Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

Zero-G forever!
Ezt a képet, hát az ő emlékükre csináltam. Még egy ilyen jó rockbanda énekesnővel aligha lesz :(

Zerog

Tegnap elmentem volt osztálytársamhoz, h felrakom nekik a sims2-t dvd lemezről. de nem volt DVd olvasójuk, elvittám hát az enyémet. Nos odaértem du. 5re és 10:15ig ott voltam. A win98 állandóan fagyott, így legyalultam az automatikus indítást, és próbáltam kiszedni a kiszedhetetlennek tűnő reklámprogramokat, emg demókat. Ehhe sikerült letörölnöm a prosavage integrált grafikus kártyának a meghajtóprogramját is :$. Aztán XP-ben nem ment a hang, hardverkezelőben meg semmit nem tudtam meg (egyáltalán nem is tudtam, hogy milyen gépen dolgozok), everest home gyorsan leszed, gyors diagnosztika, és már szedtem is le az integrált hangkártya meghajtóját (a mit a gép érdekesen előtte játékportnak nézett :O). Restart és máris volt hang :D, aztán itt is gyalultam lefelé a spywareket meg a reklám programokat. Szvsz az egész vinyót formatálni kéne... mid1, utánna, valahogy csináltam 3,4 giga helyet a sims2nek. Elkezdte magát felrakni, kb 1 óra múlva 50%nál tartott és az egész ahogy volt lefagyott. Ekkor volt 11, és mondtam, h most én hazamegyek, holnap folyt. köv, úgyhogy most hívtalaos is vagyok egy ebédre :)
otthon, _belső_ ajtó bezárva (nincs kulcsom hozzá), senki nincs otthon, átrobog a szomszédhoz, megkérdezni, h tud e valamit. Mondta jah, h anyámék nem tudták bezárni a külső ajtót, ezért belsőt zárták be. Hát mondom ez nagyszerű, nekem nincs kulcsom hozzá. Thx szomszéd mondta, h telefonáljak. Aztán anyám mondta, h ott van a kulcs az egyik virágcserépben (ilyenkor bebizonyosodik, h eléggé szegényes a fantáziám). Azt végülis bejutottam, most reggel meg jól leszídtam, h mivan ha a szomszéd már álszik? Itt ülök és várok az ajtó előtt hajnalig míg valamelyikötők haza nem ér? Azt mondta próbált hívni.. na ja én meg itthon hagytam a telefont. Na sebaj.

"Use the bushes" -> hát ez lol volt.

Mostanában csomószor jönnek elő régi emlékeim, mint pl, amikor a papámmal mentünk le a Hűvösvölgybe kirándulni, vagy a disznófő, amitől mindig féltem, hogy kiszabadul a sötétből, a mandulaműtétem, vagy az amikor felmentem az osztálytársamhoz egy frissen vásárolt pc-guru lemezzel, de nem engedte, h berakjuk, mert azt mondta biztus vírusos...

Elvtársnők meg úgy látszik kihaltak :(

 

süti beállítások módosítása