Hol van az ugrás? Hol van a Mókus?

Ugorj Mókus

És akkor a zsákbamacska: http://digital-age.uw.hu
Tessék regisztrálni! :)

Úgy látszik kihaló félbe vagyunk az elvtársnőkkel :(

Na tegnap kijavítottam az archivumot, most már az is elérhető.
Jó kis zuhi volt, én meg persze csak a farmerkabátomat vittem magammal, és szarrá áztam, pedig még reggel gondolkodtma is azon, h ne a kapucnis pulcsimat vegyem fel esetleg? Na sebaj.

Enikőnek, Vikinek meg Nikinek üzenem: h a francba találtatok el ide ? Látom a számtechóra leköt titeket teljesen ;)

Huh gud nyúvz, jövőhéten megyek le az ITsokhoz egy elbeszélgetésre, no persze ez nem jelenti azt, hogy fel s fognak venni, meg nem is akarom magam beleélni, de anyám szerint ez már egy pozitív fejlemény. Úgy legyen :D. Kisfőnök szinte úthengerrel próbálja egyengetni a jövőmet, kedves tőle.

Puskapor szagát érzem a levegőben, nemsokára újból lesz egy paintball, v esetleg egy airsoft meccs.

Aztán van már egy hónapok óta elhúzodó projektem, de most hétvégén szerintem befejezem, akkor majd adok linket is.

E Nomine - Angst

Schlaf nach Einbruch der Nacht nicht ein
es könnte dein Ende sein
ist es Zehn - nicht in den Spiegel seh'n
ist es Zwölf - dich niemals umzudreh'n
ist es Eins - dann wart bis Vier
schlaf nicht ein
sonst ist Freddy hier


Mutter, die Angst ist wieder da
Angst lässt mich kochen
Angst zermalmt meine Knochen
Angst zerreißt mein Herz
Angst lässt meinen Schädel pochen
Angst lähmt meinen Arm
Angst dröhnt in den Ohren wie Bombenalarm
Angst zerquetscht mir die Augen
Angst will mein Mark aussaugen
Angst will mich in die Hölle reißen
Angst will mich in den Wahnsinn schmeißen
Angst zeigt mir die schlimmsten Teufelsfratzen
Angst lässt meine Adern platzen


Hallo, hier kommt Freddy
dein Albtraum
ha....ha.........................
ich krieg dich
ich hol dich
ich werde dich kriegen

Ich krieg dich heute Nacht
hallo, hier kommt Freddy, dein Albtraum


aaaaaaa........infirmitas
aaaaaaa........anxietas

Múlthét hétvégén felhívnak este fél 9kor, és ki volt az? Hát a Brigi, kiment a térde és éppen a halálán volt, ezért mondta, h menjek át hozzá és aludjak nála, meg vigyek valami kártyát. Aztán kiderült, h mégsem van a halálán él és virul, igaz tényleg gipszben volt az egész lába. Elmesélte, h mi történt, nem akarom részletezni, de azt hittem ilyesmire ember képtelen... tudja, h nem bírja a piát még is vederszámra itta a sört, pálinkát, jägert lol... aztán csak eldőlt mint 1 zsák, és még folytathatnám, hát ez kész, azt hittem beszarok a röhögéstől, amikor elmesélte. Egyébként Brigi nagyon jófej, nem mondhatom, h évtizedes barátságunk van, de ismerjük 1más úgy immár 5-6 éve. Nem nyaggatjuk 1mást feleslegesen, ha találkozunk, akkor mindig jókat szórakozunk, tudjuk mik azoka  kérdések, amiket nem kérdezünk 1mástól és ha haragszunk 1másra, akkor azt is csak stílusosan :D.
Aztán nézzük mi történt még, jah hát munka. Már-már kezdek örülni annak, h lehet, h április végén véget ér a szerződésem, lassan a feladatkör és a felelősség kezdi túllépni kapacitásaimat, s az nem jó, meg pihenésre is vágyom már. Majd féléve csak a 7végéim vannak :(, de persze annak is örülnék, ha felvennének rendesen, hasonló munkakörbe.

Aztán múlthéten megvettem a ramokat és a tápot, kövi hónapra már csak x800xl van hátra és weeeheee (meg egy half-life 2). Most hétvégén úgy volt, h kimegyünk a szlovákokhoz és csinálunk 1 sörbeszerző körutat, de mégsem jött össze, anyu inkább randizott egyet, meg az idő sem volt tökéletes :(
De azért nem voltam rest és csináltam végre 1-2 új dolgot, 1 háttérképet meg egy szignót:
Képekről jut eszembe, pajti kurva jó karikatúrákat készített a múltkor, remélem még csinálni fog 1 jópárat.

L Word!
Most elkezdtem gondolkodni azon, h tulajdonképpen miről is szól ez az epizód, mert a történésekben szvsz nem nagyon ment előre a sztori. Több szerepet kapott Bette húga, Bette még mindig hadilábon áll Tinával (az t akurvát Helenét meg feltrancsiroznám, de a végén úgyis kiderül, h csak egy lotyó, na mind1), Shane karakterét meg tönkretették szerintem :|, habár remélem a 8ik részt látván próbálják helyre pofozni, Jenni, meg úristen, ez a gyöngyös-vörös-fekete szerkója valami rémísztő. Egyébként csak nekem van azaz érzésem, h ő valahogy nem illik bele a leszbikus képbe? Amiért pedig érdemes nézni az L Wordot továbbra is, az az, amit Dana és Alice művel, az szenzációs hehe. Na ennyit a sorozatról, első évedhoz képest kicsit gagyibb lett.

Oh, hétvégén voltam kondi terembe, valami gyúros állat összeállított nekem egy edzéstervet, hát azóta mozdulni is alig bírok, igaz a szépségért emg kell szenvedni, de valahogy azt hiszem ebből én csak a szenvedős felét fogom látni. Egyébként a legembertelenebb dolog az a falon elhelyezett tükrök, nem elég, h nyomorultul érzem magamat, ha felnézek szembesülnöm kell saját tökéletlenségemmel, amit nem nagyon szeretek. Nem baj, ha szembeköpöm magamat, akkor is továbbra is lefogok járni. The End.



Ja nem, FELHÍVÁS!!!!!!!!
Az ÜZENŐ igenis müszik, nem kell tesztelgetni, kérem annak a renedeltetésszerű használatát, ne ilyeneket írjunk bele, h dsds, dsfjd stb. Ha kell a forráskódja, akkor meg azt tessék megírni. Egyéb:
"WOW, haj! Csak azt szeretném kérdezni h szoktál-e játni meetekre v ANIMECON-ra? A Wabisabi tényleg jóóóóóóóó hely ^ ^ Nézz el a Takebayashiba is ha van egy kis időd cá Yuki"

Válasz: nem járok ilyen össznépi gyülekezésekre, otthoni 1 személyes animefogyasztó vagyok. Wabisabi nem tom, mennyire jó hely, mert én a Wasabiban voltam :o). Hm ténylegmégeccer be kéne nézni oda.
FIN
süti beállítások módosítása