Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Szerződéses Keretek

Végülis sikerült magamat kárpótolnom:
http://www.jpopsuki.com/ az új japán zene forrásom, innen szedem le az új lemezüket is.

Na egyébként a minappal lejárt a szerződésem a cégnél. Tök rendesek voltak, csütörtökön meghívtak minket (rajtma kívül volt még 1 lány, akinek úgyszint ma járt le a szerződése és már régebb óta ott dolgozott) pizzériába, jókat beszélgettünk stb. Pénteken meg a lánnyal készültünk mi is egy kis meglepivel, pezsgő+becherovka. Megköszöntük, hogy itt dolgozhattunk, s nagyszerű emberekkel ismerkedhettem meg munkánk folyamán, ami tényleg igaz. Aztán végülis nem biztos, h péntek volt az utolsó nap, h ott dolgoztam, mert közben voltam interjún, s lehetséges, h felvesznek IT Helpdeskes munkakörbe a cégnél. 50% rá az esély, de ez majd csak májusban derül ki.
Kicsit szomorkás vagyok, de ennél jobb búcsú nem is lehetett volna, mindenki vidám volt és megköszöntük egymás munkáját. Ennyi.

Na kedden viszont kézhez kapom a fizetésemet, cool egyből meg is veszem majd az x800xl-t, hehe és akkor lesz nagy hasítás :D:D

Dir en Grey Európában, ráadásul Berlinben.

Bazzz, miértnem szeptemberben???? Most, h kurva életbe fogok menni? Sehogy, videókártyát kell vennem, de ez kb olyan érvágás nekem, mintha pasi lennék és a saját tökömet kéne levágnom.
Aki teheti menjen el, itt vannak a koncert időpontok: http://www.direngrey.co.jp/livenews/live2.htm
És vigyen el engemet is ;)
süti beállítások módosítása