Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Ahhhhh kész, én még ennyit nem szenvedtem 1 kiba layouttal. De kész, igaz így 30 perc után már egyből 2 hibát is észre vettem. Az egyiket nem tom kijavítani, a másikat meg ha ki akarnám javítani kezdhetném az egészet előről és újabb bonyodalmakat okozna... ahhh -..-, szóval marad így.
Nem akarok egyenlőre showoff bitch lenni, szal még várnotok kell mire kész lesz az egész oldal, s akkor majd lehet fikázni.

Kiképzések

Ideje újabb életjelet adnom magamról.

Tehát a munka megy ezerrel, mint mindig. Kisfőnök tiszta ideg, mivel egyik meetingről rohan a másikra,  s minden adat hitelességéről meg kell győzni a vezetőséget, ráadásul ezt mind úgy, h lehet áprilistől azt mondják az egész jogi osztálynak, h agyő.
Ennek ellenére pénteken kaptam saját gépet, meg saját panteles felhasználónevet, meg levelet is kellett írnom az ügyfeleknek :). Igaz a gép úgy 8 éves lehet, a billentyűzetben a gombok kontakthibásak és az egérrel sem lehet kattintani...., de ne legyünk telhetetlenek ugye.

A szombatot egy LDU skin készítésével töltöttem (uh sorry jobban mondva az elmúlt 2 hetet, mert mindig csak hétvégen jutott rá nagyobb időmennyiség), kész is lett, most kell úgy kódolnom, h az LDU-ban tudjam használni.... ennek az eredménye az lett, h tegnap kb 3x változtattam a skinen, és ma kezdhettem az egész kódolást előről. Hál' égnek egy csóka felajánlotta, h a php-s bonyolultabb részét segít megcsinálni, de így is 3 részre kell osztanom, s így egy rész mindig elcsúszik 1-2 pixellel, ami idegesítő kyah -.-, most lepaszoltam egy havernak, h nézze már meg, mert én ha meggebedek sem tudom miért csúszkál el.

Aztán hívott volt osztálytársam, elmesélte, h most volt nekik vizsgaidőszak, s köv szombaton mennek bulizni. Agónia... akkor lesz sokk is, de velük is szeretnék elmenni (látom előre, ahogy illuminált állapotban megyek egyik helyről a másikra...).
Jah aztán megtaláltam a helyet, ahol én tanulni fogok: pentaschool, egyenlőre csak a 2 hónapos esti webmaster+programozó szakot néztem ki, de igazándiból a 2 éves estire akarok menni, csak huh az a 600 rongy egyenlőre nekem durva összeg, de egyszer megcsinálom, ha törik, ha szakad. Aztán kéne egy flashes továbbképzés (az is kb 2 hónap + 100 rongy), aztán egy másik helyen láttam 3ds maxos továbbképzést ez is lenni kb 400 rongy. Kyahhhhhh -.-
Nah, mind1 az első 2 hóanposr amegpróbálok bekerülni, márha a MŰISZ lesz szíves február 14. kiutalni a fizetésemet. Vagy ha a pentánál elfogadnak 2 nappal későbbi jelentkezést is.

Nagyon durva egyébként az IT-s pálya, egyik kollégámat felvettek a flexitronhoz, kiküldik majd amerikába egy 6M FT-os továbbképzésre, kb 600e ft/hó fizetés (persze nem egyből), és majd ki kell mennie ügyfelekhez is: Ciprus, Új-Zéland, Amerika, Japán.... (szívfájdulás). Azszem ki kell békülnöm a matematikával meg a programozással sürgősen. A fene, minek mentem én közgazdasági szakközépbe annó... najó ez még mindig bölcsebb választás volt, mint elmenni valami rajzsuliba.


Aztán a Just another Freak oldalán olvastam (bocsánat elfelejtettem a linkjét), h FF: Advent child csak DVD-re fog kijönni (hatalmas szívfájdalom újból), de amint kidobják az amerikai piacokon, egyből szólok havernak, h rendelje meg amazonról nekem.

Aztán az egyik fenomenális filmek egyikét most töltöm le, Casshern full DVD (4,2 giga), ez se fog egyhamar itthon megjelenni, de ezt is tutkó meg fogom venni DVD-n, ha európában forgalmazásra kerül.

Az L wordössountrack meg ismételten kiba jó, most már nem csak Faithfull kisasszonyka jönn be.

Igen még élek (épphogy), nem tüntem el.
Sok a meló, tegnap is fél 11ig bent maradtunk kisfőnökkel meg kolleginával, h ma minden rendben legyen.
Közben szenvedek az LDU portálrendszerével, mert mindig php script runntime error-t kapok -.- pifff. PHP Nuke-ot emg nem akarok használni mer az a gayness.

Huh ma kipróbáltam egy Torrent Trackert ésssss, huh coool The L Word soundtrackot hallgatom most.
süti beállítások módosítása