Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

És meg gyógyult. Kasumi videóklipből képek itt vannak.

Kasumi képek....

vagy mégsem? UW.hu tárhely barátunk azt mondja nem enged feltölteni, mivel tele van a tárhelyem (200mb-ből 40et ahsználtam fel eddig loller), a web ftp viszont működik, így egy képet már feltudtam tölteni, de rar-t viszont nem. Úgy, h csak egy 1 képet rakok be ide Kasumiból, a többit, majd ha nem szarozik.

Dir en Grey - Average Fury

3,6 gigabájtnyi DVD (vob) minőségű Dir en Grey videóklipek és megszereztem, mennyei! Jpopsuki iz da beszt!
Van benne 2 nagyon állat videóklip: Kasumi és Kodou meg jópár koncert felvétel ahhh. Meg azt is mutatják, h hogyan csinálták. Kasumit elnézve sztem DeG-nek is tetszett a Casshern.

Néha elfelejtem mennyire hálásnak kéne lennem a családnak és a természetnek.
Messze nem vagyok tökéletes, de az én szüleim nem vertek meg, az én osztálytársaim nem keserítették meg az életemet és nem vertek, aláztak meg nap mint nap.
Nem szenvedek a fizikai jólétemre hatással lévő lelkibetegségben és nincsenek le nem küzdhető testi bajaim. Nem kell félnem attól, h mi lesz holnap, h valaha lesz-e valaki aki elfogad, vagy lesz-e valakim akihez fordulhatok, ha baj van.

Bárcsak lehetne egy kívánságom, új életet kívánnék neked.

Valamilyen szempontból kiábrándítóak a nők -egy bizonyos típusa-. Amint szgépre vagy fizikai melóra, v valami techinkai dologról van szó egyből kifogás/vésznyivákolás. Persze én ua ilyen kiábrándító lehetek, amikor nem vágom h melyik sztár mit csinál, v éppen kit látok a tévében, vagy éppenséggel nem tudom mi az aktuális műköröm trend. Hmpf -önostoroz- xar én, xar én.
2 hét múlva végre nyaralás, Balatonalmádi, Siófok jövünk! Rám fér már, lassan világítok a sötétben.
süti beállítások módosítása