódnak, ez a te műved, ez mind te vagy. Most legszívesebben visszaadnám, transzplantálnám, hogy most neked verjen szépeket.

Playback

Őszintéket duruzsoltál kicsit rekedtes hangodon, mégis mintha hangos harsona harsogott volna a fülembe. Oldószer minden szavad, rozsdám megadja magát. Playback otthon, megint rágódom, olvasni sem tudok. Inkább szocializálódom.
- Mi van a barátosnőiddel?
- Aggódnak értem.
Jajj rossz szó, sötét árnyak lopóznak benne, most inkább zárjuk ki őket. Mennek a hírek, 30 év mire elérjük a nyugati szintet, felhorkantok: Megdögleni kéne. Reklámok jönnek, eszembe jutnak délelőtti emlékeim. Igazad volt, hamis itt minden. Hol zárult be az igaz halhatatlanok köre? Valahol a negyedikes szöveggyűjteményemben. Az emlegetett könyv jut eszembe, írd meg, neked köztük a helyed. Gusztustalan lágy dallamok ütik meg lelkemet, a tömegízlés dalai a csillogásról. Harmadjára is elindult a műsztárgyár.

Órai jegyzetek

Le a fejjel: kimaradt jelenet

Erős nyakat!
Miért?
Azt levágni nagyobb élvezet.


Téli Örömök

Fázik? Felejtse el a téli bundát, van egy jobb megoldás. Vegye le az összes ruháját szemérmességével együtt. Úgy ni, nem ér mozdulni, álljon féllábon pár percig. Remek! Most öltözzön fel, ugye hogy milyen meleg lett hirtelen?!


Jimmy után még szabadabban

Nézel le rám, mint ló a nyúlra. Nem baj, engem elfognak, s megesznek, de téged betörnek, megtörnek és kihasználnak.


BCD számok

A processzor erősen támogatja, de egy program sem használja.
Magyar fejlesztés?


Orális szex

Afrikában tilos!
Miért?
Mert nagy az éhínség!

Önradír

Védjük a természetet! Veszélyben vannak a kaucsuk fák, vegyen Ön is „Önradírpor”-t. Alapanyagai teljesen természetesek, a környezetre nem károsak (hatóanyagai döntőtöbbségben: csipőspaprika, fekete bors és só őrleménye).
Használat előtt ajánlatos a zuhanyzás/fürdés. Majd szórjunk egy kevés adagot végbélnyílásunk tájékára, hatása azonnal jelentkezni fog. Ne tartsa vissza, farával dörzsölje a radírozni kívánt területet, szinte bármit leszed. Hatása tartós, akár ipari mennyiséggel is elbír.

Más

Mindig máskor másnak másért, holnap van másnap, reggel másnaposság, megint mások egymásért, szép ez a folytonos másság, mert olyan más.

Agymosás

Gyermeknevelés. Milyen rossz szó ez, de tényleg. Vannak sokkalta jobban kifejezőek, mint az eszközfelhasználás, uralkodás, de a kedvencem az agymosás szó volt. Én még emlékszem hogy mondtad: „Nem látod? Az anyjuk agymossa őket”. Nem, ő nem tette, neki erre nem volt ideje, ő dolgozott: sokat, aludt: keveset, s minket a megspórolt órákban magunkért szeretett.

süti beállítások módosítása